Blaise 3 603 Opublikowano 30 grudnia 2016 Opublikowano 30 grudnia 2016 (edytowane) Robię sobie listę stałej suplementacji na przyszły rok. Coś doradzacie?1)Glutamina- głównie ze względów na jej właściwości prozdrowotne, podobno pomaga uniknąć przeziębień, a te mnie zawsze męczą od listopada do marca. No to bym to brał, na przykład tę: http://www.sfd.pl/sklep/FitWhey_L-Glutamine-opis35690.html#wartosci Jakbym brał 15 gram dziennie, to by mi starczyło na ponad miesiąc, chyba niezły deal, prawda? 2)Cynk- najtańszy jaki się da z apteki, żeby maksymalnie podwyższać testosteron w sposób naturalny. 3)Chrom- również najtańszy jaki się da, żeby wyhamować z apetytem na słodkie. Być może dopiero w okresie redukcji zacznę używać. 4)Tran-no wiadomo. 5)Magnez z witaminą B6- żeby mnie żadne skurcze nie łykały, bo piję coraz więcej kawy. 6)Multiwitaminę. 7)Myślę o jakimś białku, pan Jacek Bilczyński poleca jak najtańsze, ale jaką mam pewność, że do danego pudełka nie nasypią mi jakiegoś gruzu? Polecacie jakąś bezpieczną, sprawdzoną firmę? Rzeczywiście nie ma co się bać, należy brać najtańszy koncentrat, który pasuje nam smakowo? 8)BCAA- jak zacznę redukcję w lutym/marcu, to od początku suplementować się BCAA? Edytowane 30 grudnia 2016 przez WiekszyZiemniak Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 30 grudnia 2016 Opublikowano 30 grudnia 2016 Gluta zbędna. Bcaa zbędne Białko KFD. Tanie i dobre lub Ostrovit. https://sklep.kfd.pl/kfd-wpc-80-bialko-750g-p-2451.html https://sklep.kfd.pl/kfd-vitapak-90-tabl-organiczne-mineraly-i-witaminy-p-4127.html https://sklep.kfd.pl/kfd-vitamin-d3k2-mk-7-z-natto-100-tabletek-p-4867.html https://sklep.kfd.pl/kfd-mgznb6-zma-120-tabletek-p-4126.html https://sklep.kfd.pl/kfd-omega-3-90-kaps-najmocniejsza-p-4129.html i więcej nie trzeba no może kreatyna bo tania i działa. Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 30 grudnia 2016 Opublikowano 30 grudnia 2016 wszystko (pipi) te prochy, juz nic nie biore, a progresuje dalej i nie czuje wiekszej roznicy Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 30 grudnia 2016 Opublikowano 30 grudnia 2016 Jak chodzi o białko to DaCosta wstawiał filmik w którym mówi o badaniach, że białko z serwatki i białko z ryżu dają takie same efekty, więc wybierając białko nie byłbym zbyt rozrzutny. No ale, zaraz Kabi przybiegnie i będzie krzyczał, że białko za mniej niż stówa za pół kilo to syf, ale nie słuchaj go. Ja biorę z all nutrition i żyję. Co prawda jelita mi umierają, ale do czterdziestki dożyję, mam nadzieję. Cytuj
Blaise 3 603 Opublikowano 30 grudnia 2016 Opublikowano 30 grudnia 2016 Ej, a może zrobię jak Zyzz, co? Tylko najpierw muszę kupić dobry telefon, żeby fotki wyraźne trzaskać, bo głupio się doyebać i wrzucać takie rozmazane gó,wno. Cytuj
kanabis 22 470 Opublikowano 30 grudnia 2016 Opublikowano 30 grudnia 2016 Jak chodzi o białko to DaCosta wstawiał filmik w którym mówi o badaniach, że białko z serwatki i białko z ryżu dają takie same efekty, więc wybierając białko nie byłbym zbyt rozrzutny. No ale, zaraz Kabi przybiegnie i będzie krzyczał, że białko za mniej niż stówa za pół kilo to syf, ale nie słuchaj go. Ja biorę z all nutrition i żyję. Co prawda jelita mi umierają, ale do czterdziestki dożyję, mam nadzieję. Bo to jest syf :potter: Cytuj
