Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Dzieki za tresciwe porady panowie. Juz sie biore do roboty! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Też mam chudszą lewą rękę i nogę. Ręka wynika z tego, że kiedyś była solidnie połamana i było rekonstruowane przedramie oraz mam nią inny zakres ruchu niż prawą. Różnica w nogach wynika z tego, że byłem krzywy i przy ćwiczeniach koszykarskich na nogi przechylałem się na prawo. Nikt mi na to nigdy nie zwrócił uwagi, a gdy sam to zauważyłem była już kicha. Takie dysproporcje można niwelować robiąc więcej ćwiczeń hantlami. Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 992 Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Masturbacja słabszą ręką powinna pomóc Dzieki za tresciwe porady panowie. Juz sie biore do roboty! To jeszcze poradzę, byś zapoznał się z poniższym poradnikiem - idealne rozwiązanie znaleźli: www.forum-kulturystyka.pl/szukaj/jak-wyrownac-dysproporcje-lewy-prawy-biceps Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Też mam chudszą lewą rękę i nogę. Ręka wynika z tego, że kiedyś była solidnie połamana i było rekonstruowane przedramie oraz mam nią inny zakres ruchu niż prawą. Różnica w nogach wynika z tego, że byłem krzywy i przy ćwiczeniach koszykarskich na nogi przechylałem się na prawo. Nikt mi na to nigdy nie zwrócił uwagi, a gdy sam to zauważyłem była już kicha. Takie dysproporcje można niwelować robiąc więcej ćwiczeń hantlami. Ale to jest tez normalne, z tego co wiem nie istnieje osoba z idealnie takimi samymi proporcjami lewej i prawej strony ciała. Wujek nie martw sie i więcej trzep, troche białka przed i będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 centymetr różnicy w obwodzie do 35 to jest sporo. jak pracujesz fizycznie, to pewnych sytuacjii nie unikniesz, bo jedna ręka może wykonywać większą pracę od drugiej. kiedy robisz biceps/triceps hantlami, to robisz na przemian i zaczynasz od słabszej/chudszej ręki. potem mocniejsza/grubsza i robisz tyle powtórzeń, co słabszą i ani jednego więcej jak robisz sztangą, to kończysz serie, kiedy czujesz, że słabsza ręka niedomaga, żeby nie nadrabiać mocniejszą i nie pogłębiać dysproporcji walenie konia ma marginalny wpływ na ramiona, chyba, że jesteś jakiś ostro niewyżyty 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Dzieki Kazub, z tego, co piszesz robilem blad bo nawalalem silniejsza wita wiecej powtorzen. Dostosuje treningi do takiej samej liczby powtorzen w seriach gdzie wyznacznikiem bedzie chudsza reka bo nawet jak rece wyciagne przed siebie to lewa spoko a prawa odstaje wygladem. Nie zebym byl pedantem i w ogole, ale nieco to drazni i nie wiem ile da twoja metoda ale moze zniweluje dalsze dysproporcje. Zdaje sobie sprawe, ze lewa i prawa strona ciala nie sa symetryczne. Rzeczywiscie prawa reka wykonuje wiekszosc prac, tych skomplikowanych manualnie najczesciej. Cytuj Odnośnik do komentarza
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 centymetr różnicy w obwodzie do 35 to jest sporo. jak pracujesz fizycznie, to pewnych sytuacjii nie unikniesz, bo jedna ręka może wykonywać większą pracę od drugiej. kiedy robisz biceps/triceps hantlami, to robisz na przemian i zaczynasz od słabszej/chudszej ręki. potem mocniejsza/grubsza i robisz tyle powtórzeń, co słabszą i ani jednego więcej jak robisz sztangą, to kończysz serie, kiedy czujesz, że słabsza ręka niedomaga, żeby nie nadrabiać mocniejszą i nie pogłębiać dysproporcji walenie konia ma marginalny wpływ na ramiona, chyba, że jesteś jakiś ostro niewyżyty Bez sensu te porady. Bo jedyne co najwyzej osiagnie to spadek wiekszego miesnia, ktory bedzie pozbawiony odpowiednich bodzcow. O ironio, wtedy mu sie moze zrównają te lapy :] Ode mnie polecam : https://www.youtube.com/watch?v=k6ylcNnc6Xs&list=UUEtMRF1ywKMc4sf3EXYyDzw 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
sosnaa 1 205 Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Mam bon na 150 zł w sklepie sfd.pl Nie wykorzystam go więc chcę go sprzedać, ktoś zainteresowany? Oddam za 130 zł. Ewentualnie można się umówić tak, że ja robie zakupy, płacę tym bonem ale towar wysyłam na adres któregoś z was i oddajecie mi pieniądze na konto. Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 (edytowane) Banny troche zyebałeś z tą kazeiną. Nastepnym razem kupuj wpc i pij po treningu. A te drugie białeczko co podałes własnie mam. Rozpuszczalnośc gorsza niż moje ulubione peak ale smak truskawkowy spoko i skład. A pi wtedy jak już będziesz rzygał twarogiem na noc. Dopiero dziś mi to doszło, po trenningu zaaplikowałem sobie porcje, teraz na noc też wezmę. Na opakownaiu jest " po przebudzeniu, przed i po trenningu " Więc, jak bede brał w dzień bez trenningu 1 porcje na noc, a w dzień trenningowy 1 porcje po trenningu i 1 porcje na noc, będzie dobrze? czy tylko na noc brać? Bo piszecie o tej kazeinie, ale jakos nie mogę znaleźć tego składnika w spisie na opakowaniu. Michę staram sie trzymać prawidłowo, więc bez obaw o to. Edytowane 8 Kwietnia 2014 przez Banny Cytuj Odnośnik do komentarza
