Opublikowano 1 maja 201410 l Do białka leje się mało wody,by było gęste i wtedy każde jest smaczne,tylko woda musi mieć mało minerałów(przegotowana na przykład)by nie zaburzać smaku.
Opublikowano 1 maja 201410 l Mleko sojowe ma inny problem,jest z soi Ja tam po 30-tce fitoestrogenów dostarczać nie będę.
Opublikowano 1 maja 201410 l od 200mln dziennie cycki mi chyba nie urosna? Ja nie bluber co je tylko soje.
Opublikowano 4 maja 201410 l Polecacie to białko? http://allegro.pl/hi-tec-whey-c-6-2250g-izolat-c6-probka-wys-0-i4173764119.html Czy może w tej cenie i ilości znajdzie się coś lepszego? 2.2kg za 150zł? Może wezme ten ostrovit, ale boję się chemicznego smaku. Z mlekiem bym robił bo nie mam srania po tym. Edytowane 4 maja 201410 l przez Plugawy
Opublikowano 4 maja 201410 l Tego białka bym za darmo nie wziął,za 90 zeta masz 1,8 kg Ostrovitu w dwóch smakach.
Opublikowano 4 maja 201410 l ostrovit czekoladowy spoko, żadnej chemii nie wyczuwam, a z mlekiem o wiele lepsze niż z wodą.
Opublikowano 4 maja 201410 l Dobra cena za te białeczko KFD. Nigdy jeszcze nie miałem okazji go spróbować ale przy zamówieniu 3.5 kg jestem o 150 zł do przodu niż biorąc białko olimpu na siłowni a makro też ma dobre.Miał ktoś okazję kosztować produktów walden farms? Jeden sklep w szczecinie ma ich produkty 0kcal .Myślałem by dobrać jakiś syrop czekoladowy/karmelowy by dorzucić jak chęć na słodkie złapie ale obawiam się smaku.
Opublikowano 5 maja 201410 l Bialko kfd dobre. Obawialem sie smaku czekoladowego ale z woda jest ok. Jakie proporcje woda/proch zeby bylo dobre wedlug was?
Opublikowano 5 maja 201410 l Jak ktoś ma ochotę na słodkie czasami polecam te produkty o których pisałem.Karmelowy dip to istne cudo tak samo sos czekoladowy a jutro lecę kupić jakiś sosik 0kcal do mięsa bo masę tego mieli.
Opublikowano 5 maja 201410 l Ja chciałem kupić dip czekoladowy do omleta, ale ogólnie drogo, więc póki co zrezygnowałem ; (. Bialko kfd dobre. Obawialem sie smaku czekoladowego ale z woda jest ok. Jakie proporcje woda/proch zeby bylo dobre wedlug was? Ok. 200 ml wody i 1,5 miarki prochu.
Opublikowano 6 maja 201410 l Jak ktoś ma ochotę na słodkie czasami polecam te produkty o których pisałem.Karmelowy dip to istne cudo tak samo sos czekoladowy a jutro lecę kupić jakiś sosik 0kcal do mięsa bo masę tego mieli. okcal? Pierwsze słysze, gdzie to? edit: ok juz wiem w sklepie w poznaniu
Opublikowano 6 maja 201410 l Poj.ebało mi sie. Ej dobre to moze byc, bo ja lubie podjadać i mnie to wku.rwia strasznie na redukcji. Próbował już ktoś tych np kremów orzechowych czy dipów?
Opublikowano 6 maja 201410 l Czekolada z twarogiem super się sprawdza i dość mało tego schodzi . Ale karmel jak pisałem petarda , z plackiem owsianym na śniadanie smakuje świetnie. Orzechowego nie próbowałem bo nie przepadam za smakiem orzechów ale była w sklepie też masa różnych dżemów , które tez niby są świetne. Fajna sprawa wcześniej nie zdawałem sobie sprawy że coś takiego istnieje a teraz pewnie dorzucę to do diety.
Opublikowano 7 maja 201410 l Na przeciw Pizzeri Marco polo są uliczki.Na rogu masz sklep społem a naprzeciw niego w tej uliczce jest sklep sportowy .Na wystawie masz sprzęt pitbulla więc od razu zauważysz.Masę tego mają i tanio więc polecam przejść i sprawdzić samemu.
Opublikowano 7 maja 201410 l Chetnie ogarne, ale który z 5 oddziałów Marco polo, kojarze tylko ten przy placu kościuszki? ;] Ogólnie przyzwyczajony jestem do twarogu bez niczego, ew z solą, ale takie coś by weszło nieźle.
Opublikowano 7 maja 201410 l A zapomniałem o najważniejszym .Chodzi mi o Marco polo na Kołątaja obok parku Kasprowicza.Polecam dip karmelowy , który smakuje jak polewa toffi no i czekoladka do twarogu na wypasie.
Opublikowano 10 maja 201410 l Oki, zamówiłem na spróbowanie masło orzechowe, dip karmelowy i dip czekoladowy. Zobaczymy co to za sprawa. planuje jakieś muffinki pier.dolnąc albo ciasto. Chetnie ogarne, ale który z 5 oddziałów Marco polo, kojarze tylko ten przy placu kościuszki? ;] Ogólnie przyzwyczajony jestem do twarogu bez niczego, ew z solą, ale takie coś by weszło nieźle. Ja jadam z miodem i polecam.
Opublikowano 13 maja 201410 l kupiłem to białko Ostrovitu truskawka+czekolada jutro przyjdzie. Jak wysram flaki albo nie będzie przyrostów to sami będziecie to żreć.
Opublikowano 13 maja 201410 l ja bym tego nie kupil. wole uns czy kfd. tanie, smaczne, sprawdzone i badane.
Opublikowano 13 maja 201410 l Następnym razem KFD wezmę. Uns bardzo spoko był bo kiedyś brałem kokos i smakował jak Muller Milch. A co do ostrovitu to skład podobno sprawdzony. Niby Olimp ich chciał skompromitować i sprawdził i sam się skompromitował. Tak pisali na KFD forum.