Opublikowano 31 maja 20177 l Moja pani sie mnie pyta czemu nie toleruje grubasów. To jej tłumacze,nikt mu nie każe w zawodach startować ale zeby byc tak ułanem w wieku 16 lat jak kiedyś ludzie po 60 to świadczy tylko o jego lenistwie. Na leniwych ludziach nie można polegać,bo wiecznie im sie czegoś nie chce,cos jest za ciężkie. Ogólnie dla mnie to ludzie bez ambicji. Sam mam niedoczynnosc tarczycy i nisko tescia(to akurat kiedyś ;) ) ale i tak pakowałem by jakoś wyglądać. A kiedy zaczyna się grubas?
Opublikowano 31 maja 20177 l Wtedy kiedy tu wlazles. Btw. Widok grubasow na dziendobry wchodzacych na maszyny do brzuszkow xD piekne.
Opublikowano 31 maja 20177 l Czemu nazywasz dziewczynę, z którą jesteś swoją panią, jakbyś był jej psem?
Opublikowano 31 maja 20177 l Kiedyś mówiło sie na wybrankę pani mega serca,a ze jestem staromodny to tak mowię.
Opublikowano 31 maja 20177 l Ja tam nawet prychnelem smiechem jak z szatni na basenie wylazl taki grubas na oko 8 lat w okularach do plywania jak krejzi frog a majtki tak mu sie podwinely w sadlo ze wygladal jakby mial stringi xd
Opublikowano 1 czerwca 20177 l 2x T5 i 10mg yohy, na siłowym wczoraj spoko, dziś na biezni prawie mi swiatlo zgasło na interwałach
Opublikowano 1 czerwca 20177 l Chyba musialem po prostu jakos przestawic kubki smakowe, bo juz za 5 razem te bcaa z dna nie smakuje tak zle. Boje sie ze nawet troche smakowac zaczyna.
Opublikowano 1 czerwca 20177 l 2x T5 i 10mg yohy, na siłowym wczoraj spoko, dziś na biezni prawie mi swiatlo zgasło na interwałachJa we wtorek niewyspany byłem i spadłem z bieżni.
Opublikowano 1 czerwca 20177 l Chyba musialem po prostu jakos przestawic kubki smakowe, bo juz za 5 razem te bcaa z dna nie smakuje tak zle. Boje sie ze nawet troche smakowac zaczyna. Mi smakowało jak gorsza wersja ferwexu, ogólnie nie polecam i stwierdziłem że mam wyrąbane na bcaa i jakieś białka. Tylko kreatyna z supli i witaminy w razie potrzeb.
Opublikowano 1 czerwca 20177 l Zaraz będziesz je wieczorami z lodem i parasolką popijał. Az tak nie smakuje. Poza tym bcaa to tylko miarka do geby i zapijanie. Rozpuszczanie w cieczach jest dla slabych psychicznie
Opublikowano 1 czerwca 20177 l Zaraz będziesz je wieczorami z lodem i parasolką popijał. Az tak nie smakuje. Poza tym bcaa to tylko miarka do geby i zapijanie. Rozpuszczanie w cieczach jest dla slabych psychicznie No nie wiem, czy takie sypanie prochu do ryja na szkliwo nie szkodzi.
Opublikowano 1 czerwca 20177 l Na bank szkodzi, panowie to normalne ze mam lekka zgage po jablczanie kreatyny? Przy mono brak takich dolegliwosci?
Opublikowano 1 czerwca 20177 l animal flex? ja bralem teraz flex z olimpa i cissus do tego, tez działa
Opublikowano 4 czerwca 20177 l Wziąłem tą Ashwagandhę z kfd 30 tablet https://sklep.kfd.pl/olimp-ashwagandha-ksm-66-premium-30-kaps-p-6409.html?search_query=ashwagandha&results=3 Jest jeszcze taka 90 tablet https://sklep.kfd.pl/kfd-ashwagandha-90-tabl-p-6549.html?search_query=ashwagandha&results=3 Pewnie 4kg pójdzie do przodu.