Opublikowano 29 listopada 20213 l 7 minut temu, kanabis napisał: Nie no przeciez to ty dyskutujesz o czyms o czym nie masz pojecia. kanabuś, ale Ty to samo robisz dzień w dzień na tym forumku i jest wporzo. Więc i mi pozwól żyć i również być ignoranckim. 8 minut temu, kanabis napisał: Czyli o guscie kobiet i treningu. Bo apollo z posta kotleta zeby tak wygladac tacha kosmiczne ciezary i co trening w uszach bebni mu NO PAIN NO GAIN z ktorego sie nabijasz. Idz stad. No co Ty nie powiesz. Ale jest różnica między gościem, którego wkleił kotlet, a typowym pudzianem, który WEDŁUG MNIE nie jest apetycznym widokiem dla kobiet. Według mnie.
Opublikowano 29 listopada 20213 l Figaro ty byłeś kiedyś na siłowni xd? "Pudzianów" to tam może jest z 1% wszystkich ćwiczących.
Opublikowano 29 listopada 20213 l figaro jak taka klasyczna kobita/mamusia krzycząca olaboga bo synek idzie na siłownie zostać karkiem - myśli że jak ktoś pójdzie na siłkę i nie daj boże dodatkowo weźmie sterydian kreatyny, to po 5 razach wychodzi z tego mariusz pudzianowski
Opublikowano 29 listopada 20213 l Tak coś mi zaświtało, że figaro niedawno pisał że biega wokół bloku 3 razy przed spaniem. Kojarzy ktoś czy to było w spartakusie czy gdzies indziej?
Opublikowano 29 listopada 20213 l 2 minuty temu, maciucha napisał: Tak coś mi zaświtało, że figaro niedawno pisał że biega wokół bloku 3 razy przed spaniem. Kojarzy ktoś czy to było w spartakusie czy gdzies indziej? W spartakusie napewno nie, polecilibysmy napewno jakis zel energetyczny po drugim kółeczku
Opublikowano 29 listopada 20213 l poszukując tamtego posta dokopałem się do ciekawych światopoglądów lucek to chyba jednak glownie na tej saunie siedział
Opublikowano 29 listopada 20213 l Maciucha nie bierz tylko w tabletach jablczana od treca bo sa wielkie.
Opublikowano 29 listopada 20213 l no wziąłem mono w prochu, bo tableteczek to się jeszcze na starość nałykam
Opublikowano 29 listopada 20213 l W sumie to bym się pozbył tego jabłczana bo tylko 20 kapsów zjadłem. Wymieniłbym się na mono. Dla mnie te kapsy są za duże a wysypany proch jest niejadalny i nierozpuszczalny w wodzie
Opublikowano 29 listopada 20213 l proch na łyżkę i popijasz wodą. kreta ogólnie się chujowo rozpuszcza w wodzie i jak dla mnie to jest jedyna metoda na branie mono
Opublikowano 13 grudnia 20213 l Kochane spartasiusiaki - jaki obecnie na rynku dobry pobudzacz wieloskładnikowy? Kawa się znudziła a energoli mam dosyć. Jakiś sprawdzony preworkout żeby na ciężkie chwile w robocie mieć w szafeczce.
Opublikowano 13 grudnia 20213 l 14 minut temu, Jotrazydwa napisał: Kochane spartasiusiaki - jaki obecnie na rynku dobry pobudzacz wieloskładnikowy? Kawa się znudziła a energoli mam dosyć. Jakiś sprawdzony preworkout żeby na ciężkie chwile w robocie mieć w szafeczce. skład juz nie jest taki fajny jak kiedys, ale dalej trzepie https://wxnlabs.com/produkt/zion-labs-eca-t-5-60-kaps/
Opublikowano 14 grudnia 20213 l Godzinę temu, kanabis napisał: Wujaszek a nie lepiej stara sprawdzona amfetamina? efedryna wystarczy
Opublikowano 14 grudnia 20213 l https://m.ceneo.pl/55072368#tab=click_scroll Trochę taki animal flex wśród spalaczy tłuszczu/preworkout pobudzaczy. Już ponad rok jak to odstawiłem (min w mocno kryzysowych momentach wspomagałem się tym żeby w nocy nie zasnąć za kierą)... mocny shit . Jakby co to ostrożnie z tym .
Opublikowano 14 grudnia 20213 l 12 godzin temu, krupek napisał: Preworkout do roboty Tobie do siedzenia za biurkiem wystarczy kawka i ciacho a my tu o zapierdolu mówimy fizycznym więc łaskawie ztjm. ;*
Opublikowano 14 grudnia 20213 l Jak za słaby fizycznie to do składania długopisów, a nie się narkotyzuje do noszenia cegieł , czy rulonów papy
Opublikowano 14 grudnia 20213 l JJ powinien sobie darować pobudzacze przy swojej nerwicy i całej reszcie.