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 No sam chyba napisales ze masz kazeine co nie? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 xDDD teraz spojrzałem na tego posta i zamieściłem coś innego, niż kupiłem. już poprawione. mam czekolawy smak Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Jak w smaku i jak rozpuszczalność? Cytuj Odnośnik do komentarza
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 No to zmienia wiele hehe. WPC smialo po treningu lykaj, albo np do sniadania jak sa potrzeby. Przed treningiem to mozesz, ale w okolicznosciach, gdy np jakis spory posilek miales np 4 godziny przed. To wtedy na godzine przed mozesz wypic jeszcze porcje. Czy na wieczor pic? Generalnie jak bym byl na redukcji, a to bylo by jedyne bialko jakie mam, to moze bym i pil. W normalnych okolicznosciach cos bym zjadl Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 (edytowane) Jak w smaku i jak rozpuszczalność? jest to moje pierwsze białko, więc nie mam porówniania, ale zarówno z mlekiem i wodą rozpuszciło się ładnie (miksuję w blenderze) a smak mam czekoladowy, pycha jak kakao ; - ) El Loco - na redukcji nie ejstem, przeciwnie, więc może po ostatnim posiłku (22) jeszcze na noc (23.30) wypić ? Edytowane 9 Kwietnia 2014 przez Banny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 A no widzisz, to jest zwykłe WPC nie kazeina więc bez lipy. Łykaj według braków tak jak np czoko, ja np żeby było bardziej ekonomicznie tylko po treningu, bo w sumie lepiej zjeśc niż faszerowac sie prochem. A na noc jedz stary sprawdzony dobry twaróg. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Mam to białko od 4 miechów Bo tylko po treningu 15 gram,piłem różne białka,jedne smaczniejsze,inne lepiej rozpuszczające się,ale żadne w tej cenie.Jak masz opcję twaróg przed snem czy WPC,to bierz WPC(i tak kazeine dostarczasz z mleka na którym rozrabiasz) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 dzieki za porady chlopaky :* Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Mam to białko od 4 miechów Bo tylko po treningu 15 gram,piłem różne białka,jedne smaczniejsze,inne lepiej rozpuszczające się,ale żadne w tej cenie.Jak masz opcję twaróg przed snem czy WPC,to bierz WPC(i tak kazeine dostarczasz z mleka na którym rozrabiasz) Za dużo tej kazeiny to z tego m,leka nie dostarczy Cytuj Odnośnik do komentarza
QBH 246 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 zachęcony ceną i dobrymi opiniami kupiłem swój pierwszy produkt z KFD - białeczko, o którym zresztą mowa wyżej: ZA(pipi)ISTE zostaje przy tym białku na dłużej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Mam to białko od 4 miechów Bo tylko po treningu 15 gram,piłem różne białka,jedne smaczniejsze,inne lepiej rozpuszczające się,ale żadne w tej cenie.Jak masz opcję twaróg przed snem czy WPC,to bierz WPC(i tak kazeine dostarczasz z mleka na którym rozrabiasz) Za dużo tej kazeiny to z tego m,leka nie dostarczy Raz ze jestem zdania że kazeina na noc jets choojowa,dwa że głównym źródłem jest WPC a kazeina to tylko dodatek,a tzry że w 300 ml masz ok. 10 gram,więc to nie tak mało. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 (edytowane) Bez sensu te porady. Bo jedyne co najwyzej osiagnie to spadek wiekszego miesnia, ktory bedzie pozbawiony odpowiednich bodzcow. O ironio, wtedy mu sie moze zrównają te lapy :] tyle w teorii, a w praktyce większy mięsień nie spada, tylko czeka, aż mniejszy go podgoni. co do filmiku - słabsz ręka przyzwyczai się do ciągłej asekuracji i takie równanie będzie trwało w nieskończoność. nie polecam. poza tym, trzeba mieć zawsze kogoś odpowiedniego do pomocy. nie wszyscy mają stałego i regularnego partnera do ćwiczeń, czy osobistego niewolnika. Edytowane 10 Kwietnia 2014 przez Kazub Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Jak w smaku i jak rozpuszczalność? jest to moje pierwsze białko, więc nie mam porówniania, ale zarówno z mlekiem i wodą rozpuszciło się ładnie (miksuję w blenderze) a smak mam czekoladowy, pycha jak kakao ; - ) El Loco - na redukcji nie ejstem, przeciwnie, więc może po ostatnim posiłku (22) jeszcze na noc (23.30) wypić ? zmieniam zdanie, odnośnie smaku, kiedy rozrabiamy z woda - ohyda. Z mlekiem lux male pytanie: mogę to białko dodawać do koktajlów z owoców czy innych cudów z blendera? Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Jeśli ci smakuje to czemu nie Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Słyszałem opinię, żeby białka raczej z owocami nie mieszać, bo zakwasza się organizm. Ktoś coś słyszał podobnego? Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Raczej że nie trawią się tylko fermentują,ale to dotyczy mieszania białek pochodzenia zwierzęcego a nie z odżywki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi