II KoBik II 2 635 Opublikowano 6 maja 2016 Opublikowano 6 maja 2016 Cykle na krecie xD skad wy gurwa sie urwaliscie xD no nie robcie jaj. 5 grama dziennie i pyta. Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 6 maja 2016 Opublikowano 6 maja 2016 Saker mówi, że 5g dziennie mono wystarczy żeby nasycić mięśnie kreatyną w stu procentach. Karmowski mówi, że jak kreta to tylko przed i po treningu, a w dni nietreningowe to wylewanie pieniędzy w kibel. Ktoś tam inny mówi, że jak kreta to tylko cykle, bo po jakimś czasie kreta nie działa i weź bądź mądry xd Ja tam wierzę Sakerowi, oglądałem filmik jak gada o mono i brzmiało sensownie to co mówił. Cytuj
wronerro 257 Opublikowano 6 maja 2016 Opublikowano 6 maja 2016 Na cyklach mam duże wahania siły, tzn na i gdy nie jestem. Biorąc cały czas utrzymam tą siłę i będę dalej w stanie progresowac?W takim razie ponawiam 1 Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 6 maja 2016 Opublikowano 6 maja 2016 Że co? Że na cyklu masz dużo siły, a na nie cyklu mniej? Jesteś na cyklu to masz nasycenie 100%, nie jesteś to nie masz. Walisz codziennie cały rok to masz 100% cały rok. Jeśli Saker mówi prawdę, ja tam nie wiem nie znam się zarobiony jestem. Cytuj
wronerro 257 Opublikowano 6 maja 2016 Opublikowano 6 maja 2016 Ten saker wygląda na oszusta. Pieniędzy bym mu nie pożyczył Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 6 maja 2016 Opublikowano 6 maja 2016 Karmowski to jest cale zycie na bombie a nie na kretce. Ja yebe, cwiczyc na sucho i sluchac sterydziarza. Cytuj
kanabis 22 475 Opublikowano 6 maja 2016 Opublikowano 6 maja 2016 Tak samo jak ten saker, tez na bombie. Ja biore dwa miechy, codziennie 5g rano i 5g popołudniu. Zawsze dobrze idzie i siła i mięsnie. Watpie aby biorąc cokolwiek cały rok miało to taki sam efekt i bodziec dla organizmu jak cos czego nie bierzemy i nagle zarzucamy. To chyba logiczne, to tak jak rok bys robił ten sam trening, bez zadnych zmian , nie ma nowych bozdzcow nie ma przyrostow. Proste. Zreszta zaraz litwin napisze jak to jest. Litwin napisze tak jak jezus mówi. Bo litwin sie zna Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 6 maja 2016 Opublikowano 6 maja 2016 Kazdy dziala inaczej. Ja nie robie nic pod szablon bo to u mnie nie zdaje egzaminu. Tobie lezy cykl na krecie, ok. Ja wale 5gram dziennie i tez jest ok. Taka spacyfika tego sportu. Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 6 maja 2016 Opublikowano 6 maja 2016 Ja się nie znam bo nie mam mięśni to nie będę wam teorii pisał. Myślę jednak, że nie ma utartego schematu bo każdy z nad jest inny i reaguje różnie na daną substancję. Summa summarum - suplementujcie i obserwujcie. Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 6 maja 2016 Opublikowano 6 maja 2016 Nie wiem ale wciaz wyglada lepiej od Ciebie. HA! No i ode mnie Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 6 maja 2016 Opublikowano 6 maja 2016 Nie wiem ale wciaz wyglada lepiej od Ciebie. HA! No i ode mnie Mi tam się podobasz. Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 7 maja 2016 Opublikowano 7 maja 2016 Sportowcy powinni mieć stała suplementację,bo albo są w cyklu przygotowań do zawodów albo mają zawody,są obarczeni większym wysiłkiem i taka całoroczna suplementacja pozwoli mniejszymi krokami,ale stabilne notować przyrosty-rzekł Yoda Inn mogą ładować cykle,chociaż jak jedzą ok. 1 kg mięsa/ryb(śledź ma najwięcej) dziennie to i tak mają stalą suplementację,bo dostarczają ok. 3 gram kreatyny. Cytuj
wronerro 257 Opublikowano 7 maja 2016 Opublikowano 7 maja 2016 Ale my nie som sportowcy, więc jak? Cytuj
Plugawy 3 687 Opublikowano 7 maja 2016 Opublikowano 7 maja 2016 Zresztą kto normalny je 1kg mięsa dziennie. Nie chce wiedzieć nawet co mu się we flakach odkłada przy takiej "diecie". Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 7 maja 2016 Opublikowano 7 maja 2016 Ja codziennie 650-700g miesa, blisko. Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 7 maja 2016 Opublikowano 7 maja 2016 Ale my nie som sportowcy, więc jak? Sportowcy czyli uprawiający sport,nie napisałem zawodowcy.Czy ja wiem czy 1 kg mięsa to dużo?Ostatnio zżarłem 0,5 kg golonki,prawie 0,5 koreczków śledziowych i 0,5 kg cyca.A jak masz sprawna florę bakteryjną jelit i żresz warzywa/owoce to to nie zalega. Cytuj
Plugawy 3 687 Opublikowano 7 maja 2016 Opublikowano 7 maja 2016 No możliwe, ale też kiedyś czytałem, że kolesiowi żywiącemu się głównie mięsem w bebechach zaległy się robaki Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 7 maja 2016 Opublikowano 7 maja 2016 Dlatego te warzywa/owoce to słowa klucz. Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 7 maja 2016 Opublikowano 7 maja 2016 No możliwe, ale też kiedyś czytałem, że kolesiowi żywiącemu się głównie mięsem w bebechach zaległy się robaki Bo błonnik ważna sprawa a też nie wiadomo jak przyrządzał to mięso,bo jak jadł dużo surowego jak tatar to może być. Cytuj
Kazub 4 583 Opublikowano 8 maja 2016 Opublikowano 8 maja 2016 Mono sie wiąze z woda wiec wygląd jest nieco bardziej "podlany", jabłczan sie nie wiaze wiec bedziesz mógł podziwiac swoja super sajan zylke na brzuchu. Tyle ze po cyklu na mono ta woda i tak spada wiec w przyrosty te same raczej. Właśnie z tego co słyszałem to mono trzyma wodę, ale w mięśniach, więc "podlania" nie ma, ale ja tam nie wiem. Już się przyzwyczaiłem, że w tej branży każdy częstuje zupełnie sprzecznymi informacjami i każdy ma hurr durr 100% racji i nie dyskutuj nawet xd No i w cykle się nie bawię, codziennie 5g kretki przez cały rok. Zostanę przy mono, bo jakby mi ta woda z bicka zeszła to bym zapłakał chyba. też nie wiem, na jakiej zasadzie kreatyna miałaby wiązać wode pod skórą Cytuj
kanabis 22 475 Opublikowano 8 maja 2016 Opublikowano 8 maja 2016 (edytowane) do kasacji Edytowane 8 maja 2016 przez kanabis Cytuj
tommi 345 Opublikowano 10 maja 2016 Opublikowano 10 maja 2016 (edytowane) jest jakas ogolna zasada dot. optymalnego przyjmowania kreatyny (przed treningiem/po treningu/na czczo przed sniadaniem / ...)? Niby kreatyna to kreatyna, ale jak sie czyta zalecane dawkowanie pieciu roznych rodzajow, to piec roznych sposobow podaja... Do tej pory bralem ten kre-alkalyn zawsze rano i w dni treningowe dodatkowo przed treningiem (chyba, ze akurat w dany dzien redweilera bralem, to wtedy po treningu). Dzis kupilem creapure- przesiadam sie na niego od przyszlego tygodnia mniej wiecej i zamierzam brac po ok. 3g przed i po treningu. Bedzie ok.? W ogole to ma jakiekolwiek znaczenie? I jak brac w dnt? PS: zapomnialbym... Jakis czas temu polecaliscie mi (zwlaszcza Litwin) zelatyne na stawy- z tego miejsca chcialbym oficjalnie podziekowac, to zaje.bisty tip byl. Ona naprawde czyni cuda- faktycznie z tydzien czasu i duza poprawa byla widoczna. Biore od tego czasu regularnie i dzieki temu moge dalej normalnie cwiczyc (tzn. czasem cos strzela nadal przy okreslonych ruchach, ale nie napier.dala juz przynajmniej). Edytowane 10 maja 2016 przez tommi Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi