Banny 2 656 Opublikowano 2 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 No niby smakowe było. Ale ze smakiem to miało niewiele wspólnego Ja obecnie po treningu wale te białeczko. Niedrogie a dobre, no i smak kokos świetny. hej, no to kupiłbym takie, ale patrze - 1kg,na ile to starcza? w dawkowaniu 3x dziennie po 30g, wychodzi niecałe 12 dni o.o sa tez bundle 3x 1000g za 200 zł, może to lepiej kupić? Cytuj Odnośnik do komentarza
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 2 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 Nie musisz brać trzy razy dziennie. Po treningu wystarczy ewentualnie rano do śniadania jak masz braki w diecie.W innym wypadku takie paczki to słaby interes hehe. Producent oczywiście chce byś kupował jak najwięcej.Twój wybór. Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 2 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 PEAK ma w Polsce firmę córkę Hi-Tec,jak nie dbasz o jakość to kup od nich,3 kg białka za 200 zeta?Albo aminogram ubogi albo dosypki(soja,pszenica).Mi 900 gram styka na 3 miechy,bo piję tylko po treningu a tak to tylko żarcie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 2 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 to moze coś innego mozecie polecić? opinie ten peak co podal kanabis ma dobre.. jeśli chodiz o dawkowanie to mi by odpowiadalo brac w trakcie dnia i po treningu/na noc. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 2 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 Ja biore tylko po treningu i jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 2 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 @Banny http://allegro.pl/uns-mass-shocker-2-5000g-gainer-aakg-shaker-kurier-i4015640965.html Dobra cena, kurier wliczony. Smak truskawkowy bierz, z 500 ml mleka chudego bierz, rozpuszczalnosc 4/5. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 2 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 Mleko przez laktozę psuje cały skład tego gainera. Cytuj Odnośnik do komentarza
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 2 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 U mnie w sklepie lakto free z woda syf Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 2 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 Mleko przez laktozę psuje cały skład tego gainera. To znaczy? Prosze jasniej. Co z nim nie tak? Nie ma co liczyc na niego w kwestii budowania masy czy co? Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 2 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 Najsilniej zatłuszcza z wszystkich węgli,powoduje problemy jelitowe,jest silnie glutogenne(podlany wygląd skóry,"gile" w nosie) Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 2 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 @litwin, to co mozesz polecic dobrego? Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 2 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 Samemu robić gainera i pić na wodzie.Zmielić sobie płatki owsiane,rodzynki,orzechy w młynku od kawy na proch,kupić sobie białko i samemu mieszać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 2 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 (edytowane) Kurwa dzisiaj mam takie sranie i nabieg do kibla, ze nie wiem co sie dzieje. W ogole od kiedy ja pije raz/dwa dziennie to mam takie bulgoty w kichach i gazy (hehe), ze moge zamiast na skrzypcach grac na zwieraczu symfonie. Moze po tej odzywce, albo fakt, ze moje kichy w ogole w roku mleka nie dostaja, moze do kawy raz w tygodniu. Huh. Napisalbym wam wiecej ale ide do kibla, mam nadzieje, ze za jakis czas sie przyzwyczaje. BTW. jakbym zamiast mleka lal wode do tego gainera mogloby byc lepiej z brzuchem? Edytowane 2 Marca 2014 przez 2razyjot Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 2 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 Pewnie,to wina laktozy,bo pewnie nie masz enzymu laktazy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 2 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 To co ja mam robic? Zamiast mleka lac wode i wyobrazac sobie, ze pije cos dobrego?? ;> Cytuj Odnośnik do komentarza
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 2 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 Sprobuj moze pol na pol? Albo daj sobie roszke czasu, jest szansa ze organizm zaakceptuje to wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 2 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 Syp mniej prochu. Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 615 Opublikowano 2 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 wujaszek, ja nie moge nawet łyka mleka wziac, bo sraka gwarantowana spróbuj pic z wodą i zobacz co się zmieni Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 3 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 Mącicicie temu biednemu papamenowi w głowie. Wujek kup jakies dobre białeczko a odpuśc gainera, ewentualnie carbo dokup i bedzie najlepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 3 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 Hehe, spoko kabanosie, jak sie za bardzo pogubie to zapytam. Dzisiaj odstawilem mleko i pozegnalem problemy z zoladkiem. Zaraz sprobuje na noc odzywke z woda i bedzie to crash test dla zoladka. Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 615 Opublikowano 3 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 (edytowane) chyba już tu o to pytałem ale nie mam czasu przekopywac się przez tone postów jestem ostatnio zajechany na maxa - żadnego dnia wolnego w tygodniu, nauka po 5/6h dziennie do 1/2 w nocy i co za tym idzie ~5h snu (optymalnie czuje się po 10h snu :confused:) nietrudno się domyślec że szukam czegoś na pobudzenie i lepszą koncentrację (w ciągu dnia, na treningach jest spoko) pewnie jakiś żartowniś napisze że amfetamina, ale liczę na to że ktoś zarzuci jakąś pomocną radą Edytowane 3 Marca 2014 przez maciucha Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 3 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 Mocna kawa? Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 615 Opublikowano 3 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 no pije z 3/4 dziennie ale duża mocna pomaga na niecałą godzinę Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 3 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 @maciucha - organizmu nie oszukasz i chocbys jechal na najlepszym prochu albo mecie (u nas nieosiagalna) to w pewnym momencie kumulacja cie zje nie wspominajac o powaznych zmianach w glowie, nastawieniu do swiata czy samej silowni. Zalecam przetrwac ciezki okres i spac jak najwiecej, ewentualnie w koncu twoj organizm sie przestawi ale chocbys pompowal efedre albo siarczany czy pseudoefedre to i tak bledne kolo. Nie ma dobrego srodka na zastapienie snu i zmeczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 615 Opublikowano 3 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 (edytowane) w takim trybie jade już 3 miesiąc, a jeszcze 2 przede mną i szukam czegoś co pozwoli mi efektywniej wykorzystac czas, bo miewam ostatnio często tak że podczas nauki dostaje 'freeza' i po jakiś 20 minutach orientuję się że bezczynnie gapię się w ściane (nie myśląc o niczym konkretnym) zamiast czytac. Edytowane 3 Marca 2014 przez maciucha Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi