Skocz do zawartości

Odżywki, Gainery itp.

Featured Replies

• Odpowiedzi 7,6 tys.
  • Wyświetleń 360 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• to mówiłem do ogóra ty cygańska niedomyta spyerdolino. jak gada z jetim na razie to niech gada. a ty szczym ryj remizowy kmiocie discopolowa podróbo cwela bo nic nie zamykałem tylko odpowiedziałem koc

• dobra zaczekaj (pipi)o bo obieram ziemniaki i wstawiam wode zaraz ci odpisze

• Garnier dobra firma, moje włosy po niej zawsze są świetnie odżywone.

Opublikowano
7 minut temu, kanabis napisał:

Nie no przeciez to ty dyskutujesz o czyms o czym nie masz pojecia. 

kanabuś, ale Ty to samo robisz dzień w dzień na tym forumku i jest wporzo. Więc i mi pozwól żyć i również być ignoranckim.

8 minut temu, kanabis napisał:

Czyli o guscie kobiet i treningu. Bo apollo z posta kotleta zeby tak wygladac tacha kosmiczne ciezary i co trening w uszach bebni mu NO PAIN NO GAIN z ktorego sie nabijasz. Idz stad.

No co Ty nie powiesz. Ale jest różnica między gościem, którego wkleił kotlet, a typowym pudzianem, który WEDŁUG MNIE nie jest apetycznym widokiem dla kobiet. Według mnie.

Opublikowano

Figaro ty byłeś kiedyś na siłowni xd? "Pudzianów" to tam może jest z 1% wszystkich ćwiczących.

Opublikowano

steroid-guy.jpg

Pierwszy lepszy kark z silowni 

Opublikowano

figaro jak taka klasyczna kobita/mamusia krzycząca olaboga bo synek idzie na siłownie zostać karkiem - myśli że jak ktoś pójdzie na siłkę i nie daj boże dodatkowo weźmie sterydian kreatyny, to po 5 razach wychodzi z tego mariusz pudzianowski :shieeet:

Opublikowano

Tabletki łyka, proszki jakies pije. Na agresje.

Opublikowano

Tak coś mi zaświtało, że figaro niedawno pisał że biega wokół bloku 3 razy przed spaniem. Kojarzy ktoś czy to było w spartakusie czy gdzies indziej? :dynia: 

Opublikowano
2 minuty temu, maciucha napisał:

Tak coś mi zaświtało, że figaro niedawno pisał że biega wokół bloku 3 razy przed spaniem. Kojarzy ktoś czy to było w spartakusie czy gdzies indziej? :dynia: 

W spartakusie napewno nie, polecilibysmy napewno jakis zel energetyczny po drugim kółeczku

Opublikowano

poszukując tamtego posta dokopałem się do ciekawych światopoglądów :notbad:

SOoHQnA.png

lnTtPrH.png

lucek to chyba jednak glownie na tej saunie siedział

Opublikowano

no wziąłem mono w prochu, bo tableteczek to się jeszcze na starość nałykam :nosacz2:

Opublikowano

W sumie to bym się pozbył tego jabłczana bo tylko 20 kapsów zjadłem. Wymieniłbym się na mono. Dla mnie te kapsy są za duże a wysypany proch jest niejadalny i nierozpuszczalny w wodzie :/ 

Opublikowano

proch na łyżkę i popijasz wodą. kreta ogólnie się chujowo rozpuszcza w wodzie i jak dla mnie to jest jedyna metoda na branie mono

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Kochane spartasiusiaki - jaki obecnie na rynku dobry pobudzacz wieloskładnikowy? Kawa się znudziła a energoli mam dosyć. Jakiś sprawdzony preworkout żeby na ciężkie chwile w robocie mieć w szafeczce. :cool:

Opublikowano
14 minut temu, Jotrazydwa napisał:

Kochane spartasiusiaki - jaki obecnie na rynku dobry pobudzacz wieloskładnikowy? Kawa się znudziła a energoli mam dosyć. Jakiś sprawdzony preworkout żeby na ciężkie chwile w robocie mieć w szafeczce. :cool:

skład juz nie jest taki fajny jak kiedys, ale dalej trzepie https://wxnlabs.com/produkt/zion-labs-eca-t-5-60-kaps/

Opublikowano

Wujaszek a nie lepiej stara sprawdzona amfetamina?

Opublikowano
Godzinę temu, kanabis napisał:

Wujaszek a nie lepiej stara sprawdzona amfetamina?

efedryna wystarczy

Opublikowano

https://m.ceneo.pl/55072368#tab=click_scroll

i-grenade-black-ops-100kaps.jpg.059ddeb2e2551d60d1ce79b7e2fbbb4c.jpg

Trochę taki animal flex wśród spalaczy tłuszczu/preworkout pobudzaczy. Już ponad rok jak to odstawiłem (min w mocno kryzysowych momentach wspomagałem się tym żeby w nocy nie zasnąć za kierą)... mocny shit :obama:. Jakby co to ostrożnie z tym :lapka:.

Opublikowano
12 godzin temu, krupek napisał:

Preworkout do roboty :pawel:

Tobie do siedzenia za biurkiem wystarczy kawka i ciacho a my tu o zapierdolu mówimy fizycznym więc łaskawie ztjm. ;*

Opublikowano

Jak za słaby fizycznie to do składania długopisów, a nie się narkotyzuje do noszenia cegieł , czy rulonów papy :/