Skocz do zawartości

Odżywki, Gainery itp.

Featured Replies

Opublikowano

kanabis zamknij morde, nie przeżywaj. miałeś szanse pięknisiu, teraz czekasz to lata  :klapek:

No czekam, tak samo jak czekałem na twoją fote w spartakusie. MEHEHEHEHE

• Odpowiedzi 7,6 tys.
  • Wyświetleń 359,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• to mówiłem do ogóra ty cygańska niedomyta spyerdolino. jak gada z jetim na razie to niech gada. a ty szczym ryj remizowy kmiocie discopolowa podróbo cwela bo nic nie zamykałem tylko odpowiedziałem koc

• dobra zaczekaj (pipi)o bo obieram ziemniaki i wstawiam wode zaraz ci odpisze

• Garnier dobra firma, moje włosy po niej zawsze są świetnie odżywone.

Opublikowano

Z białkiem z prochu i z jedzenia jest taka różnica jak między komunikacją miejską a własnym autem,dojedziesz ale w większej nie wygodzie i wolniej ;) Białkiem zastępujemy ciąg na słodycze i około treningowo lepiej wypić szejka niż wrzucać w siebie mięcho.

Opublikowano

kanabis zamknij morde, nie przeżywaj. miałeś szanse pięknisiu, teraz czekasz to lata  :klapek:

no ja też czekałem. niestety wyprawa poza rewiry wioski cie przerosła :reggie:   

Opublikowano

no ja też czekałem. niestety wyprawa poza rewiry wioski cie przerosła    

Ale on lubi przemoc, ciekawe czy zna numer przez katalog zeby sladow nie bylo widac. Jeszcze 3cm kabi i trafisz w swoje IQ. Dajesz dajesz. emoticon-30140-src-c05566d7e8e7f121-28x2

Opublikowano

Nie wiem co ty do mnie rozmawiasz chłoptasiu

Ale nie pomyliłes działów ze swoim bicepsem jak dziewczyna? Grupowiec o sukienkach jest niżej

Edytowane przez kanabis

Opublikowano

kabi ma już 43 w kabelku (podobno). także uważaj z kim tańczysz chłopczyku 

Opublikowano

A co tam u ciebie kazub cwiczysz jeszcze bo po fotkach ze zlotu nie jestem pewien

I 42 nie 43

Opublikowano

od półtora miesiąca prawie zupełny off, nie godze tematu z robotą  :ermm:

no, nigdy szału nie robiłem. nie mam aż takiej motywacji do trzymania mocnej diety i ładowania odżywek co ty. no i całe życie tyram fizycznie, a to nie są najlepsze warunki na świecie. musze sie serio wziąć za siebie. marzy mi się przynajmniej rok regularnych i rozplanowanych treningów z trzymanie michy. ale ten sport raczej mi się nie znudzi, za dużo mam przyjemności z tego, a jednocześnie nie mam specjalnej przyjemności z upijania się czy ćpania, więc wierzę, że jeszcze sobie coś udowodnie  

Edytowane przez Kazub

Opublikowano

A to ja łąduje w siebie odżywki? czego to sie cżłowiek o sobie nie dowie 

Opublikowano
  • Autor

kto z grupowca ma jeszcze dosc tych pissd, oprocz mnie? 

Edytowane przez Andżej

Opublikowano

co polecasz bardziej winstrol czy metanabol ?

krav maga nauczona ?

Opublikowano

kto z grupowca ma jeszcze dosc tych pissd, oprocz mnie? 

Jeszcze nie, ale nie zaglądam tu ostatnio za często.

Opublikowano

Mi sie ten beef nigdy nie znudzi :)

Opublikowano

Znaczy ze odzywki ich marki biora alfonsi?

Opublikowano

Jeżeli ktoś szuka topowych przed treningówek to jak dla mnie są teraz dwie- Dediceted Unstoppable i Man Game day Tiger's blood.Oba na zastępcy 1,3 czyli AMP citrate,fajna energie,duża wydolność,bez wytrzepania,dobra pompa.Można kupić na sample.

Opublikowano

Jutro zamawiam białko, chcialem też wziąć od razu jakieś witaminki:

4fc2cd9d4dd02245e072ded13935a8f1.jpg

co myslicie? Przydadzą sie? teraz biorę tylko magnez + cynk

Edytowane przez Banny

Opublikowano

Kup w tej cenie Vitagenix z Biogenixa(firma córka Olimpa),skład pełniejszy i lepszy,bez przesadzonych dawek wit z grupy b

Opublikowano

Jutro zamawiam białko, chcialem też wziąć od razu jakieś witaminki:

4fc2cd9d4dd02245e072ded13935a8f1.jpg

co myslicie? Przydadzą sie? teraz biorę tylko magnez + cynk

będziesz miał fajne seledynowe siki. 

Opublikowano

Wypiłem porcję Chain-a,ten flush jest nie do zniesienia,zobaczę an treningu czy odczucia lepsze.Na razie całe ciało piecze,jest czerwone,a beta alanina przy tym to pikuś.

Opublikowano

Flusz to też swędzenie bani? Ja tak po BCAA mam.