krupek 15 475 Opublikowano 16 maja 2022 Udostępnij Opublikowano 16 maja 2022 https://olimpstore.pl/olimp-vita-min-multiple-sport-effer-tabs-20-tabletek-musujacych-2898 Witaminy Multiple od Olimp teraz w tabsach musujących. Wiadomo, że lepiej witaminy czerpać z jedzenia, ale jako uzupełnienie w formie napoju spoko rzecz i ekonomicznie wychodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 620 Opublikowano 16 maja 2022 Udostępnij Opublikowano 16 maja 2022 Skład jednak ubogi, wole tabsy Cytuj Odnośnik do komentarza
Metoda 1 325 Opublikowano 17 maja 2022 Udostępnij Opublikowano 17 maja 2022 Kurła, to już multiwitaminka do rozpusczenia z lidla/biedry nie wystarczy? Cytuj Odnośnik do komentarza
Starh 3 170 Opublikowano 12 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2022 Panowie jakaś przedtreningówkę polećcie, ostatnio na treningu po 40 minutach po prostu łapy odpadają, brakuje energii. Fakt, że jestem na redukcji.... ale niestety czasami nawet pełnego treningu nie daje rady ogarnąć. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 12 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2022 A samej kofeiny próbowałeś? Energol, kawa? Cytuj Odnośnik do komentarza
Starh 3 170 Opublikowano 12 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2022 Kawa na mnie nie działa, energolii nie pije Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 039 Opublikowano 12 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2022 Może po prostu masz dni bez energii i nic chwilowo nie pomoże? Klasyki, to cytrulina i napalm. Cytrulina to w sumie zwiększenie ukrwienia, więc niekoniecznie, chociaż na dłuższą metę dużo daje. A kawa zadziała może przy podwójnym espresso? Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 678 Opublikowano 12 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2022 Może beta alanina? Na mnie dobrze działa z kreta. Po paru tygodniach można robić lepsze treningi i zakwasy prawie w ogóle. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 12 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2022 Ja bym zaczął właśnie od cytruliny, albo soku z buraka, zamiast od razu w przedtreningówki wjeżdżać Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 445 Opublikowano 13 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 czerwca 2022 Ja bym zaczal od ilosci kcal w posilku przedtreningowym a przede wszystkim wegli zlozonych Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 638 Opublikowano 4 lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 4 lipca 2022 Chłopaki jakiej firmy mono teraz kupujecie? Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 445 Opublikowano 20 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 sierpnia 2022 Czytalem sobie o rekordach z broda koksiarzy z nrd czy zsrr i trafilem na stronke ktora sprzedaje sterydy? Wtf? https://mocnesuple.pl/ I to nie jedyny taki sklep. O co tu chodzi? Myslalem ze to nielegal jesli chodzi o handel. @Litwin81 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 638 Opublikowano 20 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 sierpnia 2022 No to jest nielegal. Wygląda jakbyś miał im zapłacić i nigdy niczego nie dostać. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 445 Opublikowano 20 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 sierpnia 2022 Wpisalem sklep opinie i wyskakuje mi ze jednak ludzie tam kupuja. https://pl.trustpilot.com/review/www.mocnesuple.pl Dziwne. Jedyne co mi przychodzi do glowy to ze po prostu drukuja okladeczki a w fiolkach woda strukturalna. Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 638 Opublikowano 25 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 sierpnia 2022 aferka z sarmami i burneika handlującym nimi w roli głównej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Sedrak 768 Opublikowano 27 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia 2022 Kanał sportowy usunął wszystkie filmy z Koksem, a teraz u Szmekxa widziałem "dietę" jaką rozpisał. No jprdl. I takie osoby krzyczą sobie 1000 zł za indywidualny trening... Już ja mam większą wiedzę, a mam tyle wspólnego z siłownia co z platynowanien gier. Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 638 Opublikowano 27 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia 2022 Rozpisywanie treningów czy diet przez takich giga sterydziarzy normalnym ludziom to xddd Wiadomo że takie typki dawno straciły kontakt z ziemią. Robercik na insta już wkleił żałosne pismo od prawnika. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Sedrak 768 Opublikowano 27 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia 2022 Widziałem, ale po przeczytaniu widać, że to takie pismo o niczym i liczenie, że się przestraszą. Nigdzie nie ma mowy o pozwie czy coś, bo wie, że zjebał po całości. Albo ostatnio był jeszcze Boxdel co był u mandzia.... No kurwa jeden lepszy od drugiego. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 620 Opublikowano 27 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia 2022 2 godziny temu, Sedrak napisał: Kanał sportowy usunął wszystkie filmy z Koksem, a teraz u Szmekxa widziałem "dietę" jaką rozpisał. No jprdl. I takie osoby krzyczą sobie 1000 zł za indywidualny trening... Już ja mam większą wiedzę, a mam tyle wspólnego z siłownia co z platynowanien gier. On ma wiedze sprzed 20 lat, wtedy sie wierzyło w taki bzdury, ze cardio tylko rano, najlepiej na czczo itd Cytuj Odnośnik do komentarza
Sedrak 768 Opublikowano 27 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia 2022 Pewnie jak trenował do zawodów to stamtąd ma. Ja sam pamiętam jak byłem młodszy to BCAA było na topie i wszyscy to jedli, ale później powoli zaczęto od tego odchodzić. Z zewnątrz wygląda jakby to tylko podnoszenie ciężarów, ale ogrom wiedzy i badań jaka jest w tym temacie to kosmos. Tak sama ta jego dieta... Krzywdę tylko można komuś zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 445 Opublikowano 27 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia 2022 A wiecie ze Burneika jest teraz z jakas malolata po gimnazjum z ostroleki? Na naszej lokalnej stronce dzieki temu jest kazda wzmianka o tym gdzie spedzaja wakacje albo jak nazwali bombelka Ale o sarmach obstawiam ze jednak nie bedzie na mojej-ostrolece.pl 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 638 Opublikowano 27 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia 2022 Sarny? Panie jakie sarny toż to w lesie jest jak to wysłać pocztą? Cytuj Odnośnik do komentarza
kotlet_schabowy 2 677 Opublikowano 27 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia 2022 (edytowane) Chyba większą bekę mam z tego panicznego usuwania (aka "cancelowania") materiałów na Kanale Sportowym, niż z samej działalności Burneiki (oczywiście rozumiem biznesowe i wizerunkowe aspekty tej sprawy, no ale w takim razie po kiego w ogóle zaczęli z nim "poważną" współpracę?) no bo w sumie czy po tym człowieku ktoś oczekiwał jakichś wysokich standardów? W sumie i tak dosyć jawnie (jak na to zakłamane "kulturystyczne" środowisko) gadał o różnych środkach w wywiadach. Wesoły pokemon to pooglądania "dla beki" (choć i z tym już dość słabo), ale kupowanie czegoś z jego sklepów czy chodzenie na jakieś kurwa Burneikowe stejki to już mocne iksde z klientów. Do tego wyjaśniacz patryk (wyjaśnianie pajaców samo w sobie na propsie, ale sam jest mocnym hipokrytą, opieram się na tym, co oglądałem po łebkach na jego kanale parę lat wstecz) i mamy kompletny zestaw internetowej afery. Edytowane 27 sierpnia 2022 przez kotlet_schabowy Cytuj Odnośnik do komentarza
Sedrak 768 Opublikowano 27 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia 2022 Ja widziałem najpierw u Patryka. Z tego co wiem on wiele dram miał swego czasu. Chyba z WK, ale już słabo to pamiętam i wtedy tak nie śledziłem. Jednak nie chciało mi 3 godziny męczyć z tymi donejtami, a Szmeksy fajnie wszystko wypunktował z 40 minut. Chociaż o nim też różne opinie. Ogólnie cała ta branża ma dużo złego za uszami, ale każdy ma również swoje plusy i w chuj darmowej wiedzy można posiąść. Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 638 Opublikowano 27 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia 2022 2 godziny temu, kotlet_schabowy napisał: Chyba większą bekę mam z tego panicznego usuwania (aka "cancelowania") materiałów na Kanale Sportowym, niż z samej działalności Burneiki (oczywiście rozumiem biznesowe i wizerunkowe aspekty tej sprawy, no ale w takim razie po kiego w ogóle zaczęli z nim "poważną" współpracę?) no bo w sumie czy po tym człowieku ktoś oczekiwał jakichś wysokich standardów? W sumie i tak dosyć jawnie (jak na to zakłamane "kulturystyczne" środowisko) gadał o różnych środkach w wywiadach. Wesoły pokemon to pooglądania "dla beki" (choć i z tym już dość słabo), ale kupowanie czegoś z jego sklepów czy chodzenie na jakieś kurwa Burneikowe stejki to już mocne iksde z klientów. Do tego wyjaśniacz patryk (wyjaśnianie pajaców samo w sobie na propsie, ale sam jest mocnym hipokrytą, opieram się na tym, co oglądałem po łebkach na jego kanale parę lat wstecz) i mamy kompletny zestaw internetowej afery. No wiadomo. Szeryfy z kanału sportowego są szeryfami tylko jak im akurat pasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi