Skocz do zawartości

Odżywki, Gainery itp.

Featured Replies

Opublikowano

Gdzie w Trójmieście można dostać jakieś suplementy od ręki? Zawsze przez internet zamawiam ale akurat będę i mi się kończą to bym coś wziął. Nie jakieś nie wiadomo co. Typu magnez, witaminy itp. 

• Odpowiedzi 7,6 tys.
  • Wyświetleń 353,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• to mówiłem do ogóra ty cygańska niedomyta spyerdolino. jak gada z jetim na razie to niech gada. a ty szczym ryj remizowy kmiocie discopolowa podróbo cwela bo nic nie zamykałem tylko odpowiedziałem koc

• dobra zaczekaj (pipi)o bo obieram ziemniaki i wstawiam wode zaraz ci odpisze

• Garnier dobra firma, moje włosy po niej zawsze są świetnie odżywone.

Opublikowano

Sportowesuple we Wrzeszczu też mają duży wybór, ale lepiej jak u Litwina raczej nigdzie nie wyjdziesz.

Opublikowano

Tak jak w Starbucks-bakterie kupy ;)

Edytowane przez Litwin81

Opublikowano

Panowie proszę o poradę 

Codziennie biorę Taurynę, a po treningach piję carbo. Białko ładuję tylko w dni w których czuję że mało go dostarczam w potrawach. Chciałbym się zapytać czy warto zacząć brać Kreatynę ? czy szkoda kasy 

Opublikowano

Na jeden z nielicznych supli ktory naprawde dziala? Nie warto

Opublikowano

Dzięki za info, jeszcze takie pytanie jakiej firmy kreatynę brać i jak Wy ją stosujecie bo gdzieś przeczytałem że powinno się stosować wg przelicznika 1g na 10 kg masy 

Edytowane przez SG1-ZIELU

Opublikowano

Białko po treningu ważniejsze niż węgle,czy to w zbijaniu kortyzolu czy w kwestiach naprawczych.

Opublikowano

Dzięki za info, jeszcze takie pytanie jakiej firmy kreatynę brać i jak Wy ją stosujecie bo gdzieś przeczytałem że powinno się stosować wg przelicznika 1g na 10 kg masy

Rozne sa szkoly jedni suplementuja stale jedni cyklicznie. Ja stosuje cyklicznie 5g rano i 5g popoludniu w dni treningowe a w nietreningowe tylko 5g rano przez 8 tygodni. Ten przelicznik to ci sie pomylil z bcaa ;) Kreatyna to kreatyna wiec jesli chodzi o monohydrat to co kupisz to bedzie dzialac. Ja lece zawsze na jablczanie treca cm3

Edytowane przez kanabis

Opublikowano

Kiedyś jak szukałem czystej cytruliny i argininy to tylko u nich było.

Tamto podziałało to zamówiłem też inne rzeczy później.

Edytowane przez mushabelly

Opublikowano

Litwin jak chcesz daj znać na pw bo mam dla ciebie 2 sample preworkout od Revange do przetestowania. Koledzy robili zamówienie i zostało - liczę na fachową ocenę supli. :D

Opublikowano

Się rozumie ;) Do 15 lipca jestem czysty(czyszczę receptory i daję odpocząć nadnerczom) ale po tym czasie pewnie ocena będzie lepsza bo mocniej będę czuł stymulanty.

Opublikowano

POlecam spalacz z KFD, kupilem bo akurat bylem w scc i mialem z 55 zl na stanie.

Bardzo fajnie pobudza i pali, kupilem go w sumie zeby trzymal motywacje (ze niby biore spalacz to musze redukowac bo szkoda kasy) no i bardzo mile sie zaskoczylem.

Opublikowano

To ten F-burner?

Myślałem żeby Berratora spróbować. Bo synefrynę ma.

Ale to dopiero jak efedryna się skończy.

Opublikowano

Jeżeli chodzi o grzanie i stymulację cAMP to thermo stim z Olimpa super-60 kap za 38 zeta.

Opublikowano

bry, mam olimp mega caps 1250 creatine, kupiłem w tabletkach by nie bawić się z prochem - jakie jest tego dawkowanie? Codziennie po 4 tabsy będzie ok? Ćwiczę 4x w tyg.