krupek 15 475 Opublikowano 18 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 Rowerek w chvj nudny. Cytuj Odnośnik do komentarza
wronerro 257 Opublikowano 18 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 Wal interwaly, 25-30 min e2d i jazda Wysłane z mojego GT-I9070 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 18 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 To niech robi rower na dworze,interwały na tą jego kontuzję słabe. Cytuj Odnośnik do komentarza
wronerro 257 Opublikowano 18 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 Przecież całe życie nie będzie injury:-D Wysłane z mojego GT-I9070 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 18 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 Ale tu już gadka że ten sezon stracony Cytuj Odnośnik do komentarza
wronerro 257 Opublikowano 18 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 Masakra, kontuzje przed 30.. Wysłane z mojego GT-I9070 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 18 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 Ej ale nie róbcie ze mnie inwalidy, rowerek to jest dla wege. Kupiłem te joint therapy bardziej profilaktycznie. To że nic sie nie dzieje teraz nie znaczy ze to nie wyjdzie później, wielu ludzi z bb tak mówi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 18 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 Masakra, kontuzje przed 30.. Wysłane z mojego GT-I9070 przy użyciu Tapatalka Fajnie, że masz galaxy S Advance i piszesz z niego na forum ale czy mógłbyś ten afisz ściągnąć? ;[ Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 18 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 Ale tu już gadka że ten sezon stracony Nie wiem o co ci chodzi liti ale ja mówiłem wczesniej o kontuzji kostki której sie nabawiłem napier.dalając jak prezydent kwasniewski w tenisa i juz nie ma po tym sladu. A teraz jeszcze z endomondo to biegania to ja sie doczekac nie moge więc nie wiem jak ty zrozumiałeś ze mam jakąs kontuzje? Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 615 Opublikowano 18 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 doktor kazubicz by u ciebie napewno wykrył jakiś niedowład 5 klepki, czy coś w ten deseń Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 18 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 (edytowane) Ej ale nie róbcie ze mnie inwalidy, rowerek to jest dla wege. Kupiłem te joint therapy bardziej profilaktycznie. To że nic sie nie dzieje teraz nie znaczy ze to nie wyjdzie później, wielu ludzi z bb tak mówi. BB to skrót od body building ? poznaj dobre serce wujka, powiem ci jak jest. dyganie o stawy i działania profiaktyczne chemią są powszechne u ciężarowców. w kulturystyce też, z tym że idzie to w parze z dwoma czynnikami. pierwszym są sterydy, kiedy stawy nie nadążają za nienaturalnie wysoką progresją siły mięśni, ale równierz układ nerwowy (motoryka, koordynacja). drugi to w zasadzie to samo co pierwszy, tyle że bez sterydów i dotyczy ludzi "naturalnie silnych", robiących duży progres w obciążeniach, robiących długie cykle siłowe (naginanie techniki i olewanie hipertrofii). dochodzi tu równierz zwiększone ryzyko zerwania mięśnia, ale to na marginesie. o stawy najlepiej dbać odpowiednią dietą i wystrzegać się ryzykownych technik, jak np : przywodzenie/odwodzenie kolan przy przysiadzie, zbyt głębokie schodzenie sztangą za głowę przy wyciskaniu, przeprost kolan przy przysiadzie i zatrzymywanie ruchu na kącie prostym (udo/podudzie), przeprost łokci przy wyciskaniach i bicepsie, wyciskanie gilotynowe (pięknie zajeżdża barki), oraz mój ulubiony - dziwaczne ustawienia kąta ćwicząc na suwnicy, kiedy trajektoria ruchu jest ustawiona i stawy aż piszczą o ratunek. no i wiele innych. plus oczywiście rozgrzewka i rozciąganie dynamiczne, co przygotowuje mięśnie i stawy, bo ludzie zazwyczaj machają chwile łapami i już są rozgrzani. no i te słynne dwie serie rozgrzewkowe (nawet samą sztangą) przygotują cały aparat ruchu. <pseudo instruktorek mode off> doktor kazubicz by u ciebie napewno wykrył jakiś niedowład 5 klepki, czy coś w ten deseń dawno już zdiagnozowane i potwierdzone - wirus wścieklizny macicy i pałeczki bakterii egocentrus-miękki fallus. teraz tylko wynaleźć lekarstwo.... Edytowane 18 Czerwca 2014 przez Kazub Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 19 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 he he helmans. Bardzo smieszne Co do pierwszego to wiem ale nie wierze ze zwykłym smiertelnikom nie daje sie siłownia odczuć w stawach szczególnie przy przysiadach z dużym obciążeniem i tak jak mówiłem przy redukcji ujemnym bilansie i bieganiu zaraz po robieniu masy. Stawy musza to odczuc nie ma bata. Tym bardziej ze mówiłem ze u mnie sa predyspozycje, bo i matka i babka mają zwyrodnienie więc wole byc ostrożny. Choć co dziwne problemy ze stawami u konczyn górnych u mnie nie wystepują, only nogi Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 19 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 (pipi)a, ile ja się nacierpiałem z kolanami kiedyś. W czasie, gdy szybko przybyło mi wzrostu, kolana nie nadąrzyły i w wieku 16-17 lat rozpoczęcie każdego treningu to był koszmar. Tubka Bengaya i Fastum szła w miesiąc. Dopiero rok przerwy, ćwiczenia z gumami i poniekąd suplementacja załatwiły sprawę. Dziś nie mam najmniejszego problemu z kolanami. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 474 Opublikowano 19 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 Pamiętam jak po mojej pierwszej konkretnej masie 45-80kg.Poleciałem pobiegać po parku po 10 minutach czułem pieczenie w okolicach kolan i przodzie łydek ale mimo to pobiegałem jeszcze trochę.Na następny dzień nie byłem w stanie ruszyć z łóżka i okazało się że mam zapalenie któregoś z mięśni w łydkach. Nigdy więcej Cytuj Odnośnik do komentarza
wronerro 257 Opublikowano 19 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 Mnie lydki zawsze pieka.45 min i pompa je rozwala Wysłane z mojego GT-I9070 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 19 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 Jakie BCAA używacie ostatnio, jeśli używacie w ogóle? Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 19 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 Polecam, jest git Cytuj Odnośnik do komentarza
QBH 246 Opublikowano 19 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 Ja różnie, brałem Scitec Xpress w proszku, bezsmakowe - bardzo ekonomiczne i niezłe jakościowo, ale smakowo okazało się dla mnie nie do przejścia, łykałem już pełne tych różnych odżywkowych gowien, ale tego smaku nic nie przebija, prawie za każdym razem odruch wymiotny : ). Ale fakt, takie powinno być BCAA, gorzkie, o konsystencji mąki i słabej rozpuszczalności (ja wsypywałem bezpośrednio do buzi). Później kupiłem Fitalmax'a z glutaminą, niezłe, ananasowe ; ). Teraz kończe BCAA z KFD, dobra cena, jakość też OK, ale coś szybko mi znika. Ogólnie BCAA biore cały czas. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 19 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 Ja mam smak cytrusowy chyba bo smakuje jakbym febrisan napier.dalał , ale da sie to zjeść. tez wsypuje od razu do gęby i zapijam Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 19 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 No ten od Activlab miałem 2 razy, cenowo dobrze wychodzi, ale odbija mi się potem i mdli po wypiciu. Obczajam właśnie tego Sciteca i myślę też na G-force od Treca Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 19 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 Jakie BCAA używacie ostatnio, jeśli używacie w ogóle? Ja BCAA xplode z Olimpa,zresztą chciałem ci dać kilka próbek jego. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 19 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 Ale one ma tragiczny skład, 5 substancji słodzących, w tym asprtam i cyklaminian sodu, słabo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 19 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 Ale one ma tragiczny skład, 5 substancji słodzących, w tym asprtam i cyklaminian sodu, słabo. Ja widzę tylko sukraloze i acetosulfam k. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 19 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 Wybacz, na stronie jedbnęli się w opisie, w takim razie. http://www.kulturystyka.sklep.pl/p/1140854631/OLIMP-BCAA-Xplode-Powder-500g/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 19 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 Może stara wersja,Olimp często zmienia składy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi