maciucha 11 615 Opublikowano 12 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 jak na wejsciu powiesz dzien dobry i sie usmiechniesz to od razu mysla ze zlodziej xD aż w takie skrajnosci to nie popadajcie, bo sie wam z bólu życia katabolizm załączy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 12 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 Ty no, to true story jest. Jeszcze jak w wawie bylem wbijam do spolem, na nowolipiu i patrze babeczka na kasie przy wejsciu siedzi. Mowie dzien dobry i sie usmiecham a ona na bezczela do jakiejs tam drugiej kutwy na zapleczu "Marys ho no, chyba jakis zlodziej przyszedl" powaga. Albo bylem z dupa w jakims salonie prasowym. Moja poszla do kasy a ja sobie przegladam magazyny o perkusji i tak spojrzalem w kierunku kasy za laska i spokalo sie moje spojrzenie ze sprzedawca. Poogladalem jeszcze chwile i wrocila laseczka i mi mowi ze typ do kumpeli kazal isc mnie obserwowac bo jakis oszust chyba. Hehe, musze miec chyba jakas zakazana morde albo ja nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 12 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 Troche prawdy jest, dzisiaj jak byłem u lekarza przepusciłem jednego janusza w kolejce bo niby miał na późniejsza godzine niż ja wizyte ale przyszedł pierwszy a mi sie nie spieszyło. Jego słowa zamiast "dziękuje" albo "jaki miły przystojny młody cżłowiek" to były "ale dlaczego pan?" Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 615 Opublikowano 12 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 (edytowane) @loco ja do wszystkich ekspedientek, niezależnie od wieku, zawsze zarzucam szarmanckie dzień dobry i umiarkowany uśmiech i się co najwyżej przy wydawaniu reszty im ręce trzęsą, ale nikt mnie jeszcze nigdy nie brał za złodzieja/obserwował. w takich sytuacjach jak opisałeś z tą gazetą można zawsze ośmieszyc tą drugą osobę i widząc że się na nas patrzy 'schowac' pod koszulke/bluze z tyłu i jak debil sie patrzec w sufit i gwizdac (tylko wtedy musisz miec pewnosc ze ten ktoś cie cały czas obserwuje, bo jak nagle zobaczy cie w takiej sytuacji to zaraz dostaniesz komplet pytań z którego zakładu dla ludzi z dodatkowym chromosomem uciekłeś ) Edytowane 12 Marca 2014 przez maciucha Cytuj Odnośnik do komentarza
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 12 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 Pamietam ze wtedy moja panna cos tam powiedziala kolesiowi ze jest ze mna, no ale stare dzieje. Wracajac do odzywiania. Mam kolesia teraz pod opieka, 59 lat, wazy 110 chce 100. Nie chce sie meczyc, pocic itd bo cisnienie i w ogole. Ma (pipi)owa diete, na pytanie czy zyczy sobie nutrition advice mowi ze nie. BYl na diecie atkinsona, teraz ktos mu wcisnal jakas diete non combine. Cos w stylu ze nie laczysz jednego makro z innym. Skad ludzie takie pomysly maja to ja nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 12 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 Ja też na ogół podstawy dobrego zachowania mam na co dzień ale minus jest taki,że ludzie ciebie postrzegają za słabego,dlatego zdefiniowałem zachowanie i jestem miły dla tych co sobie zasłużą. Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 992 Opublikowano 12 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 BYl na diecie atkinsona, teraz ktos mu wcisnal jakas diete non combine. Cos w stylu ze nie laczysz jednego makro z innym. Skad ludzie takie pomysly maja to ja nie wiem. W szkole od najmłodszych lat powinien być przedmiot 'dietetyka' czy jakaś 'nauka o żywności'. Człowiek dopiero po osiągnięciu pełnoletności zaczął się interesować co i ile zjadał, a od roku dopiero liczę makrosy i kilokalorie w apce mobilnej oraz ważę posiłki. Jak czasem na jakimś forum 'prozdrowotnym' znajduję tematy typu "ile schudnę na diecie 500 kalorii????" to opadają cyce z ludzkiej niewiedzy. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 12 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 Na Biologii powinno się mówić o tym, a nie o budowie komórkowej roślin, czy innych niepotrzebnych bzdurach. Dotyczy to prawie każdego przedmiotu w szkole, ale to nie miejsce na takie dyskusje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 13 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 BYl na diecie atkinsona, teraz ktos mu wcisnal jakas diete non combine. Cos w stylu ze nie laczysz jednego makro z innym. Skad ludzie takie pomysly maja to ja nie wiem. W szkole od najmłodszych lat powinien być przedmiot 'dietetyka' czy jakaś 'nauka o żywności'. Człowiek dopiero po osiągnięciu pełnoletności zaczął się interesować co i ile zjadał, a od roku dopiero liczę makrosy i kilokalorie w apce mobilnej oraz ważę posiłki. Jak czasem na jakimś forum 'prozdrowotnym' znajduję tematy typu "ile schudnę na diecie 500 kalorii????" to opadają cyce z ludzkiej niewiedzy. Wez na pw podeslij jakies stronki gdzie sprawdze i latwo policze co jem i z jakich stron/programow warto czerpac. Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 13 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 Potreningu.pl kalkulator żywieniowy albo myfitnesspal.com. Jak masz Androida, to możesz ten ostatni pobrać, bardzo wygodne. Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 615 Opublikowano 17 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 Wracając do supli pobudzających/pomagających w koncentracji. Z tego rhodiola byłem średnio zadowolony i kupiłem sobie wczoraj preparat o nazwie 'Sesja'. W składzie żeń szeń, kofeina, wyciąg z liści ostrokrzewu paragwajskiego i liści Brahmi, do stosowania 2 razy dziennie. Biorę tabletke i po 15 minutach jestem monter, polecam gorąco. Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 17 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 No ja ci pisałem byś połączył kilka adaptogenów najlepiej różeniec i żeń szeń,może być ten ostrokrzew,grzyby cordyceps. Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 615 Opublikowano 17 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 Nie chciałem wszystkiego zarzucac od razu, bo nie wiedziałem jak mój organizm reaguje na poszczególne specyfiki. Teraz ładuje rano Rhodiola (różeniec + witaminy B) + omega 3,6,9, gdzieś koło 12 'Sesja' i w okolicach 17 znowu 'Sesja' i czuje sie zaje.biście. Oczywiście nie zamierzam tak jechac w nieskończonosc, tylko jeszcze 2 miesiące . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 17 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 Szacuneczek Maciucha, dobrze, ze nie poszedles na latwizne z prochami bo na to, co teraz dziabiesz Twoj organizm bedzie sie dluzej uodparnial niz na efedryny czy amfetaminy nawet. Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 18 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 Samemu robić gainera i pić na wodzie.Zmielić sobie płatki owsiane,rodzynki,orzechy w młynku od kawy na proch,kupić sobie białko i samemu mieszać. sorry, że dopiero teraz o tym piszę, jakoś wypało z głowy, a chcę na dniach coś zamówić, pisząc o białku, mas zna myśli takie zwykłe jak to: http://allegro.pl/medal-jakosc-roku-2012-wpc-80-lowickie-zip-i4048199501.html wpc łowickie, czy coś innego? Powiedzmy, że moge na to przeznaczyć z 120 zł, póki co Oczywiście to jako dodatek i uzupełnienie diety. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 18 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 Te łowickie to dobre jakościowo białko jest, czy raczej syf? Które warto kupować z tych z niższej półki cenowej? Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 19 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 Myśle że to poziom ostrowii. Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 19 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 Te łowickie to dobre jakościowo białko jest, czy raczej syf? Które warto kupować z tych z niższej półki cenowej? Łowickie robi Megabol,ja jednak wyżej smakowo stawiam Ostrovit. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 19 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 (edytowane) Jesli chodzi o skład to jak w ostrowii tak jak i w łowickim mozna sie spodziewać ok białka, ale ze smakiem i rozpuszczalnością to moze byc różnie Edytowane 19 Marca 2014 przez kanabis Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 19 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 To samo właśnie słyszałem o Oxygen, ludzie piszą, że słabo się rozpuszcza i smak mocno chemiczny. Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 19 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 Piłem oba i Ostrovit lepiej się rozpuszcza i lepiej smakuje.Oxygen ma w sobie białka pszenicy,choojowe. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 19 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 Ostrovit to jest to samo, co Ostrowia? Oni tylko jedno białko mają w ofercie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 19 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 Pisałem w tym temacie że Ostrowia splajtowała i ktoś inny kupił ich linię produkcyjną,zainwestował w smaki i rozszerzył asortyment(mają tcm,bcaa,taurynę,mono) Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 19 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 Tak to wygląda. Poszukam, bo chciałbym spróbować czegoś tańszego, zamiast ładować kasę w Olimp i Trec, a głównie tych marek kupują odżywki. Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 19 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 KFD albo UNS. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi