Opublikowano 30 czerwca 20177 l Gdzie w Trójmieście można dostać jakieś suplementy od ręki? Zawsze przez internet zamawiam ale akurat będę i mi się kończą to bym coś wziął. Nie jakieś nie wiadomo co. Typu magnez, witaminy itp.
Opublikowano 30 czerwca 20177 l Sportowesuple we Wrzeszczu też mają duży wybór, ale lepiej jak u Litwina raczej nigdzie nie wyjdziesz.
Opublikowano 30 czerwca 20177 l Tak jak w Starbucks-bakterie kupy ;) Edytowane 30 czerwca 20177 l przez Litwin81
Opublikowano 1 lipca 20177 l Panowie proszę o poradę Codziennie biorę Taurynę, a po treningach piję carbo. Białko ładuję tylko w dni w których czuję że mało go dostarczam w potrawach. Chciałbym się zapytać czy warto zacząć brać Kreatynę ? czy szkoda kasy
Opublikowano 1 lipca 20177 l Na jeden z nielicznych supli ktory naprawde dziala? Nie warto Dzięki za info, jeszcze takie pytanie jakiej firmy kreatynę brać i jak Wy ją stosujecie bo gdzieś przeczytałem że powinno się stosować wg przelicznika 1g na 10 kg masy Edytowane 1 lipca 20177 l przez SG1-ZIELU
Opublikowano 1 lipca 20177 l Białko po treningu ważniejsze niż węgle,czy to w zbijaniu kortyzolu czy w kwestiach naprawczych.
Opublikowano 1 lipca 20177 l Na jeden z nielicznych supli ktory naprawde dziala? Nie warto Dzięki za info, jeszcze takie pytanie jakiej firmy kreatynę brać i jak Wy ją stosujecie bo gdzieś przeczytałem że powinno się stosować wg przelicznika 1g na 10 kg masy Rozne sa szkoly jedni suplementuja stale jedni cyklicznie. Ja stosuje cyklicznie 5g rano i 5g popoludniu w dni treningowe a w nietreningowe tylko 5g rano przez 8 tygodni. Ten przelicznik to ci sie pomylil z bcaa ;) Kreatyna to kreatyna wiec jesli chodzi o monohydrat to co kupisz to bedzie dzialac. Ja lece zawsze na jablczanie treca cm3 Edytowane 1 lipca 20177 l przez kanabis
Opublikowano 1 lipca 20177 l Ja taki biorę. http://allegro.pl/gln-monohydrat-kreatyny-proszek-500g-100-czysty-i6051272500.html Sam proszek nic więcej. Do tego tauryna też z tej firmy.
Opublikowano 1 lipca 20177 l Kiedyś jak szukałem czystej cytruliny i argininy to tylko u nich było. Tamto podziałało to zamówiłem też inne rzeczy później. Edytowane 1 lipca 20177 l przez mushabelly
Opublikowano 1 lipca 20177 l Litwin jak chcesz daj znać na pw bo mam dla ciebie 2 sample preworkout od Revange do przetestowania. Koledzy robili zamówienie i zostało - liczę na fachową ocenę supli. :D
Opublikowano 1 lipca 20177 l Się rozumie ;) Do 15 lipca jestem czysty(czyszczę receptory i daję odpocząć nadnerczom) ale po tym czasie pewnie ocena będzie lepsza bo mocniej będę czuł stymulanty.
Opublikowano 2 lipca 20177 l POlecam spalacz z KFD, kupilem bo akurat bylem w scc i mialem z 55 zl na stanie. Bardzo fajnie pobudza i pali, kupilem go w sumie zeby trzymal motywacje (ze niby biore spalacz to musze redukowac bo szkoda kasy) no i bardzo mile sie zaskoczylem.
Opublikowano 2 lipca 20177 l To ten F-burner? Myślałem żeby Berratora spróbować. Bo synefrynę ma. Ale to dopiero jak efedryna się skończy.
Opublikowano 2 lipca 20177 l Jeżeli chodzi o grzanie i stymulację cAMP to thermo stim z Olimpa super-60 kap za 38 zeta.
Opublikowano 3 lipca 20177 l bry, mam olimp mega caps 1250 creatine, kupiłem w tabletkach by nie bawić się z prochem - jakie jest tego dawkowanie? Codziennie po 4 tabsy będzie ok? Ćwiczę 4x w tyg.