Skocz do zawartości

Odżywki, Gainery itp.

Featured Replies

Opublikowano

Ok wybiore jedno z tych dwoch co podaliscie:
http://sklep.sport-max.pl/product-pol-3284-UNS-WPC-Econo-2000g.html
http://sklep.sport-max.pl/product-pol-3724-OSTROWIA-OSTROVIT-WPC-80-EU-1800G-NAPALM-60ML-.html

A o tym cos mozecie powiedziec?
http://sklep.sport-max.pl/product-pol-3003-WPC-LOWICKIE-1800-g.html

PS.
chyba wezmę ten Ostrovit, bo pakowany jest po 2x900g. Czysto praktycznie - będę miał dwa różne smaki do wyboru, gdyby jeden mnie zmulił zbytnio, a tak kiedyś miałem z jakimś WPC80 o smaku biszkoptów czy cuś%). 2 kilogramy UNS będzie trudniej przeżreć, jeśli mi nie podejdzie.

Edytowane przez _Red_

• Odpowiedzi 7,6 tys.
  • Wyświetleń 359,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• to mówiłem do ogóra ty cygańska niedomyta spyerdolino. jak gada z jetim na razie to niech gada. a ty szczym ryj remizowy kmiocie discopolowa podróbo cwela bo nic nie zamykałem tylko odpowiedziałem koc

• dobra zaczekaj (pipi)o bo obieram ziemniaki i wstawiam wode zaraz ci odpisze

• Garnier dobra firma, moje włosy po niej zawsze są świetnie odżywone.

Opublikowano

Te Econo serio polecacie? Bo cena bardzo dobra. Ja ostatnio kupiłem Trec Whey 100 od Treca. 30 porcji po 22g białka za 70 zł, więc też ok.

Opublikowano

Nie zmieniaj krupek, w zyciu zawsze jest że jakośc idzie w parze z ceną. Ewentualnie zamiast treca weź peak whey IMO lepszy smak i rozpuszczalność

Opublikowano

Ja do PEAK mam mieszane uczucia,gdyż Hi-Tec to ich firma córka,a marką jest średnią.

Opublikowano

Dla ciebie to pewnie smak anusa ;)

Nawet zabawne. Chodzi zatem o czekoladowy?

Opublikowano

dobra, doszła mi w końcu ta ARGI POWER ARGININA - tabletki duże w chui. brać jedna przed koszykówką i będzie ok? Z tego co czytam, to te tabletki dają "pompę" ... Wiem ,wtopilem kase, ale nie chcę tez od razu tego wyrzucać. 

Opublikowano

No na pompę a Ty chcesz w kosza cisnąć. Zajmij się podstawami wiedzy bo za moment w(pipi)isz w siebie mete.

Białko KFD polecam jak zawsze - smak orzech laskowy miecie :)

Opublikowano

Bierz tylko przed silka ta arginine w ilosci od 3 gram wzwyz(organim sszybko sie do niej prrzyzwyczaja)

Opublikowano

Jest kilka form,ester najlepszy,ale arginine powinno sie brac z cytrulina i blokerami arginazy

Opublikowano

Nabylem dwa worki ostrovitu 80%, wanilia i truskawka. Mieszam z woda, grudek nie ma, smak znosny (chemiczna wanilia), z mlekiem pewnie lepsze, ale nie chce laktozy na noc.

Zjedzone od poludnia 60g, brzuch nawet nie boli, a ludzie straszyli, ze po tej miksturze przesra na wylot (mam raczej wrazliwy zoladek).

Opublikowano

Ja wzialem czekolade z kfd. Zobacze czy dobre jak przyjdzie, z mlekiem nie ruszam bo czyszczenie jelit idzie na max.

Opublikowano

Spoko, Masorzowi zapewniasz ciągłość pracy.

Opublikowano

Ja wzialem czekolade z kfd. Zobacze czy dobre jak przyjdzie, z mlekiem nie ruszam bo czyszczenie jelit idzie na max.

Bogacz, droższy wariant:).

Co do Twojego wcześniejszego pytania o smaki to ja najczęściej wybieram wszystko to co z wanilia, aczkolwiek teraz spróbuje chyba kokosowego i gruszkowo-jablkowego;o.

Opublikowano

Red jak Ci laktoza przeszkadza to kup mleko sojowe w biedrze za 3,99zl. Mi bialko z woda nie wchodzi, wiec przerzucilem sie wlasnie na mleko sojowe.

Opublikowano

Nie mam problemu z trawieniem laktozy (zbytnio, tzn. oprócz porannego festiwalu flatulencji), ale ogólnie chodziło mi o unikanie cukrów przed snem.

Opublikowano

Red jak Ci laktoza przeszkadza to kup mleko sojowe w biedrze za 3,99zl. Mi bialko z woda nie wchodzi, wiec przerzucilem sie wlasnie na mleko sojowe.

Też tak miałem, ale zacząłem robić białko z bardzo małą ilością wody i jakoś zaczęło wchodzić. Nawet lepiej się czuję, niż po odżywce z mlekiem.