tommi 345 Opublikowano 30 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 30 listopada 2015 (edytowane) białeczko KFD, jeden worek mam na ponad 1.5 miecha. 700g. A ten chce wpyerdalać jakby to był sok z gumigurwajagód. Amator. Tommi skądś ty sie urwal?,czytam i krwawia mi oczy. Bcaa 3 tabsy na 90kg tura np. No ok.Tyle w temacie.Weź sie zdecyduj, gościu, bo co piec postów w przeciwnych kierunkach przeginasz. Ja w przypadku biauka o jednej porcji dziennie mowię, wiec nie wiem, co Ty pyerd.olisz i skąd masz takie info. ...eksperty kur.va internetowe... Edytowane 30 listopada 2015 przez tommi Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 30 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 30 listopada 2015 Ty ale ten spartakus to syrius biznes synu wiec widac zes mlokos. Cytuj Odnośnik do komentarza
tommi 345 Opublikowano 30 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 30 listopada 2015 No wlasnie widać, kto sie tu spina ostro lol Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 30 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 30 listopada 2015 Nie, po prostu mam uczulenie na pyerdolenie 3po3. Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 30 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 30 listopada 2015 Więc mówisz że 5-6 mniejszych posiłków bardziej zawali jelita niż 3 większe? Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 30 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 30 listopada 2015 Zbedna sprawa 6 posilkow z zegarkiem w reku. Ale jak jestes na bombie to owszem. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 30 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 30 listopada 2015 Nie, po prostu mam uczulenie na pyerdolenie 3po3. To jak Ty sam ze sobą wytrzymujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 30 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 30 listopada 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza
wronerro 257 Opublikowano 30 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 30 listopada 2015 Odyebcie sie od niego bo zniszcze Was jak tego jednego ostatnio, mkay? Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 30 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 30 listopada 2015 Więc mówisz że 5-6 mniejszych posiłków bardziej zawali jelita niż 3 większe? Odkąd ogarniam 5 mniejszych posiłków dziennie waga ruszyła powoli w dół a była stagnacja i zdecydowanie lepiej przed lustrem to wygląda, brzuch mniejszy ale dalej walka z pozostałą skórą - coś z tym u mnie nie tak. Kocham swoje cycki za to znaczy klatkę, prążki takie, że z początku się przestraszyłem. Lepiej jeść mniej a częściej, lepszy metabolizm i wypróżnianie no i nie lubię się nażreć - długo trzeba czekać na przypływ mocy. Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 1 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 grudnia 2015 Nie chce mi sie. Ja powiem ze jedzcie guwno bo ma duzo bialka to mnie wysmieja. Powie to typ ktory jest mentorem i guru fit stylu i nagle wszyscy wpyerdalaja guwno. No gurwa ssijcie paly. Cytuj Odnośnik do komentarza
tommi 345 Opublikowano 1 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 grudnia 2015 (edytowane) Spróbuje Ci to wytłumaczyć na przykladzie, bo widzę, ze podstawowych rzeczy nie ogarniasz: jak np. szukałbys porady, w co zainwestować swoje oszczędności, to prędzej posłuchasz profesora czy studenta ekonomii? To sie nazywa "autorytet"- zdobywa sie go np. osiągnięciami w danej dziedzinie, i tak to juz jest, ze ludzie cześciej słuchają autorytetow (co np. chetnie wykorzystują marketingowcy). Dziwi mnie, ze Cię to dziwi. Edytowane 1 grudnia 2015 przez tommi Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 1 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 grudnia 2015 A kto jest w takim razie Twoim autorytetem w dziedzinie treningu i odżywiania? Cytuj Odnośnik do komentarza
wronerro 257 Opublikowano 1 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 grudnia 2015 Warszawski kleks i Karmowski trec team Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 421 Opublikowano 1 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 grudnia 2015 A kto jest w takim razie Twoim autorytetem w dziedzinie treningu i odżywiania? wronerro i jego złote mysli na temat biedaków i gó.wna. Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 1 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 grudnia 2015 (edytowane) Spróbuje Ci to wytłumaczyć na przykladzie, bo widzę, ze podstawowych rzeczy nie ogarniasz: jak np. szukałbys porady, w co zainwestować swoje oszczędności, to prędzej posłuchasz profesora czy studenta ekonomii? To sie nazywa "autorytet"- zdobywa sie go np. osiągnięciami w danej dziedzinie, i tak to juz jest, ze ludzie cześciej słuchają autorytetow (co np. chetnie wykorzystują marketingowcy). Dziwi mnie, ze Cię to dziwi. Tylko typie akurat ten sport wychodzi poza wszelkie ramy. Nie ma idealnego schematu. Ty powiesz ze zle wykonuje cwiczenie bo autorytet Ci tak powiedzial ale to ze w danym momencie czuje ten miesien ktory ma pracowac to juz inna para kaloszy. To samo jest z odzywianiem. Ja juz swoje nawyki mam i dzialaja, wiec co Ci mowi Twoj autorytet? Edytowane 1 grudnia 2015 przez KoBik Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 421 Opublikowano 1 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 grudnia 2015 Przeciez czestotliwosc zarcia zalezy od wytrenowania organizmu. Chyba kazdy kto jadł normalnie a potem przestawial sie na 5 posiłków jadł na siłe co nie? No a teraz chodzi głodny jak nie zje o danej porze. Na odwrót tez to działa. Poza tym są rózni ludzie i kazdy inaczej moze opier.dolic , mój brat cioteczny kiedys sie zalozylismy i oje.bał 3 kebaby jeden po drugim gdzie ja po jednym jestem pełen. Ja nie zjem na raz wiecej niz 100g ryzu/400g ziemniorów plus mięcho. No nie dam rady. Nie ma jedynej uniwersalnej opcji. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 1 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 grudnia 2015 Zgadzam sir z kolegami, robić tak, żeby było dobrze i tyle - jak komuś nie pasuje to wyj.ebane. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 1 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 grudnia 2015 Zgadzam sir z kolegami, robić tak, żeby było dobrze i tyle - jak komuś nie pasuje to wyj.ebane. kokodżambo i do przodu to twoje hasło ? Cytuj Odnośnik do komentarza
tommi 345 Opublikowano 1 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 grudnia 2015 (edytowane) akurat ten sport wychodzi poza wszelkie ramy.Rzeczywiscie- to jedyny sport na swiecie, w ktorym chodzi o trenowanie miesni, a sukces zalezy w duzej mierze od zindywidualizowanego treningu i diety wspartej odpowiednimi suplementami. Z kazdym kolejnym postem rosnie moj szacunek do Ciebie- to wspaniale, ze dzieki internetowi tacy amatorzy jak ja moga sie ogrzac kagankiem wiedzy ekspertow takich jak Ty. Dziekuje. Naprawde.A kto jest w takim razie Twoim autorytetem w dziedzinie treningu i odżywiania?Od teraz Kobik. Edytowane 1 grudnia 2015 przez tommi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Andżej 2 268 Opublikowano 1 grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 1 grudnia 2015 brakuje tu jeszcze ct fletchera i jego SNAP CITY o przetrenowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza
wronerro 257 Opublikowano 1 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 grudnia 2015 Ja mam w avku Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 1 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 grudnia 2015 Ten typ w ogole dal zdjecie? On w ogole jakos wyglada? Bo na razie szczekanie slychac. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 421 Opublikowano 1 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 grudnia 2015 (edytowane) Andzej tez nie dal a ponoc sterydy jadl i bialko olimpu. Edytowane 1 grudnia 2015 przez kanabis Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 1 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 grudnia 2015 Białko Olimpu?! Czy on zwariował? Stąpa po cienkim lodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi