Opublikowano 4 czerwca 201410 l Chain reaction od wałkarza cybera z USA wchodzi pięknie. Rozpuszczalność 10/10, smak 9/10 (zielone jabłuszko), po 20 minutach ładnie pobudza, motywacja bardzo fajna, nie pompuje mnie bo ja nigdy mięśni nie miałem i ręce płaskie jak parówki. Taka genetyka kiepska, w październiku będą nowe foty może do tego czasu coś będzie widać. Polecam tego pobudzacza spróbować, cena świetna pod względem jakości.
Opublikowano 4 czerwca 201410 l Musclepower to ma za(pipi)ista opinie na allegro. Czyt. omijac szerokim lukiem. Edytowane 4 czerwca 201410 l przez ChevChelios
Opublikowano 5 czerwca 201410 l Musclepower to ma za(pipi)ista opinie na allegro. Czyt. omijac szerokim lukiem. Ja zamawiałem kilka razy i raz tylko negatyw
Opublikowano 8 czerwca 201410 l Panowie dostałem za darmo od kolegi ze sklepu hyperlean fx7 tyle że w mocniejszej wersji bo usa.Jest sens stosowania spalacza w etapie budowania suchej masy mięsniowej? Kcal mam na minimalnym dodatnim bilansie ale robię sobie 3 razy w tygodniu po aeroby by się nie zalać.
Opublikowano 8 czerwca 201410 l Po co jako spalacza?Nie lepiej jako stymulant przed ciężkimi treningami?
Opublikowano 8 czerwca 201410 l Czyli jedna piguła przed treningiem nie spowoduje żadnych problemów? Gorzej jak mnie wystrzeli bo wersja USA chyba geranium ma w składzie i znów po cyklu kac (
Opublikowano 8 czerwca 201410 l To bierz pół przed nogami i plecami.Mi teraz styka tylko kofa,odzwyczaiłem się od 1,3 i efki i nie chce do tego wracać(z dwojga złego to jak już tylko efka wchodzi w rachubę)
Opublikowano 8 czerwca 201410 l http://imageshack.us/a/img580/3601/c0v7.jpg Tutaj skład nie widzę geranium pewnie jakaś nowa wersja ale jak za frajer do podjem zamiast kawusi.
Opublikowano 8 czerwca 201410 l Ostatnio coś jest mocno pimpowany ten spalacz jako mocna rzecz,może mieć dosypkę,to norma w suplach z usa.
Opublikowano 8 czerwca 201410 l @Szarku - na mnie geranium źle działa, mam po tym mega zjazd. Popróbuje jeszcze parę razy i najwyżej sprzedam. Edytowane 8 czerwca 201410 l przez 2razyjot
Opublikowano 13 czerwca 201410 l Panowie chcę podkręcić intensywność aerobów , rok temu na redukcji strasznie spadła mi masa mięśniowa a robiłem je tylko 4-5 razy na tydzień.Czy w takim przypadku bcaa to naprawdę konieczność? Trening siłowy około 1-1.5h a potem 35 minut do 40 aerobów.Po od razu leci wpc z carbo.
Opublikowano 13 czerwca 201410 l Ja bym dawał carbo zaraz po siłówce a wpc po aerobach.Carbo od razu zacznie odbudowywać glikogen,posłuży antykatabolicznie podczas tlenówki,a jest nie wskazane po niej.
Opublikowano 13 czerwca 201410 l A jakie jedzenie może w takim wypadku zastąpić carbo? Banan, albo baton zbożowy jest ok?
Opublikowano 15 czerwca 201410 l Mam teraz z kfd wpc 80 smak truskawka i orzech laskowy, rozpuszczalność i smak na najwyższym poziomie. Testowałem wpi 90 o smaku czekolady z kakao i polecam z czystym sumieniem, pyszności. Gainer od UNS mass shocker 2 bananowy w smaku ok ale rozpuszczalność średnia no i konsystencja gainera jest kontrowersyjna - czuć ten przeklęty proch, piana na dobry centymetr.
Opublikowano 17 czerwca 201410 l Zamówiłem joint therapy, zaraz roztrenowanie to spróbujemy. Bo nie bede mógł chodzic po 30
Opublikowano 17 czerwca 201410 l a co masz jakąś lipe ze stawami ? Zawsze po robieniu masy jak wskakuje na redukcje to mi doskwiera skokowy i kolanowy. Poza tym u mnie genetyczne predyspozycje sa do zwyrodnien więc wole zacząc dbać o nie. Co do moich słabych punktów to jedyne co mi przychodzi na myśl to prostowniki.