Skocz do zawartości

Odżywki, Gainery itp.

Andżej

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Teść ci skoczył,stałeś bardziej pewny,asertywny,agresywny-no cóż bardziej męski ;)

Ups, wiec moze mialem niskiego tescia skoro tak to odczulem dosadnie? Strach pomyslec co by bylo jakbym dostal przepisanego tescia xD

Jak cos to mam tego samego co Litwin od Olimpu.

Opublikowano

Mozna robic stala suplementacje animal flexem czy zawiera cos po czym trzeba robic przerwy? Bo nie chce mi sie czytac i wole posluchac forumowych znwcuf

Opublikowano

No ja też odkąd biorę ashwe to mam ochote szefa roz... cos chyba musi byc na rzeczy.

Opublikowano (edytowane)

A ja nic takiego nie zauważyłem, w sumie.

A tak w ogóle, przy Ashwie się robi jakąś przerwę w braniu?

Edytowane przez krupek
Opublikowano

mushabelly, może chodzisz taki podminowany w koło bo już redukcja ponad rok?

zjazd ze 120 na 80 to nie w kij dmuchał, wiadomo że dla organizmu ogólnie dobrze, ale może czas na jakiś refeed czy inne mądre rzeczy 

Opublikowano

Ja mam mega wku.rwa ciągle ale waga już 73 kg także wiem że się zmieszczę w 70 kg jak się odwodnię.Dzisiaj prawie z typem 50 lat się lałem bo przez ch.ama nie wystartowałbym w zawodach.Jechałem rowerem do pracy a on z tyłu zayebał we mnie,upadłem głową pod centrum handlowym z pół metra od betonowych ławek,nie było by co zbierać.Jeszcze do mnie pyskował,to tak jak ja bym na kogoś najechał i jeszcze do niego sapał.

Opublikowano

Kupilem ta aszegandzie w kfd za 20 ziko bo akurat tyle mialem w kieszeni.

Wdupczam juz to z 2 tygodnie i poki co bo wzieciu 2 tabsow w ciagu dnia nie odczuwam zmeczenia, nie chce mi sie spac.

Normalnie jak wroce po treningu do domu do placek a z asiagandzia jakos potrafie egzystowac do godzin wieczornych bez popoludniowej kimy

Opublikowano

Niby tak,ale za dużo świadków a typ koło 50 lat więc by mi zszedł.W ogóle istny PRO,ciuchy spersonalizowane,pod nie kask i jakaś termoaktywna kominiarka na ustach mimo że 25 stopni było.