Opublikowano 30 lipca 20177 l Coś lepszego od Animal Flex byście polecili? Czy nie wymyślać i brać sprawdzone? Animal Flex fajny ale w moim odczucia za dużo substancji przeciwzapalnych a za mało smarujących,o dziwo tańszy Flex Power pod tą kwestią wypada lepiej.
Opublikowano 30 lipca 20177 l Ale ona z powietrza nie syntetyzuje mazi stawowej,a flex power masz już substraty,nie musisz się martwić czy z michy dostarczasz.
Opublikowano 30 lipca 20177 l jak chcesz schudnac to kup sobie t5 zion albo clenbuterol, a nie jakies (pipi) dla lasek
Opublikowano 30 lipca 20177 l o spalaczach tez myslalem, tylko powiedzcie na ile czasu przed treningiem je brać, bo czytam rozne opinie, niektórzy mówią tuż przed a inni że 1-1,5h nawet
Opublikowano 30 lipca 20177 l ja brałem jakies pół godziny, ale to juz pod sam koniec, jak sadło wolno leci
Opublikowano 31 lipca 20177 l Ludzie którzy mówią że l-karnityna nie działa biorą ja przed treningiem siłowym,wszystko fajnie ale ona transportuje fat do komórek gdzie jest spalany tylko w tlenowych pułapach pracy ;) czyli bieganie,rower.Podczas tych czynności odczuje się jej działanie-większa wydolność-fat się spala na energię.Zwykła l-karnityna za droga,trza by brać z 5-6 gram na raz,ALC styka 1-2 gramy na 40 min przed.
Opublikowano 1 sierpnia 20177 l Omege w capsach chyba oleje http://niepoprawnipolitycznie.com/sciek-w-pigulce-czyli-cos-o-tranie/
Opublikowano 1 sierpnia 20177 l Już chyba kiedyś Litwin to wrzucał. Kiedyś brałem tran regularnie w zimę, od jakiegoś czasu nie praktykuję.
Opublikowano 1 sierpnia 20177 l Jop wrzucałem,ale to głównie dotyczy tranu Norweskiego i tanich omeg,Olimp ma pozyskiwany z wątroby dorsza.
Opublikowano 7 sierpnia 20177 l (pipi)e ostaryne, wracam do kreatyny, zjem co mam i sie wiecej nie tykam. Tylko syfy mi zaczely wyskakiwac po tym
Opublikowano 8 sierpnia 20177 l (pipi)e ostaryne, wracam do kreatyny, zjem co mam i sie wiecej nie tykam. Tylko syfy mi zaczely wyskakiwac po tym To ta forma co obecnie wrzucasz to również sprawa osty czy wyłącznie na sucho? Nie liczę oczywiście supli zwykłych.
Opublikowano 8 sierpnia 20177 l ostaryne biore chyba od 3 czy 4 tygodni, wczesniej to kreatyna i bcaa. Chcialem na mase teraz na ostarynie wchodzic, ale jakies syfy na przedramionach zaczely mi wyskakiwac, a teraz jeszcze ze dwa pryszcze na plecach. Zamowilem mono, bcaa, aakg i na tym bede robic forme. Nie chce wygladac jak te oblesne po(pipi)y z Sopotu. Nawet chyba nie zjem do konca tego co mam.
Opublikowano 8 sierpnia 20177 l A te pryszcze to przypadkiem nie przez oczyszczające właściwości Ostaryny?
Opublikowano 8 sierpnia 20177 l A te pryszcze to przypadkiem nie przez oczyszczające właściwości Ostaryny? Nie wiem,wy(pipi)ane mam. Całkiem fajny progres zrobiłem przez rok bez wiekszej spiny, dam rade i bez tego. Do przyszłego roku chce znowu z 4-5kg przybrac, o ile zdrowie pozwoli. Wiem juz jak jesc, kombinowalem z treningami sporo w ostatnim roku, wiem co na mnie najlepiej działa, jestem nakrecony tym powrotem na mase jakby swieta szły.
Opublikowano 8 sierpnia 20177 l Kobik ma chyba najwieksze doswiadczenie z tym srodkiem, ale cos zniknal ostatnio.
Opublikowano 9 sierpnia 20177 l Kupiłem sobie na próbę sos czekoladowy z SFD. Szału nie ma, choć do omleta wchodzi. Myślę, że jakiś truskawkowy byłby lepszy.
Opublikowano 10 sierpnia 20177 l Teraz na omleta możesz dać truskawki i polać sosem czekoladowym, a jakbyś kupił truskawkowy sos to byś polewał nim omlet z truskawkami? Nie bardzo.