Opublikowano 29 lutego 20169 l Też mam zalane sutki, nie choruje na tarczycę. Jestem gruby. Jak schudnę jak należy to wtedy będzie klasa. Może masz podobnie? I ja z całym szacunkiem jakbym miał problemy z tarczycą to bym się w takie rzeczy nie bawił. O__o Vitex nie wplywa na pracę tarczycy,wiem bo sam mam niedoczynność,ale to z powodu nie tolerancji glutenu. Przecież to wyciąg roślinny, w dodatku dla kobiet w ciąży. Daa będę brał znacznie mniejszą dawkę niż rekomendowana, wziąłm jeden blister na próbę. To się nie oplaca,zwłaszcza że DAA i tak podnosi prolaktynę.Lepiej kup sobie wyciagi z tribulusa i rożeńca gorskiego,do tego vitexa,obnizy prolaktyne,podniesie libido,bedzie ok.
Opublikowano 1 marca 20169 l A co to i jaki cel? Adaptogeny,zbijają kortyzol,wyrównują reakcje w organizmie(homeostaza),poprawiają humor,podnoszą libido,zwiększają wchłanianie innych środków,wspomagają pompę mięśniowa. Edytowane 1 marca 20169 l przez Litwin81
Opublikowano 2 marca 20169 l A co to i jaki cel? Adaptogeny,zbijają kortyzol,wyrównują reakcje w organizmie(homeostaza),poprawiają humor,podnoszą libido,zwiększają wchłanianie innych środków,wspomagają pompę mięśniowa. Możesz podać nazwę tego mixa? Bo zainteresował mnie temat.
Opublikowano 2 marca 20169 l Oplacone, jeszcze nie napisał kiedy wyślę. Chciałbym to mieć jeszcze w tym tygodniu..
Opublikowano 2 marca 20169 l A co to i jaki cel? Adaptogeny,zbijają kortyzol,wyrównują reakcje w organizmie(homeostaza),poprawiają humor,podnoszą libido,zwiększają wchłanianie innych środków,wspomagają pompę mięśniowa. Polec jeszcze jakies leki homeopatyczne
Opublikowano 2 marca 20169 l A co to i jaki cel? Adaptogeny,zbijają kortyzol,wyrównują reakcje w organizmie(homeostaza),poprawiają humor,podnoszą libido,zwiększają wchłanianie innych środków,wspomagają pompę mięśniowa. Polec jeszcze jakies leki homeopatyczne "Tchnienie Boga 95%"
Opublikowano 2 marca 20169 l Kiedy to dawkować? 4 tabsy porcja. Naczczo? Przed spaniem czy do żarcia?
Opublikowano 2 marca 20169 l Gadaj z wroną bo to miks robiony na zamówienie a nie konkretnej firmy. To się zamawia u Panoramiksa? Chyba dobrze siła po tym idzie, Obelix nie narzekał.
Opublikowano 2 marca 20169 l Kiedy to dawkować? 4 tabsy porcja. Naczczo? Przed spaniem czy do żarcia? No co ty,przed spaniem żen szeń i różeniec?Jakby sama aszwaganda była to tak,a tak to lekko stymuluje.Ja bym brał w dnt do śniadania(większość ziół w tłuszczach się rozpuszcza) a w dt na godzinę przed treningiem.
Opublikowano 2 marca 20169 l Tak też zrobię, tym bardziej, że moje śniadanie to brak wegli, śladowe ilości białka i reszta fatu %-)
Opublikowano 2 marca 20169 l W jakie suple warto zainwestować? Wróciłem na siłownie po 2 letniej przerwie na bieganie i po miesiącu treningu zastanawiam się nad zakupem paru odżywek. Póki co używam tylko białka serwatkowego po treningu z racji że konkretny posiłek mam możliwość przygotować najszybciej 2 godziny po wyjściu z siłowni. Białko traktuje bardziej jako jedzenie niż suplement. Dietę mam dobrą bogatą w tłuszcze i białko mało węgli i jestem raczej zwolennikiem dostarczania pożywienia, minerałów, witamin itp. w ramach normalnych posiłków, niż z odzywek dlatego zależy mi tylko na najpotrzebniejszych. Myślałem nad BCAA tylko przed treningiem, po białko (+banan), witaminy i omega3 codziennie po 1 tabletce. Będzie ok?
Opublikowano 2 marca 20169 l Tak jak pisza wyzej, przede wszystkim w herbatki na libido i leczące raka