Skocz do zawartości

Odżywki, Gainery itp.

Featured Replies

• Odpowiedzi 7,6 tys.
  • Wyświetleń 360,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• to mówiłem do ogóra ty cygańska niedomyta spyerdolino. jak gada z jetim na razie to niech gada. a ty szczym ryj remizowy kmiocie discopolowa podróbo cwela bo nic nie zamykałem tylko odpowiedziałem koc

• dobra zaczekaj (pipi)o bo obieram ziemniaki i wstawiam wode zaraz ci odpisze

• Garnier dobra firma, moje włosy po niej zawsze są świetnie odżywone.

Opublikowano

Uwaga"tors gladiatora" ;)

-rozgrzewka 3 serie po 25 pow z 40% cm

-1*20 powt z 50% cm

-1*15 powt z 60%

-1*12 powt z 70%

-1*10 powt z 75%

-1*8 powt z 80%

-1*6 powt z 85%

-1*3 powt z 90%

-1*1 powt z 100%

-1*15 z 60%

-1*12 z 70%

-1*10 z 75%

To jest jedna seria,wymagana pomoc,szczególnie przy powt od 6 do 1.Jak jesteś na redukcji to tnij ciężary od rekordu o 30-40%.Jak nic do tej pory nie działało to taka intensywność musi,ja od kilku lat nie miałem tak zniszczonych cyców.

Opublikowano

Na co typom takie kosy? Ktore nawet miesnia nie maja i nie wiedza co to pompa i dobra micha? Hihi.

Nie używam takich wynalazków, czytam i edukuje się drogi ekolego.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Konieczna szybka pomoc !!!

Otóż od momentu kiedy związałem sie z małżonką (2012), a rok później poszła do pracy na pełny etat - zaraza zaczęła mi chudnąć w trybie natychmiastowym.  Chudnie mi w oczach, a co najgorsze pupka jej tez spada. Namawiam ja na chodzenie i ćwiczenie pupki, ale to nie wystarczy. Przydałoby sie coś na zachętę, cos co pozwoli jej przytyć delikatnie, a przy wysiłku rozeszłoby sie po organizmie(nogi, pupa). Polećcie jakieś proteiny, czy co tam jej trzeba.  Żona jest paląca :(     

Poleca Plusy :)

Edytowane przez iMEVEK

Opublikowano

Jak będzie dobrze jadła to wystarczy. Zakładając, że naprawdę trenuje na siłowni, a nie chodzi na aerobik, albo zrobić selfie.

Opublikowano

Kobiety na zachodnich forach chwalą protokół cbl, ale na czystej misce. Czasem wiadomo coś wejdzie ale podstawa to ryż, makaron, ziemniaki, owies czy np bataty

Opublikowano

Powiedz jej że jak mocno zrobi pupę to bezkarne będzie mogła zjeść 100 gram żelek i wtedy przemyć jej do tego 20 gram odzywki białkowej i po treningu styka.W ciągu dnia to inna bajka.

Opublikowano

Idzie lato robi sie cieplej to do posilkow zamiast wody moze pic szejki z owocami na jogurcie naturalnym/mleku. Mozesz jej to zmiksowac z bialkiem. Moja tez lubi gainera, zawsze jej odlewam szklanke jak robie dla siebie (czekoladowy trec mass xxl). Ogolnie nie spotkalem osoby ktora nie lubie mleka smakowego, wiec mozna to wtryniac miedzy posilkami, ale nie ich kosztem. Tylko ze te mleka to glownie cukier i najlepiej wychodzi bialko+mleko+owoce i to wszystko zmiksowac.

Edytowane przez Plugawy

Opublikowano

Biorę od kilku dni Thermo Speeda Hardcore. Pobudzenie przed treningiem takie sobie, pocę się trochę bardziej, raczej minimalnie. Po treningu odczuwalny zjazd. Biorę codziennie jedną, a przed treningiem jeszcze jedną.

Opublikowano

To mi wystarcza, efekty są od diety, to w sumie jako ciekawostka.

Opublikowano

Kończę powoli przygodę z koszykówką, chcę zejść z tłuszczu, żeby potem lepiej mi się masowało, trochę tłuszczu mam. Robię to też dla zdrowia, chcę zejść z fatu, żeby zobaczyć, czy wpływa to na moje wyniki hormonalne, bo póki co, leczenie tarczycy przynosi średnie efekty.

Poza tym, przecież ja i tak ważę więcej od Ciebie.

Opublikowano

Kończę powoli przygodę z koszykówką, chcę zejść z tłuszczu, żeby potem lepiej mi się masowało, trochę tłuszczu mam. Robię to też dla zdrowia, chcę zejść z fatu, żeby zobaczyć, czy wpływa to na moje wyniki hormonalne, bo póki co, leczenie tarczycy przynosi średnie efekty.

Poza tym, przecież ja i tak ważę więcej od Ciebie.

Ale jaki wzrost? 180cm masz? No nie. Nie musisz mi nic udowadniac, po prostu zapytalem a tu juz pojazd. Eh. W realu tez tak pyszczysz czy w ogole nie da sie z toba wejsc w dyskusje?

Opublikowano

Ale ja nie 'pyszczę' (?), dziwisz się z czego redukuję, to Ci wyjaśniłem.

Opublikowano

Otóż od momentu kiedy związałem sie z małżonką (2012), a rok później poszła do pracy na pełny etat - zaraza zaczęła mi chudnąć w trybie natychmiastowym.  Chudnie mi w oczach, a co najgorsze pupka jej tez spada. Namawiam ja na chodzenie i ćwiczenie pupki, ale to nie wystarczy. Przydałoby sie coś na zachętę, cos co pozwoli jej przytyć delikatnie, a przy wysiłku rozeszłoby sie po organizmie(nogi, pupa). Polećcie jakieś proteiny, czy co tam jej trzeba.  Żona jest paląca :(     

Poleca Plusy :)

Możę zażartuj ze od niej odejdziesz 

Albo ze oddasz telefon

Opublikowano

Mevek, niech żona stosuje tabsy antykoncepcyjne. A poza tym, może sie czymś stresuje? Mężem?;)