Skocz do zawartości

Odżywki, Gainery itp.

Andżej

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Coś lepszego od Animal Flex byście polecili?  Czy nie wymyślać i brać sprawdzone?

Animal Flex fajny ale w moim odczucia za dużo substancji przeciwzapalnych a za mało smarujących,o dziwo tańszy Flex Power pod tą kwestią wypada lepiej.

• Plusik 1
Opublikowano

Ludzie którzy mówią że l-karnityna nie działa biorą ja przed treningiem siłowym,wszystko fajnie ale ona transportuje fat do komórek gdzie jest spalany tylko w tlenowych pułapach pracy ;) czyli bieganie,rower.Podczas tych czynności odczuje się jej działanie-większa wydolność-fat się spala na energię.Zwykła l-karnityna za droga,trza by brać z 5-6 gram na raz,ALC styka 1-2 gramy na 40 min przed.

Opublikowano

(pipi)e ostaryne, wracam do kreatyny, zjem co mam i sie wiecej nie tykam. Tylko syfy mi zaczely wyskakiwac po tym

To ta forma co obecnie wrzucasz to również sprawa osty czy wyłącznie na sucho? Nie liczę oczywiście supli zwykłych.

Opublikowano

ostaryne biore chyba od 3 czy 4 tygodni, wczesniej to kreatyna i bcaa. Chcialem na mase teraz na ostarynie wchodzic, ale jakies syfy na przedramionach zaczely mi wyskakiwac, a teraz jeszcze ze dwa pryszcze na plecach.  Zamowilem mono, bcaa, aakg i na tym bede robic forme. Nie chce wygladac jak te oblesne po(pipi)y z Sopotu. 

Nawet chyba nie zjem do konca tego co mam. 

• Plusik 2
Opublikowano

A te pryszcze to przypadkiem nie przez oczyszczające właściwości Ostaryny?

Nie wiem,wy(pipi)ane mam. Całkiem fajny progres zrobiłem przez rok bez wiekszej spiny, dam rade i bez tego. Do przyszłego roku chce znowu z 4-5kg przybrac, o ile zdrowie pozwoli. Wiem juz jak jesc, kombinowalem z treningami sporo w ostatnim roku, wiem co na mnie najlepiej działa, jestem nakrecony tym powrotem na mase jakby swieta szły.