_Globus_ 1 Opublikowano 26 lutego 2008 Opublikowano 26 lutego 2008 Odkąd pamiętasz zawsze chciałeś być NAJWIĘKSZY i NAJSILNIEJSZY, aby wszyscy wokół wiedzieli z kim mają do czynienia. O kur.wa :| Do kogoś to trafia? Cytuj
papi 2 Opublikowano 26 lutego 2008 Opublikowano 26 lutego 2008 Czytałem dużo opinii na temat ostrowi i wszystkie były dobre więc tak pytam, ale sam fakt że ta firma dotychczas zajmowała się wyrobami mlecznymi to trochę mówi o jakości produktu A co do tego testosterolu to nie będę brał kreatyna mi styknie Cytuj
Andżej 2 268 Opublikowano 26 lutego 2008 Autor Opublikowano 26 lutego 2008 Ludzie nie (pipi)cie sie, producent jest jeden - Olimp. Reszta to zasciankowe wanna-be. Cytuj
papi 2 Opublikowano 26 lutego 2008 Opublikowano 26 lutego 2008 No ale z odżywkami to chyba kwestia organizmu right?? Cytuj
YETI 10 980 Opublikowano 14 marca 2008 Opublikowano 14 marca 2008 Od tygodnia jadę na gainerku Treca Mass XXL (4,5kg) do tego jeszcze witaminki Multi Pack 36. Gainer bardzo chwalony, więc zobaczymy jakie będą efekty. Cytuj
QBH 246 Opublikowano 14 marca 2008 Opublikowano 14 marca 2008 w najblizszym czasie tez mialem go kupic. jaki masz smak? jak rozpuszczalnosc? Cytuj
Tori 12 Opublikowano 14 marca 2008 Opublikowano 14 marca 2008 ja se zamówiłem gainera mct olimpu 4 kg, chciałbym być taki jak jaczes. Cytuj
papi 2 Opublikowano 14 marca 2008 Opublikowano 14 marca 2008 Ja gdzieś za 2 miechy zamawiam 5kg białka ostrowi :biggrin: zobaczymy jakie beda efekty Cytuj
yaczes 14 478 Opublikowano 14 marca 2008 Opublikowano 14 marca 2008 Pierwsze slowa jakie uslyszalem na nowej silce: "z czym laczysz dece? Ja lecialem z winem i nie jestem zbytnio zadowolony". Cytuj
YETI 10 980 Opublikowano 15 marca 2008 Opublikowano 15 marca 2008 w najblizszym czasie tez mialem go kupic.jaki masz smak? jak rozpuszczalnosc? smak czekoladowy, rozpuszczalnosc znakomita Cytuj
QBH 246 Opublikowano 15 marca 2008 Opublikowano 15 marca 2008 treci, olimpy i inne vitalmaxy to w moim przekonaniu cienizna (jednak), jedyny plus to cena. takie firmy jak muscletech, ultimate, vpx to juz inna polka. Cytuj
yaczes 14 478 Opublikowano 15 marca 2008 Opublikowano 15 marca 2008 Oczywiscie, nie ma sie co oszukiwac polskie firmy robia (pipi). JJ pracujesz dla tego (pipi) suple.us? Te pisiory robia najwieksze walki ze wszystkich sklepow. Omijac. Cytuj
Andżej 2 268 Opublikowano 16 marca 2008 Autor Opublikowano 16 marca 2008 (edytowane) Te pisiory robia najwieksze walki ze wszystkich sklepow. Omijac. Ile razy sie na nich przejechales? Edytowane 16 marca 2008 przez komar737 Cytuj
QBH 246 Opublikowano 17 marca 2008 Opublikowano 17 marca 2008 firmy maja dobre, wybor to smiech na sali, cenowo srednio. wczoraj kupilem dwa stormy na aminy.pl, po transakcji ocenie. Cytuj
QBH 246 Opublikowano 18 marca 2008 Opublikowano 18 marca 2008 nie probowalem, ale z tego co czytalem to dobry. Storm jednak lepszy ; ). od przyszlego tygodnia zaczynam szamac maly zestawik, ktory dzisiaj skompletowalem: Mass XXL Solid Mass Aminomax 6800 CM3 Storm + probki i batonik ; ) z pol centymetra w bicku pojdzie Cytuj
arti124 0 Opublikowano 25 marca 2008 Opublikowano 25 marca 2008 Ostatnio rozpoczelem treningi na rzezbe i chcialbym zakupic sobie do tego jakies suple . Mysle o HMB,ale w sumie to jestem zielony w tym temacie. Mam zamiar wydac na nie do 90zl, ale nie wiem jakiej firmy HMB sa najlepsze i czy dzialanie kazdego HMB opiera sie na tej samej zasadzie. Jesli ktos zna sie w tym temacie i mam doswiadczenie zwiazane z przyjmowaniem HMB to prosze o odpisanie ... Cytuj
QBH 246 Opublikowano 25 marca 2008 Opublikowano 25 marca 2008 podejrzewam, ze kupienie samego hmb to strata kasy. to, ze nie jest to suplement, ktory nalezy wcinac cyklicznie i mozna go przyjmowac przez caly rok pewnie wiesz, osobiscie jednak kompletnie nie jestem do niego przekonany, nigdy co prawda nie zazywalem, ale na wiele osob on po prostu nie dziala. spotkalem sie z paroma dobrymi opiniami np. nt. hmb revolution, ale z racji, ze znawca w temacie nie jestem nie chce nic doradzac. lepiej uloz sobie dobra diete, ewentualnie kup jakies bialko, spalacz, uloz odpowiedni trening (aeroby), a hmb sobie daruj. Cytuj
arti124 0 Opublikowano 27 marca 2008 Opublikowano 27 marca 2008 podejrzewam, ze kupienie samego hmb to strata kasy. to, ze nie jest to suplement, ktory nalezy wcinac cyklicznie i mozna go przyjmowac przez caly rok pewnie wiesz, osobiscie jednak kompletnie nie jestem do niego przekonany, nigdy co prawda nie zazywalem, ale na wiele osob on po prostu nie dziala. spotkalem sie z paroma dobrymi opiniami np. nt. hmb revolution, ale z racji, ze znawca w temacie nie jestem nie chce nic doradzac. lepiej uloz sobie dobra diete, ewentualnie kup jakies bialko, spalacz, uloz odpowiedni trening (aeroby), a hmb sobie daruj. No wlasnie ostatnio przegladalem sobie allegro i wypatrzylem nt.hmb revolution i przyznam, ze opis tego suplementu jest interesujacy o ile to wszystko jest prawda ... Ciekawe jest tez HMB Liquid 100 ml jest w plynie, wiec jest chyba lepiej przyswajalne przez organizm, ale nie mam co do tego pewnosci heh. Slyszalem, ze produkty firmy olimp sa rowniez dobre, czy to prawda ??? I jak jest z przyjmowaniem innych odzywek razem z HMB ??? o ile w HMB Liquid 100ml sa wyszczegolnione produkty, ktore moga byc przyjmowane razem z ta odzywko to w innych juz nie mam podobnego opisu ... A chcialbym zakupic sobie jakas odzywke bialkowa do tego, moze znasz jakies dobre ???? I chyb a raczej skusze sie na te hmb revolution Cytuj
QBH 246 Opublikowano 27 marca 2008 Opublikowano 27 marca 2008 opis na pewno nie jest prawdziwy ; ). hmb w plynie ma wieksze stezenie, ale kiedys obilo mi sie o uszy, ze lepiej przyjmowac w kapsulkach, bo w plynie zle dziala na zeby czy cos, ot taka ciekawostka, nie wiem czy prawdziwa. tak czy inaczej podejrzewam, ze kupujac hmb (obojetnie jakie) wyrzucisz kase w bloto. co do olimpa - polska firma produkujaca odzywki w niezlych cenach (chociaz nie wszystkie, bo taka massacra to smiech na sali) - slowem nizsza klasa srednia. bialko - zalezy jak stoisz finansowo. jak masz kase to wybierz cos dobrego (np. matrix syntraxa, prostar whey protein ultimate'a), jak nie no to ostrowia : ). Cytuj
arti124 0 Opublikowano 28 marca 2008 Opublikowano 28 marca 2008 opis na pewno nie jest prawdziwy ; ). hmb w plynie ma wieksze stezenie, ale kiedys obilo mi sie o uszy, ze lepiej przyjmowac w kapsulkach, bo w plynie zle dziala na zeby czy cos, ot taka ciekawostka, nie wiem czy prawdziwa. tak czy inaczej podejrzewam, ze kupujac hmb (obojetnie jakie) wyrzucisz kase w bloto.co do olimpa - polska firma produkujaca odzywki w niezlych cenach (chociaz nie wszystkie, bo taka massacra to smiech na sali) - slowem nizsza klasa srednia. bialko - zalezy jak stoisz finansowo. jak masz kase to wybierz cos dobrego (np. matrix syntraxa, prostar whey protein ultimate'a), jak nie no to ostrowia : ). No raczej na matrixa mnie nie stac ale ostrowie moge zakupic Tylko chcialbym zakupic suple z neta i nie jestem zorientowany z jakich sklepow internetowych najlepiej korzystac, gdzie jest najtaniej, jak szybko dostarczaja swoje produkty itp... Acha i mam pytanko zwiazane z przyjmowaniem odzywek bialkowych, czy mozna je przyjmowac caly rok, czy tez dawkowanie jest cykliczne ???? Ciekawi mnie rowniez kwestia tych spalaczy tluszczu, a mianowicie jakiej firmy sa najlepsze i w miare tanie ... Cytuj
M4c 23 Opublikowano 28 marca 2008 Opublikowano 28 marca 2008 Spalacz o dobrym stosunku jakości do ceny - Thermo speed Extreme od olimpa, zwłaszcza w połączeniu z efką, chociaż z tym to już trzeba uważać. A białka możesz cały rok chociaż zawsze pamiętaj że proszek nie zastąpi Ci normalnego żarcia. Cytuj
yaczes 14 478 Opublikowano 28 marca 2008 Opublikowano 28 marca 2008 Kupilem Mutant Massa ;ffff Skusilem sie, bo mialem przez miesiac srake :| (z przerwami) i stracilem mase miesnia, a tluszcz zostal:/ Poza tym w robocie siedze teraz po 12h:/ Wezme sie za siebie porzadnie po 10 kwietnia i nie bedzie przebacz, bo teraz jeste ze mnie wieszak na ubrania ;\ Cytuj
Manor 645 Opublikowano 1 kwietnia 2008 Opublikowano 1 kwietnia 2008 ćwiczę od października raz w tygodniu, od dwóch miesięcy 3 razy w tygodniu. Nie brałem do tej pory żadnych odżywek, koksu, ruskiej mety itd ;]. Możecie coś zaproponować na zwiększenie masy, przyrost mięśni. Nie wiem za bardzo czym się różni gainer od białka, chodzi mi żebyście coś polecili na początek. Cytuj
QBH 246 Opublikowano 1 kwietnia 2008 Opublikowano 1 kwietnia 2008 bialko to... bialko. gainer to glownie weglowodany (w przewadze) + bialko. odzywek poki co nie proponuje zadnych, z takim stazem (te raz w tygodniu do stazu bym nie wliczal) zdecydowanie odpusc branie jakichkolwiej konkretniejszych supli, ewentulnie mozesz kupic wspomniany wyzej gainer. przyrosty poki co beda i bez suplementow, nie ma co marnowac kasy, lepiej cwiczyc i jesc, a efekty na pewno beda. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi