Opublikowano 23 sierpnia 20177 l W gladiatorze nie ma wyszczególnione jaka to frakcja białka,więc stawiam że kazeina.
Opublikowano 23 sierpnia 20177 l Wiec szalu skladowo nie robi, no ale jest przynajmniej smaczny , dzis opendzlowalem karmelkowego
Opublikowano 23 sierpnia 20177 l Takie batony to dla mnie idealna słodycz, nie jest za słodki, fajnie wchodzi normalnie i do kawy, no i odżywczy.
Opublikowano 23 sierpnia 20177 l Czekoladowy z biedry za(pipi)isty dla mnie w smaku, ale ma sklad z dupy
Opublikowano 23 sierpnia 20177 l W biedrze jakiesz szejki bialkowe w saszetkach, w dodatku w skladzie nie jak zawsze kazeina tylko patrze a tam bialka jaj o_O Ale i tak nie kupilem bo 60g cukru na 100g
Opublikowano 23 sierpnia 20177 l A nawet nie sprawdzalem po przeczytaniu ilosci wegli ale jest to mozliwe
Opublikowano 23 sierpnia 20177 l To masło z biedry nie było by złe gdyby nie dodawane tłuszcze trans,ale ogólnie lepiej arachidowych unikać-raz że mają sporo fitoestrogenów a dwa że lubią mieć w sobie pleśń, która jest szkodliwa.
Opublikowano 24 sierpnia 20177 l Ten Acetyl l-karnityny w połączeniu daje fajnego kompa. Nie jakieś tam ultra pobudzenie, ale tak ożywia umysł przy zmęczeniu.
Opublikowano 24 sierpnia 20177 l Taką ma niby funkcję,wspomaga redukcję fatu w przemianach tlenowych a cząsteczka acetylowana może po odłączeniu brać udział w syntezie neurotransmiterów-np.acetylocholiny.
Opublikowano 24 sierpnia 20177 l Miało być w połączeniu z kawą, coś ucięło. Całkiem spoko się sprawuje, warto sprawdzić.
Opublikowano 25 sierpnia 20177 l Dziki, na trening siłowy co wrzucać oprócz BCAA przed i białeczka po?
Opublikowano 25 sierpnia 20177 l Jak tylko siłowy rekreacyjnie to z BCAA nie skorzystasz, moim zdaniem.
Opublikowano 25 sierpnia 20177 l Ale fajny power po BCAA. Tylko coś bym jeszcze włączył na redukcję okołotreningową.
Opublikowano 25 sierpnia 20177 l Ale fajny power po BCAA. Tylko coś bym jeszcze włączył na redukcję okołotreningową. No to wrzuć jakiś spalacz.
Opublikowano 25 sierpnia 20177 l Właśnie problem, bo większość się opiera o kofeinie/guaranie itp. a przy nadciśnieniu to by mi serce urwało.
Opublikowano 25 sierpnia 20177 l Piperyna od Allnutrition, na przykład, nie ma stymulantów. Spalacz od Grenade, albo USA Labs też nie ma, ale to już pewnie Litwin coś lepszego doradzi.
Opublikowano 25 sierpnia 20177 l Ja ma być brak stymulantów to masz kilka substancji-cholina,l-karnityna,cla(tutaj raczej dłuższe stosowanie),dodałbym q10(mimo iż nie pali zwiększy ilość energii),piperyna,kapsaicyna,pokrzywa indyjska-forskolina.
Opublikowano 25 sierpnia 20177 l A jest jakiś preparat, który to łączy? Bo szukając w necie jest tego od groma, aż głowa boli.
Opublikowano 25 sierpnia 20177 l a po co chcesz lykac jakies swinstwa? brak sily, energii, motywacji?
Opublikowano 25 sierpnia 20177 l Na bajki jestem za stary, ale jak można pomóc diecie i treningowi to czemu nie.