El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Ja z kolei uwazam ze jezeli ktos chce to nie widze problemu. Kazdy jest chyba swiadomy tego co robi i bycie czystym na sile, bywa czasem smieszne. Da sie tutaj odczuc taki trend. Ktos te (pre workouty) wymyslil jak i inne rzeczy. Wiec w czym problem jak sobie zarzuci ktos tym na co ma ochote? Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Kawę z czterech łych mogę czarną pić z rana w robocie - zostało mi po zabawach z chemią, tolerancja wysoka na kofeinę. Efedryna z tussipectu słabo i krótko mnie klepie - ciężki przypadek, przedtreningówki uwielbiam. Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Na nie, tez jest tolerancja. Glownie lipny stosunek ceny do ilosci porcji. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 (edytowane) Dam znać jak potestuje bo na chwilę obecną napierdala mnie bark cały od spawania w dziwnych pozycjach. Motywacji zero - w dodatku nawałnica roboty i perspektywa remontu nowego mieszkania, to będzie ekstremalny test. Porcji w opakowaniu jest 45/90 w zależności od tolerancji na skład. Stosunek IMO bardzo dobry biorąc pod uwagę, że to stack przedtreningowy. Edytowane 2 Czerwca 2014 przez 2razyjot Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 474 Opublikowano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Ja z kolei uwazam ze jezeli ktos chce to nie widze problemu. Kazdy jest chyba swiadomy tego co robi i bycie czystym na sile, bywa czasem smieszne. Da sie tutaj odczuc taki trend. Ktos te (pre workouty) wymyslil jak i inne rzeczy. Wiec w czym problem jak sobie zarzuci ktos tym na co ma ochote? No jest problem i to wielki . Nie mówię przedtreningówkach typu napalm , które nawet w kilkukrotnych dawkach nie odczuwałem specjalnie ale o przedtreningówkach z górnej półki na bazie 1.3D .Pewnie nie miałeś okazji stosować dłużej więc i nie wiesz że jak teraz jest problem z motywacją to po odstawieniu człowiek czuje się jak śmieć. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Prawie jak po amfie przypadek? Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 474 Opublikowano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Wątpię Doriana nox pump do dziś wspominam . Nigdy w życiu nie miałem tyle energii no i chodziłem nakręcony jakbyś grubo teścia ładował. Ale już wiem że nie warto tego tykać przez to uczucie po odstawieniu . Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 1,3 działa jak efka,stymuluje kore nadnerczy do większego wydzielania adrenaliny,dlatego tak fajnie na niej się czujemy,a po zejściu jak szmata bo zużywamy zapasy energetyczne organizmu. Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 474 Opublikowano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Chodzi mi raczej nie o zjazd po treningu a kilka dni/tygodni po odstawieniu . Nie powiem uważam że był to najgorszy okres treningowy w moim życiu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 No tak,bo się przyzwyczaiłeś do treningów na najwyższych parametrach,no i pewnie się wyjałowiłeś.Mi teraz styka sama kofeina,czasami redwailer. Cytuj Odnośnik do komentarza
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Ja jacka na 1.3 uwielbialem. W zyciu nic lepszego nie bylo Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 474 Opublikowano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 No jack moim zdaniem nie miał nawet startu do legendarnego doriana w którym musiało być coś więcej w tej ich formule bo god mode był niesamowity.A jack tak samo jak chociażby ds craze dobrze kopało ale zdecydowanie nie god mode. Cytuj Odnośnik do komentarza
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 No ja tam nie wiem. Jacka pierwszy raz jak mialem okazje pic jakies 5 czy 6 lat temu to nie bylo bata. Dorian to w ogole byl syf, przelknac tego sie nie dalo ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 3 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Dorian mocniej klepał bo miał ok.50 mg 1,3 a Jack 15 mg w porcji. Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 3 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Dorian, sok z gumijagód, nigdy nie zapomnę pierwszego treningu na tym magicznym proszku. Pompa masakryczna, a faza taka jak u Warrena i Jacksona podczas treningów. Cytuj Odnośnik do komentarza
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 3 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Doriana na pewno nie mialem z tych pierwszych. Wypilem pare saszetek, ale co pamietam to najbardziej ochydny smak w zyciu. NIGDY nie pilem nic gorszego. I nigdy juz do Doriana nie wroce hehe. Tylko Jack!! Cytuj Odnośnik do komentarza
QBH 246 Opublikowano 3 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 No Dorian wymiatał. Szkoda, ze wycofali geranium. Teraz zarzucam lajcik w postaci Pow3rd ze Scitec'a, tanie, a całkiem dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 3 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Ja dzis wypilem soul ripper z olimpa,pobudzenie slabe ale pompa okrutna,za 60 zeta warto Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 3 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Problem z tymi pre jest taki ze treba sobie znalezc ten jeden optymalny, bo nie kazdy klepie tak jak chwala inni. Cytuj Odnośnik do komentarza
wronerro 257 Opublikowano 3 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Ja dzis wypilem soul ripper z olimpa,pobudzenie slabe ale pompa okrutna,za 60 zeta warto Jaki SR jest za 60zeta ? Najtansze widzialem ~ 100zika. Chyba, ze jest jakis mniejszy od 500g pudla... Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 4 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 Lekko przeterminowany na necie za 60 zeta z wysyłką. Cytuj Odnośnik do komentarza
wronerro 257 Opublikowano 4 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 Poka Wysłane z mojego GT-I9070 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 4 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 http://www.musclepower.pl/olimp-soul-ripper-500g/wyprzedaz Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 4 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 "lekko" Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 4 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 Dopoki powietrze sie nie dostanie to nic sie nie dzieje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi