YETI 10 944 Opublikowano 3 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 Przykro mi, wykończysz się i tyle ci przyjdzie z tej nauki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 3 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 Normalne. Nie lap sie za prochy bo z nimi jest latwiej ale tolerancja leci bardzo szybko i przekonasz sie, ze pomagaja tylko kilka razy a pozniej sa same minusy. Badz facet z jajami i dociagnij to do konca. I nie pisze tego z hyperreal tylko z autopsji. Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 3 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 Magnez przed snem,piracetam/aniracetma przed nauką. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 615 Opublikowano 3 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 JJ - albo teraz przykręce śrubę i dostanę się na medyka, albo czeka mnie 12 miesiecy siedzenia na du.pie i czekania na kolejną szansę Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 3 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 (pipi), 12 miesięcy wakacji, ja bym się nie zastanawiał. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 3 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 @maciucha - twoj cyrk, twoje malpy. Ty szukasz drogi na skroty. Znam to. Mialem przez to mase problemow a nerwica i niski prog na stres zostaly do dzis. Z perspektywy czasu jak stymulanty to… Nigdy bedac zmeczonym i NIE DO NAUKI. Wiem, ze nie jestem w twojej sytuacji i co ja glupek ze srednim wiem o prawdziwej nauce ale na swiecie zyje masa ludzi co nie wali po nosie i w koncu daje rade. Przemysl to i jak cos nie mow, ze nie ostrzegalem ale tego nie zauwazysz od razu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 3 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 Będziesz medykiem to poznasz słowo nootropy Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 615 Opublikowano 3 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 @maciucha - twoj cyrk, twoje malpy. Ty szukasz drogi na skroty. Znam to. Mialem przez to mase problemow a nerwica i niski prog na stres zostaly do dzis. Z perspektywy czasu jak stymulanty to… Nigdy bedac zmeczonym i NIE DO NAUKI. Wiem, ze nie jestem w twojej sytuacji i co ja glupek ze srednim wiem o prawdziwej nauce ale na swiecie zyje masa ludzi co nie wali po nosie i w koncu daje rade. Przemysl to i jak cos nie mow, ze nie ostrzegalem ale tego nie zauwazysz od razu. jeśli 2 lata jeżdżenia na korki w weekendy (w tym roku 2x8h) plus regularny zapjerdziel w tygodniu nazywasz drogą na skróty to pozdrawiam nie szukam żadnego twardego towaru, bo wiem że by mnie to zniszczyło nawet prędzej niż później Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 3 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 Niczego ci nie ujmuje i zycze powodzenia, konsekwencja i samozaparcie to klucz do sukcesu. Eot. Cytuj Odnośnik do komentarza
Q-Jot 321 Opublikowano 3 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 Moja była na prawie potrafiła brać efedrynę by się uczyć całą noc. Uważała, że to ekstremalne, ale jedyne wyjście. Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 3 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 Moja była na prawie potrafiła brać efedrynę by się uczyć całą noc. Uważała, że to ekstremalne, ale jedyne wyjście. Ile brała w mg?Bo tussipect ma 15 mg na tabletkę i dawkowanie wykrztuśne to 2 razy dziennie po 2 tabletki,czyli jak brała do 50 mg(co jest już sporą ilością na raz)to aż takie złe nie jest.Efka działa trochę jak geranium,aktywizuje korę nadnerczy do większego wydzielania adrenaliny,lepiej wykorzystuje glikogen. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 4 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 no pije z 3/4 dziennie ale duża mocna pomaga na niecałą godzinę ogarnij sie z tymi kawami. 4 kawy, 5h snu, siłownia - serce tak nie lubi Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 4 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 Maciucha przystopuj bo kiedys na siłowni serduszko ci stanie i zejdziesz. trzymaj diete, odpuśc na jakiś czas treningi aż ogarniesz temat albo rób trening na 50% i tak ci wyjdzie najlepiej. Potem nadrobisz, mięcho tak szybko nie spada. Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 4 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 Tu masz spis supli,które wpływają na zapamiętywanie: http://szybkanauka.net/suplementy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 4 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 Maciucha przystopuj bo kiedys na siłowni serduszko ci stanie i zejdziesz. nie, tak sie na pewno nie stanie, fantazja go poniosła Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 4 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 Nie mow nigdy. Wystarczy miec ukryte wady serca, zawaly w wieku 30+ sie zdarzaja, obecne czasy, stres, uzywki. Wiadomo, ze prawdopodobienstwo nikle ale jest. Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 615 Opublikowano 4 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 @JJ - no stres ostatnio naprawde spory, alko pijam okazjonalnie, używek żadnych, jakoś przeżyję. Kupiłem dziś w aptece Rhodiola (wyciąg z różeńca i kilka witamin z grupy B) i Omega 3-6-9. Zobacze jak takie combo współpracuje i dam znac za jakiś czas . Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 4 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 Różeniec fajnie działa,mocniejszy od zeń szenia a w połączeniu z nim wyrywa z butów.Skuteczna dawka to 500 mg w 1 porcji. Cytuj Odnośnik do komentarza
mikro 48 Opublikowano 4 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 Maciucha, spróbuj yerba mate. O ile ci podejdzie smak, bo to takie hate it or love it. Ja po tym nie czuje kopa z pier.dolnieciem, ale moge bez problemu nie spac całą noc. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 5 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 Wspomnij jeszcze o parzeniu co IMO jest bardzo wazne i o dobrej odmianie a nie herbatkach w saszetkach. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 5 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 To jaką odmiane proponujecie? Słyszałem o tym ale nigdy nie próbowałem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 5 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 (edytowane) Wroce do domu to ci poopowiadam. Teraz w kiblu sesja w robocie. Edytowane 5 Marca 2014 przez 2razyjot Cytuj Odnośnik do komentarza
mikro 48 Opublikowano 5 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 (edytowane) Próbowałem kilka i najbardziej mi podchodzi Pajarito (zaje.bista jest wersja z mieta na lato. Najlepiej parzyc w tykwie moim zdaniem, ma to swoj klimat i tykwa nadaje trochę smaku. Ale spróbuj na poczatek normalnie w szklance, jak ci zasmakuje to kup tykwe. Na allegro jest tego wpiz.dziec. A no i bez bombilli (tej rurki przez ktora sie pije) raczej sie nie obedzie, bo filtruje ten susz Edytowane 5 Marca 2014 przez mikro Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 5 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 A ktoś obeznany w temacie Yerba Mate nie chciałby może jakiegoś tutoriala zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 9 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 Niech mi ktoś ostatecznie odpowie: Czy jest sens rozrabiać białko WPC (mam firmy UNS) z mlekiem? Toleruję laktozę, ale słyszałem plotki, że białko rozrobione z mlekiem nie przyswaja się dobrze. Wyprowadzi mnie ktoś z błędu? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi