Skocz do zawartości

Odżywki, Gainery itp.

Andżej

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szarku idz do lekarza wymyśl cos na co sie bierze sterydy w medycynie,  i popros o to swojego lekarza. Tylko uważaj, jest szansa ze sie zorientuje ze go oszukujesz i potrzeben ci do celów kulturystycznych xD

Opublikowano

Szarku idz do lekarza wymyśl cos na co sie bierze sterydy w medycynie,  i popros o to swojego lekarza. Tylko uważaj, jest szansa ze sie zorientuje ze go oszukujesz i potrzeben ci do celów kulturystycznych xD

chuya sie znam ale te strzały dla pakierów chyba mocno przekraczają dawki lecznicze

Opublikowano

Ale one maleją chyba tylko jak jestes na bombie potem wracają do normalnych rozmiarów. Chyba 

Ja tam jakbym juz mial walic coś z dopingu to nie bawiłbym sie w prohormony tylko w jakiś stary dobry sprawdzony sok. SZARKU IDŹ NA CAŁOŚĆ IDŹ NA CAŁOŚĆ

Opublikowano (edytowane)

Zawsze lepiej szło mi jedzenie gyrosa przed tv i czytanie o sterydach niż wylewanie potu na siłowni. Mój brzuch i tkanka tłuszczowa ma swoją historię i długoletnią tradycję. Pracowałem na to latami.

Wracając do tego, co wyczytałem

- Z Epistanolem brać coś na stawy, jakiś animal flex polecają. Pełna osłona na brzuch/wątrobę na odblok apteczny clomid bo jaja potrafią zmaleć i są kłopoty z libido.

- Dostarczany sztucznie teść zablokuje wydzielanie naturalnego testosteronu i jądra potrafią skurczyć się do wielkości orzeszków. Potrafią wystąpić problemy z libido i wzwodem ale nie maleje trwale od soku pała jak piszą heretycy.

Najlepszy epistanol ma sam wiesz kto.

coa_of_epistane_105.jpg

Tu masz wyniki badań kogoś po cyklu na epi. Nie wiem gdzie ty wyczytałeś, że najbardziej lajtowym ph jest epistanol. ;)

przed_po_735.jpg

Ja na twoim miejscu nie pierdoliłbym się w jakieś ph tylko żeby poczuć moc zainteresował się strzykawkami i propionatem testosteronu. Nie psuj sobie brzucha oralami.

Edytowane przez 2razyjot