Litwin81 1 155 Opublikowano 30 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 Szczytowa kontra Yano ja moge być na szczycie bo mam piniądze, cyganie jeden Yano jak będziesz grał w batylfilda i zobaczysz na serwerze litwina, to uciekaj, bo pożegnasz się ze swoim myśliwcem. spoko, narazie odpuściłem bugfielda bo na starych konsolach wygląda jak kupa a nowych nie chce kupować bo nie ma w co grać, może za rok albo 2 wróce do BF ale pewnie nie spotkam wtedy litwina bo on będzie zbierał na nową konsole z 7 lat Po tym tekście wnioskuję że i u yano-sika się nie przelewa.Postaraj mi się tak na szybko wyjaśnić,skąd kwota 3,50 na dojazd na zlot? Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 30 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 (edytowane) Kazub z tego co widzialem dluzszy spacer wyeczerpuje twoje zapasy glikogenu, wiec chwile pobiegam, a potem cie zayebie jak prosiaka. Ja za litwinkiem to bym teraz w ogien wskoczyl. edit: Edytowane 30 Grudnia 2013 przez Jaczes Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 30 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 kanabis - co ma znaczyć tamten cytat bez komentarza ? znowu coś uroiłeś. GAINER JEST (pipi)A SUPLEMENTEM I MA ZASTĘPOWADŹ POSIŁEK. o co ci (pipi)a chodzi ? Gainer to odżywka nie suplement Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 420 Opublikowano 30 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 ja pije duzo wody, ile bialka jest w wodzie? To zależy jaką pijesz, mineralną, strukturalną czy z lichenia Rozumiem, ze wraz ze zmiana struktury zmienia sie ilosc bialka? Dokładnie. Nie tylko ilośc ale też więcej jest wtedy białka złożonego niż prostego. A wszystko to dzięki fosforyzacji litwiniana wapnia zawartego w szkle, o ile pijesz wode w szklance nie w plastikowym kubeczku, myśle że nie popełniłbys takiej gafy bo przeciez oczywiste jest że pijąc ze szklanej szklanki zwiększamy absorcje wody w postaci niezmienionej niż w plastikowym kubeczku, pamietaj też żeby pić ta wode zaraz po treningu ze względu na zwiększone spalanie i wydalanie kwasu kazubowego powodującego kontuzje, nigdy nie pij po 21:24 wtedy woda święcona z lichenia może zaburzac fale gamma w układzie nerwowym co spowoduje ujemny przyrost masy. Mam nadzieje że dosyć zrozumiale to napisałem , starałem sie napisac najprościej jak potrafie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 30 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 Kabi a jakie białko złożone ostatnio spożywałeś?Wiesz że ta marna próba wyśmiania mnie tylko pogarsza twój ogólny wizerunek kumpla yano,nie majacego pojęcia o tym co je. Cytuj Odnośnik do komentarza
Vigor 22 Opublikowano 30 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 yano-sika Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 30 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 (edytowane) Kiedy Litwin stal sie smiertelnym wrogiem Yano? Ja wiele razy probowalem strollowac Janka, ale bez efektow. Jakas sekretna technika? Spoko u litwina to jest prosta sprawaRaz jak sie chwalil składkami to mu pocisnalem ze skoro robi składki to jest biedakiem. Tak wtedy popusil w gacie ze chcial mnie lac po mordzie To kjest zwykly biedak wiec w ten sposob mozesz mu dogryzc Edytowane 30 Grudnia 2013 przez Yano Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 30 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 Kazub z tego co widzialem dluzszy spacer wyeczerpuje twoje zapasy glikogenu, wiec chwile pobiegam, a potem cie zayebie jak prosiaka. Ja za litwinkiem to bym teraz w ogien wskoczyl. edit: tak (pipi)a ? a komu sie nie chciało już zwiedzać w nocy tylko do baru bo zmęczeni ke ? no i kiedy mi się ten glikogen skończył no kiedy no Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 30 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 Jak szlismy z ranca na autobus. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 420 Opublikowano 30 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 Litwin. Pacz i płacz. Może dostaniesz na następne święta jak będziesz dla mnie grzeczny Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 30 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 kanabis - co ma znaczyć tamten cytat bez komentarza ? znowu coś uroiłeś. GAINER JEST (pipi)A SUPLEMENTEM I MA ZASTĘPOWADŹ POSIŁEK. o co ci (pipi)a chodzi ? Gainer to odżywka nie suplement oczywiście że tak. jestem debilem Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 30 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 Z rana to każdy ma niski glikogen,nawet kabi.Gdyby nie kurs to już bym miał PS4 Ale co poradzić są ważniejsze rzeczy a kabi dalej gra w Bf4 na PS3. Cytuj Odnośnik do komentarza
Vigor 22 Opublikowano 30 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 ja mysle, ze najgorszy rodzaj uzytkownika to uzytkownik raportujacy. yano raportuje na innych, wiedzieliscie? Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 616 Opublikowano 30 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 kanabis - co ma znaczyć tamten cytat bez komentarza ? znowu coś uroiłeś. GAINER JEST (pipi)A SUPLEMENTEM I MA ZASTĘPOWADŹ POSIŁEK. o co ci (pipi)a chodzi ? Gainer to odżywka nie suplement oczywiście że tak. jestem debilem kanabis przypomnij mi żebym ci wysłał na nastepne święta screen tego posta oprawiony w ramke wypełnioną strukturyzowaną wodą, Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 420 Opublikowano 30 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 No licze na to , razem z bułką cebulową. Dobre źródło yanusziana magnezu Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 30 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 (edytowane) Jak szlismy z ranca na autobus. serio tak sie wtedy zsapałem ? a nawet jeśli, no to proooooosze cie. miałem kilka niedospanych nocy z rzędu (jedna bo mnie (pipi)a obudziłeś ale wybaczam bo był ładny dzień co nie) a ostatnia noc wogóle niespana bo piłem wudke z siarą i ukjem (wy se spaliście). no i wiesz, słabo jedliśmy, oprócz tych 15 makdonaldów w drodze pierwszego dnia. maciek dobrze ci radze - ostrożnie dobieraj z kim trzymasz Edytowane 30 Grudnia 2013 przez Kazub Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 30 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 ja mysle, ze najgorszy rodzaj uzytkownika to uzytkownik raportujacy. yano raportuje na innych, wiedzieliscie? Czego można spodziewać się po kimś kto boi się własnego cienia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 420 Opublikowano 30 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 Z rana to każdy ma niski glikogen,nawet kabi.Gdyby nie kurs to już bym miał PS4 :confused: Ale co poradzić są ważniejsze rzeczy a kabi dalej gra w Bf4 na PS3. Nie gram w takie gów.no. Rozpyerdalam kretoszczury i pije wódke z ghoulami w falloucie mięczaku Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 30 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 ragus -no nie pjerdol chłopaku że wyjeżdżasz do mnie z żalem za tego jełopa. prooooosze cie. trzymaj z kim chcesz no co ty. ja tylko mendrka nie lubie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 30 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 Z rana to każdy ma niski glikogen,nawet kabi.Gdyby nie kurs to już bym miał PS4 :confused: Ale co poradzić są ważniejsze rzeczy a kabi dalej gra w Bf4 na PS3. Nie gram w takie gów.no. Rozpyerdalam kretoszczury i pije wódke z ghoulami w falloucie mięczaku Czyli dalej pijesz?Forum ci nie służy,pogłębia twoje uzależnienie od alko.R.I.P.(*) Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 420 Opublikowano 30 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 0.8/10 Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 616 Opublikowano 30 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 chyba 0,7 ehehehe Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 420 Opublikowano 30 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 Colin wrócił z pierwszej roboty panowie. Koniec imprezy Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 30 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 ja mysle, ze najgorszy rodzaj uzytkownika to uzytkownik raportujacy. yano raportuje na innych, wiedzieliscie? ahahaa raz zaraportowalem ciecia za jawne złamanie regulaminu i do dzisiaj go dupa boli, gdybym wiedział że to będzie miało taki efekt to bym go cały czas raportował Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 420 Opublikowano 30 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 Zaraportowałbym kazuba. Ale nie wiem czy ja też go nie przezwałem dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi