wronerro 257 Opublikowano 13 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 (edytowane) Ten typ to ma morderczy low carb 25/dobe, 8dni w tyg. Na poczatku wszystko rosnie od samgo patrzena na sztange, a potem zeby zrobic po 44cm w lapie jakies milimetry to trzeba pic wode strukturyzowana, ktora pita w duzej ilosci rozszerze powiezie, dzieki czemu mamy wiecej miejsca w lapie na miesien ! <czarodziej> Edytowane 13 Stycznia 2014 przez wronerro Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 14 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 (edytowane) serio ? no nie przesadzajcie z tą masą mięśniową u tego typa, jest po prostu odtłuszczony i to chyba cały jego sukces (proste brzucha nieźle odseparowane, ale płaskie), a wy tu jakieś gadki o sterydach i genetyce jeden na milion. odtłuszczone mięśnie powiekszają optycznie sylwetke, do tego ciemniejsza skóra i profesjonalne foto z uchwyceniem kadru. gość wygląda na modela, więc spokojnie ponad 1.85 metra......dałbym mu w porywach 87 kilo. no jest wycięty, mało wody, ale płaski mięsień. w kultyrystyce chodzi o to, żeby na niskim facie zachować pełność mięśnia. no i z całym szacunkiem dla kolegi labteca, ale najlepszą separacje na tym forum ma szarku zdecydowanie Na poczatku wszystko rosnie od samgo patrzena na sztange, a potem zeby zrobic po 44cm w lapie jakies milimetry to trzeba pic zależy na jakim facie. na przeciętnym to ludzie z genem do ramion spokojnie dobijają do 45 bez niedozwolonych substancji. Edytowane 14 Stycznia 2014 przez Kazub Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 420 Opublikowano 14 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 W sumie możę masz troche racji jeśli chodzi o foto. Kto wie czy klata i obręćz barkowa nie była fotoszopowana Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 14 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 (edytowane) barki bez szału. klate ma dobrą, tyle że nieforemną, rozciągnięta wszerz, co fajnie podkreśla dół, ale opuszcza góre (geny, nic sie nie da z tym zrobić). dobre pro oświetlenie daje efekty na miare fotoszopa. Edytowane 14 Stycznia 2014 przez Kazub Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 14 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 Sylwetki mało widzę by dokładnie ocenić ale cyce ma grube,brzuch wycięty i odstający ponad poziom brzucha a i takie okablowanie na ogół nie wyskakuje od"pomperów". Zresztą modele też walą sok,tylko mniejsze dawki niż kulturyści. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 14 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 takie okablowanie na rękach to norma przy niskim bf Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 14 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 Nie wiem,rzadko tak grube żyły wychodzą.Ale sytuacja jest taka że albo koleś wali hgh i teścia i może sobie pozwolić na jakieś normalne żarcie raz na jakiś czas,albo to umiejętna obróbka fotki na pompie przy 3maniu michy non stop. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 420 Opublikowano 14 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 Raczej to pierwsze. Oglądałem kiedyś dokument o modelach z juesej, wala po kablach częsciej niż kulturyści Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 14 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 no niestety, ci goście muszą być tip top cały sezon, a nie tylko w okresie zawodów. ale za to im płacą i to całkiem nieźle. także maciek zrób sobie kiedyś te 10%, wyskocz pare razy na plaże, powiedz - cześć dziewczyny, załaduj pamiątkową focie na fejsbunia i wracaj do normalnego żarcia jak cywilizowani ludzie Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 14 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 barki bez szału. klate ma dobrą, tyle że nieforemną, rozciągnięta wszerz, co fajnie podkreśla dół, ale opuszcza góre (geny, nic sie nie da z tym zrobić). dobre pro oświetlenie daje efekty na miare fotoszopa. barki bez szalu :O Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 14 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 nom. jakbyś zszedł na taki fat to też byś takie miał. nawet nie wiecie jakie fajne mięśnie macie, trzebaby tylko zdjąć z nich tłuszcz. Cytuj Odnośnik do komentarza
wronerro 257 Opublikowano 14 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 W ogole chooyowo wyglada, nie ma sie co jarac. Niech pojdzie lepiej nasilownie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Andżej 2 268 Opublikowano 14 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 (edytowane) myśle że taki wygląd jest za jakiś czas jak najbardziej realny (o ile starczy czasu i hajsu) Frank Medrano ma lepsza sylwetke. Po trzech latach podciągania sie i bananach anyone dares? Lifting, umiesz tak? Gosciu by cie na klate wycisnął, obzartego bo wigilii z przywiazanymi do ciebie wszystkimi dziewczynami, ktore miales i wszystkimi ciezarami, jakie sobie tam w tym swoim świnioku podnosisz. Edytowane 14 Stycznia 2014 przez Andżej Cytuj Odnośnik do komentarza
wronerro 257 Opublikowano 14 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 Lol, jaka agresja Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 14 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 od sterydów [*] ten moment, kiedy ktoś wpada z jakimś kocurem na drążku w temat o kulturystyce i pyta się umiesz tak ? on nie wygląda wcale super w ujęciu kulturystycznym. no widać mu dużo mięśni, ale jest chudziutki, nie ma parametrów do sportów sylwetkowych. ma byc zayebisty w tym co robi, a nie wyglądać. tak model lepiej wygląda. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 420 Opublikowano 14 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 Tak pier.dolisz jestem ciekaw jak ty jestes wycięty przy tych twoich stu kilo sensei Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 14 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 wogóle nie jestem. no i co z tego ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 14 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 Andżej grubo leczy kompleksy więc chyba nawet go obrażać nie będę. Coś w stylu,jesteś kozak?Zawołam większego kumpla od ciebie,co z tego że to ja fikałem? Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 420 Opublikowano 15 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 wogóle nie jestem. no i co z tego ? jajco Cytuj Odnośnik do komentarza
Andżej 2 268 Opublikowano 15 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 Nie, poprostu sie smieje z kasztanów, co cale zycie cisną sztange,a sa sprawnosciowymi kalekami ktorzy tylko szpanuja tymi wielkimi bajsami, a byle ogarnięty chudzina by takiemu napier.dolil 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 420 Opublikowano 15 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 Wpis, zawsze mam beke z tych szaf którzy sapią na treningach. A biegu na sto metrów by nie ukończyli z powodu ataku serca Cytuj Odnośnik do komentarza
wronerro 257 Opublikowano 15 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 Oni moga miec beke z Was bo nie potraficie wycisnac 120kg na 10x. Jeden lubi ogorki a drugi ogrodnika corki, takie pierd0lenie... Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 15 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 (edytowane) Nie, poprostu sie smieje z kasztanów, co cale zycie cisną sztange,a sa sprawnosciowymi kalekami ktorzy tylko szpanuja tymi wielkimi bajsami, a byle ogarnięty chudzina by takiemu napier.dolil No co ty powiesz.Na na 100 metrów na AWF miałem 12:30,na 1500 metrów 4:52,więc ostatni twój argument że objechałbyś mnie szybkością padł Edytowane 15 Stycznia 2014 przez Litwin81 Cytuj Odnośnik do komentarza
wronerro 257 Opublikowano 15 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 (edytowane) Ja tez szybko biegam, mocno bije, w ogole jest swietny. Edytowane 15 Stycznia 2014 przez wronerro Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 420 Opublikowano 15 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 Ja tak samo Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi