Skocz do zawartości

Odżywki, Gainery itp.

Featured Replies

Opublikowano

Ziomek ma niski poziom tescia, niby tak jak Kabi, kupił sobie takie (pipi), co to jest i czy dziala?

natrol-dhea-50mg-60-tabs.jpg

• Odpowiedzi 7,6 tys.
  • Wyświetleń 352,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• to mówiłem do ogóra ty cygańska niedomyta spyerdolino. jak gada z jetim na razie to niech gada. a ty szczym ryj remizowy kmiocie discopolowa podróbo cwela bo nic nie zamykałem tylko odpowiedziałem koc

• dobra zaczekaj (pipi)o bo obieram ziemniaki i wstawiam wode zaraz ci odpisze

• Garnier dobra firma, moje włosy po niej zawsze są świetnie odżywone.

Opublikowano

Podnieść to można naturalnie poziom wolnego testosteronu a samego teścia bez anabolików nie ma szans. Marketing.

Opublikowano

Ja z supli wale tylko bialko (jestem uzalezniony - nie wyobrazam sobie wdupczenia musli albo serka wiejskiego bez dosypki WPC) no i kreatynka, ktora leci z 8-9 miesiecy w roku.

Opublikowano

Ziomek ma niski poziom tescia, niby tak jak Kabi, kupił sobie takie (pipi), co to jest i czy dziala?

Kiedys kupilem jakiegos boostera, niby dobrego. Tesc jak byl na samym skraju dolnych widelek tak zostal, jedyne co to bardziej ruchac sie chcialo, takze ja niepolecam.

Teraz nakur.wiam rower, biegi co dwa dni, duatlony i dodalem do diety imbir i ostra papryke. Spadlo tez fatu co tez ma wplyw na tescia, w sumie pod koniec miesiaca zbadam tescia z ciekawosci i dam znac.

Opublikowano

libido to i po tribulusie skacze, no nic, trzeba tescia kupic i sie nie (pipi)ic w tancu

Opublikowano

ogolnie to sie moja przypadlosc odezwala, bede brac z 1,5 miesiaca encorton, sterydowy lek przeciwzapalny, to tez ma jakis wplyw na mase? ;p 

Opublikowano

Mnie to ciekawi kiedy zmieni się podejście ludzi i chlanie/ćpanie to weekend nie będzie synonimem dobrej zabawy a wbicie teścia traktowane jako oszustwo?Kseno estrogenow obecnie w  żarciu jest tyle,że rząd powinien sponsorować teścia by mieć sprawnych mężczyzn.

Opublikowano

Ostatnio sobie analizowałem te wszystkie odżywki itp i chyba rzeczywiście lepiej raz dowalić teścia niż się truć co dzień. Niby inteligencja emocjonalna może po nim spaść ale co tam. Od razu nie spadnie.

Swoją drogą. Brał ktoś taurynę? Jak będę w domu to podeślę artykuł.

Opublikowano

Jadłem taurynę ale szału nie było,natomiast pro zdrowotnie można dodać.

Opublikowano

Kseno estrogenow obecnie w  żarciu jest tyle,że rząd powinien sponsorować teścia by mieć sprawnych mężczyzn.

a w czym tego najwięcej? zbożach?

Opublikowano

Kseno estrogenow obecnie w  żarciu jest tyle,że rząd powinien sponsorować teścia by mieć sprawnych mężczyzn.

a w czym tego najwięcej? zbożach?

O dziwo paragonach(biosfenol A) i w plastikach.

Opublikowano

Ostatnio sobie analizowałem te wszystkie odżywki itp i chyba rzeczywiście lepiej raz dowalić teścia niż się truć co dzień. Niby inteligencja emocjonalna może po nim spaść ale co tam. Od razu nie spadnie.

"Biłeś raz teścia to uderzysz drugi, a najlepiej trzeci". Opinia znajomego.

Opublikowano

Coś w tym jest. Znajomy już 4 raz będzie brał. No ale on się z tym nie kryje. O dziwo spokojniejszy jest na tym niż ja bez. W niektórych sytuacjach to ja bym nie wytrzymał a on bierze to na spokojnie.

Opublikowano

Kwestia charakteru i psychiki człowieka też dużo robi. To nie tak że ktoś wali teścia i będzie bił wszystkich albo walił konia na siłowni pomiędzy seriami. Zależy wszystko.

Opublikowano
  • Autor

troche zwałą jak ktoś na podwyższenie teścia wrzuca jakieś zioła, tribulusy, cynki i pyta sie o opinie.

tylko propionat.

Opublikowano

Albo silnie skoncentrowany wyciąg z korzenia pokrzywy. U co bardziej wrażliwej osobyosoby może lekko namieszać i np. podlać w okolicy sutka, podnosi poziom wolnego testosteronu.

Opublikowano

Kiedys kupilem jakiegos boostera, niby dobrego. Tesc jak byl na samym skraju dolnych widelek tak zostal, jedyne co to bardziej ruchac sie chcialo, takze ja niepolecam.

Teraz nakur.wiam rower, biegi co dwa dni, duatlony i dodalem do diety imbir i ostra papryke. Spadlo tez fatu co tez ma wplyw na tescia, w sumie pod koniec miesiaca zbadam tescia z ciekawosci i dam znac.

to badanie tescia drogie? Z takim ogolnym badaniem krwi mozna zrobic? Na i po redukcji w ogole mi sie nie chcialo ruchac, libido wrocilo juz do normy, ale z ciekawosci bym sprawdzil poziom testosteronu.
Opublikowano

Tanie, w alabie robilem to 20 czy tam 30zł kosztowalo.

Opublikowano

Jop ale to teść ogólny bada,a ponoć ten wolny nie związany z białkiem SHBG najważniejszy.

Opublikowano

W 100 zł się mieści. Testosteron, wolny testosteron, prolaktyna, próby wątrobowe.

Edytowane przez 2razyjot

Opublikowano

Ponoć l-argininę i cytrulinę warto brać, więc się zastanawiam czy by sobie nie zamówić. Bierze ktoś, jakieś opinie?

Edytowane przez Yakubu