maciucha 11 615 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 a chu.j ich tam wie w Polsce B 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Trec śledziobolon też by dawał rade. Albo Olimp ŚledźCAA, czyli mix najlepszych aminokwasów, w tym l-śledzina. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Primaprilisowy żarcik kfd dla sprostowania. Całkiem im sie udało trzeba przyznać Cytuj Odnośnik do komentarza
Mock 17 Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Poleć ktoś jakiś tani i dobry burner aby dorzucić do diety i treningu. Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Z lajtowych to Thermo Speed jest ok, daje małego kopa do treningu, ale na spalanie wpływa bardzo nieznacznie. Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 474 Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Jeżeli nie jesteś typowym grubasem to nie polecam.Ostatnio się załatwiłem spalaczem i jestem pewny że już nigdy żadnego nie kupie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mock 17 Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Co rozumiesz poprzez typowego grubasa? Niestety mimo treningow i wzglednej diety waga zatrzymala sie i nie chce spaść niżej Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 474 Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Przez spalacz zaliczyłem spory regres.Mimo suplementacji i trzymania michy strasznie dużo mięśni mi spaliło.Nie lepiej dorzucić aeroby albo uciąć trochę z kalorii?Rok temu pod koniec redukcji pamiętam że robiłem aeroby 5 razy w tygodniu po 45 minut i efekt był duuuużo lepszy niż po spalaczu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Co rozumiesz poprzez typowego grubasa? Niestety mimo treningow i wzglednej diety waga zatrzymala sie i nie chce spaść niżej Więc albo zwiększ wydatek energetyczny albo obetnij kalorie z jedzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mock 17 Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 No to w takim razie trzeba będzie drastycznie ciąć kalorie bo aeroby mam 3x w tygodniu. Tak trenuję. Już teraz wiele nie jem ale zejde niżej Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 474 Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Powoli ucinaj kalorie i zwiększaj aeroby a efekty będą konkretne. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dark Serge 80 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2014 I to powoli to słowo klucz, tymbardziej jesli twierdzisz, że już jesz mało. Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2014 (edytowane) zamówiłem sobie na próbę cos takiego: jak najlepiej dawkować? Z tego co pamiętam, pisaliście, że nie zażywacie tego codziennie? zastanawiałem sie też nad tym, cena trochę wyższa, moze następne będzie Edytowane 8 Kwietnia 2014 przez Banny Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Białko to uzupełnienie diety, nie złoty środek Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Czemu produktow od san nie ma praktycznie w pl? To jest boskie. Pamietam to dekade temu jak kumpel cwiczyl i mu to wypijalem, geniusz. <3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Białko to uzupełnienie diety, nie złoty środek co Ty tu insynuujesz?! jem porządnie, bez obaw! Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2014 jak najlepiej dawkować? Z tego co pamiętam, pisaliście, że nie zażywacie tego codziennie? jakbyś wrzucił skład tego czegoś i co tam sobie zjadasz i co oczekujesz, to pytanie miałoby jakiś sens Białko to uzupełnienie diety, nie złoty środek świadomoś banego jest już na tyle duża, że nie potrzeba mu tego typu odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 474 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Jeżeli mój dobrze widzę to kazeina więc raczej przed snem .Lepiej w ten koncentrat zainwestuj , sam piję te samą i dobra. Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2014 będzie to moja pierwsza białkowa odzywka, wiec nie oczekuje cudów, kupiłem na próbę ; - ) - później wrzucę co jem i skład tego czegos. Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 474 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2014 To pij sobie przed snem i powinno być ok.Każdy kogo znam i jest w jakiś sposób związany z tym sportem tak właśnie robił ale pewnie zaraz na forum ktoś rzuci artykuł że rano też dobrze więc poczekaj jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2014 (edytowane) Spytałem, bo pytanie było tak zadane, jakby Banny oczekiwał od tego nie wiadomo czego, a nie uzupełnienia wartości odżywczych w dziennym bilansie. No bo jaki ma sens zadawanie pytania, czy pić to codziennie, czy nie A pić na noc dobrze, z wodą najlepiej. Edytowane 5 Kwietnia 2014 przez krupek1 Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Banny troche zyebałeś z tą kazeiną. Nastepnym razem kupuj wpc i pij po treningu. A te drugie białeczko co podałes własnie mam. Rozpuszczalnośc gorsza niż moje ulubione peak ale smak truskawkowy spoko i skład. A pi wtedy jak już będziesz rzygał twarogiem na noc. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2014 (edytowane) Skonczylem uns czekoladowy i byl w sumie obrzydliwy. Dzis otworzylem truskawkowy i zakochalem sie w tym smaku. Muller milk normalnie. Banan podobno rownie dobry. Na wadze z 79-83, szkoda, ze oczywiscie brzuch mi wywalilo jak zwykle ale obwod klatki tez poszedl i jestem zmotywowany. Tylko zalamka bo jak bicepsy mierze to wychodzi centymetr roznicy, niby malo a widac, ze jedna reka mniejsza od drugiej i nibu 34 i 33 cm to prawie tyle samo a jednak... Mam nadzieje, ze kiedys sie to wyrowna. Edytowane 5 Kwietnia 2014 przez 2razyjot Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Masturbacja słabszą ręką powinna pomóc Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Masturbacja słabszą ręką powinna pomóc to raczej wytrzymałościówka więc masy na tym nie zbuduje. Silniejszą ręką niech zacznie polerować to będzie miał spadek. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi