Opublikowano 9 lutego 20169 l To normalne, ze od monohydratu ma sie co kilka dni biegunki i mokre baczury? Jak tak to ma wyglądać to ja dziekuje
Opublikowano 9 lutego 20169 l Ja mialem jak rano na czczo bralem, a jak bralem po sniadaniu to nic nue bylo.
Opublikowano 9 lutego 20169 l Ja tak mialem tylko jak w czopkach przyjmowalem. Proszek i kapsulki ok.
Opublikowano 10 lutego 20169 l Nie mogę się doczekać jak wejdę na jabłko keratyny po tej ketozie ! Silowo to mnie chyba rozerwie, już teraz staram się trzymać ostatni ciężar a jak krete dorzucę to +10% jak nic!
Opublikowano 10 lutego 20169 l Ja tak mialem tylko jak w czopkach przyjmowalem. Proszek i kapsulki ok. O__O
Opublikowano 11 lutego 20169 l animal flexa biore jakis czas, kolano faktycznie juz nie boli, nie wiem czy to efekt placebo czy dziala, ale nie zaskodzi
Opublikowano 11 lutego 20169 l animal flexa biore jakis czas, kolano faktycznie juz nie boli, nie wiem czy to efekt placebo czy dziala, ale nie zaskodzi Lepiej połączyć go z żelatyną,bo ona stymuluje organizm do produkcji endogennego kolagenu,bez tego to tylko zaleczasz stany zapaln
Opublikowano 12 lutego 20169 l No juz bardzo. To dorzuce sobie, nie zaszkodzi. Chociaz czytalem ze zelatyna nic nie daje bo kolagen rozbijany jest i tak na aminokwasy?
Opublikowano 12 lutego 20169 l No juz bardzo. To dorzuce sobie, nie zaszkodzi. Chociaz czytalem ze zelatyna nic nie daje bo kolagen rozbijany jest i tak na aminokwasy? I masz rację dlatego nie polecam spożywania kolagenu a dostarczanie aminokwasów,które biorą udział w jej wewnątrz ustrojowym wydzielaniu.Zelatyna składa się z 3 aminokwasów-prolina,hydroksyprolina i glicyna,z których organizm sam produkuje kolagen.
Opublikowano 12 lutego 20169 l No normalny człek żre ok. 5 gram dziennie to od tylu zacznij,aldosteron może się regulować kilka dni.Tak na sucho żelatynę do papy i popić,to zbieg okoliczności że napisałem o obu substancjach 5-10 gram.
Opublikowano 15 lutego 20169 l Idź niedzieli leci łyżeczka soli dziennie. Zobaczymy w sobotę jak to zda egzamin.
Opublikowano 15 lutego 20169 l Ale Arek Czerw mówił że tylko ludzie na towarze się odwadniają(estrogen) a on sam nawet na zawody się nie odwadniał.
Opublikowano 16 lutego 20169 l Ale Arek Czerw mówił że tylko ludzie na towarze się odwadniają(estrogen) a on sam nawet na zawody się nie odwadniał. Większość z nich mówi że nie używa koksu.
Opublikowano 16 lutego 20169 l kurde niektore capsy z tego animal flexa to wygladaja jak robione gdzies w piwnicy przez bezdomnych, strach to brac
Opublikowano 16 lutego 20169 l A cos sie spodziewal? Ze suple skladane u ultra chemikow z dyplomami? Sam mozesz sobie poskladac detonator czucia miesni.
Opublikowano 16 lutego 20169 l Polecam aliexpress albo niebawem na allegro - wronerro thermo bomb %-)