Opublikowano 14 grudnia 20213 l 21 minut temu, krupek napisał: Jak za słaby fizycznie to do składania długopisów, a nie się narkotyzuje do noszenia cegieł , czy rulonów papy Nie masz nic ciekawego do zaproponowania to wiesz co robić.
Opublikowano 14 grudnia 20213 l Mógłbym zaproponować sen, dobre odżywianie i kofeinę w mniej patologicznych dawkach, ale to raczej dla ludzi rozumnych.
Opublikowano 11 stycznia 20223 l Daliście mi do myślenia Panowie za co dziękuję. Od kilku dni nie ruszam kawy, energoli a wróciłem do yerba mate. Nowy rok nowy ja. Przez cały grudzień chyba 3 browary. Boję się co będzie w lecie.
Opublikowano 11 stycznia 20223 l W dniu 15.12.2021 o 09:26, kanabis napisał: Wujaszek a nie myslales o zmianie profesji na programowanie? A da się programować rusztowania?
Opublikowano 11 stycznia 20223 l Programować to nie wiem, ale projektować rusztowania i deskowania to jeszcze jak, jak najbardziej, tak.
Opublikowano 15 stycznia 20223 l Jakby ktoś chciał sie wymienić na krety to jestem chetny. Mam na zbyciu 160 z 180 kapsli jabłczana Trec. Nie dam rady połykać tych tablet, zbyt wąskie gardło wymieniłbym na proch może być mono.
Opublikowano 15 stycznia 20223 l Co za problem capsa otworzyc i wsypac do wody? W srodku jest proszek.
Opublikowano 15 stycznia 20223 l Otwierałem, ale jabłczan się nie rozpuszcza tak jak mono, ba w ogóle nie opada na dno tylko unosi się na powierzchni. Poza tym smakuje mega kwaśno jakbym sto cytryn wpierdolił.
Opublikowano 15 stycznia 20223 l Chyba już tak próbowałem, ale prawie puściłem pawia przez ten kwas. Jedna kapsułka to 1.25g, na raz biore 4 i to troche prochu jest.
Opublikowano 15 stycznia 20223 l Mam kapsy mono z olimpa, natomiast jabłczanu nigdy nie brałem przyznam szczerze, chyba że w stacku było coś 1/5 zawartości. Ja duże kapsy łykam w ten sposób, że mam coś przeżutego w gębie jakieś proste węgle i dorzucam wtedy do paszczy kapsy i leci. Sprawdzona metoda.
Opublikowano 20 stycznia 20223 l Ktoś z szacownego grona korzysta może z tej substancji i czy może coś napisać? Będzie cięcie od marca i może się skłuć trochę? Słyszałem tylko, że działa, ale info o produkcie zastanawia.
Opublikowano 20 stycznia 20223 l Kurde, nie wpisałem XD https://pro-peptydy.pl/produkt/hgh-fragment-176-191/
Opublikowano 20 stycznia 20223 l To teraz już sterydiany kupuje się na legalu w sklepie online zamiast od ziomka w szatni?
Opublikowano 20 stycznia 20223 l Tylko przez internet z wysyłką na paczkomat, tak samo narkotyki z darkneta
Opublikowano 20 stycznia 20223 l Hormonu wzrostu się nie obawiam, ale tu jakieś elementy wyizolowali w laboratorium i żeby się nie okazało, że się własnoręcznie zaszczepię na covida faktycznie i to nie jeden raz
Opublikowano 20 stycznia 20223 l Bierz śmiało, co złego może się wydarzyć przy braniu jakiegoś nieprzebadanego gówna z gównianej stronki
Opublikowano 20 stycznia 20223 l Trochę zastanawiające, dlaczego ktoś nie chce się szczepić na covid, a takie coś sobie wstrzyknie i to kilka razy.
Opublikowano 20 stycznia 20223 l 1 minutę temu, krupek napisał: Trochę zastanawiające, dlaczego ktoś nie chce się szczepić na covid, a takie coś sobie wstrzyknie i to kilka razy. To w ogóle nie jest zastanawiające. Powiedziałbym nawet że rozwiązanie tej zagadki jest oczywiste
Opublikowano 11 lutego 20223 l Lkarnityna dziala czy to sciema? Czytalem, ze brac godzine przed treningiem i nie mozna sie zajechac na wytrzymalosciowce.