kanabis 22 470 Opublikowano 30 grudnia 2016 Opublikowano 30 grudnia 2016 Tylko bialko kulturystyczne forum dyskusyjne! Dobre bo polskie, a polak by nie oszukal Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 30 grudnia 2016 Opublikowano 30 grudnia 2016 Przepłacać za białko xD - myślałem, że to już dawno obalone. Ale widzę, że jak za stówkię to jest proch prosto od chemików z Hogwartu Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 30 grudnia 2016 Opublikowano 30 grudnia 2016 białko xd lepiej o(pipi)ic jakies mieso albo jajka Cytuj
kanabis 22 470 Opublikowano 30 grudnia 2016 Opublikowano 30 grudnia 2016 Dobrze gadasz. Ja pije tylko bo lubie po treningu, Tylko miecho , po tym sie rosnie a nie po jakims guvnie w proszku niewiadomego pochodzenia Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 30 grudnia 2016 Opublikowano 30 grudnia 2016 (edytowane) No bialko ostatnio mialem w czerwcu. Wszystko leci z indyka, ryb i jaj a nawet mleka i nabialu. Pozdro sportowe swiry. Edytowane 30 grudnia 2016 przez U Heisenberg U Cytuj
Blaise 3 603 Opublikowano 30 grudnia 2016 Opublikowano 30 grudnia 2016 (pipi)a mać, a jak loszki zobaczą, że ćwiczę, jak nie wtedy, gdy będę pił z shakera białko na uczelni? Pomyślcie (pipi)a, ja jestem wolny, muszę się sprzedać. Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 30 grudnia 2016 Opublikowano 30 grudnia 2016 (edytowane) Jak odrzuciłem nabiał to poprawiły mi się wyniki hormonów, więc niezłe gunwo to jest. @up to fakt, shaker zawsze budzi zainteresowanie. Edytowane 30 grudnia 2016 przez krupek Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 30 grudnia 2016 Opublikowano 30 grudnia 2016 (pipi)a mać, a jak loszki zobaczą, że ćwiczę, jak nie wtedy, gdy będę pił z shakera białko na uczelni? Pomyślcie (pipi)a, ja jestem wolny, muszę się sprzedać. koszulki rozmiar mniejsze, zeby ladnie opinaly miesnie, do tego koniecznie duza torba sportowa, najlepiej treca. Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 30 grudnia 2016 Opublikowano 30 grudnia 2016 Jak odrzuciłem nabiał to poprawiły mi się wyniki hormonów, więc niezłe gunwo to jest. @up to fakt, shaker zawsze budzi zainteresowanie. No ale Ty to nie ja. Nie na wszystkich dziala wszystko jednakowo. Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 30 grudnia 2016 Opublikowano 30 grudnia 2016 Przepłacać za białko xD - myślałem, że to już dawno obalone. Ale widzę, że jak za stówkię to jest proch prosto od chemików z Hogwartu Litości,białko,chemia?Serio?Nie wyobrażam sobie żreć normalnego posiłku zaraz po nogach. Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 30 grudnia 2016 Opublikowano 30 grudnia 2016 Jak odrzuciłem nabiał to poprawiły mi się wyniki hormonów, więc niezłe gunwo to jest. @up to fakt, shaker zawsze budzi zainteresowanie. No ale Ty to nie ja. Nie na wszystkich dziala wszystko jednakowo. No jo, ale nie wiesz jak na Ciebie działa jak się nie badasz pod tym kątem. Cytuj
kanabis 22 470 Opublikowano 31 grudnia 2016 Opublikowano 31 grudnia 2016 (pipi)a mać, a jak loszki zobaczą, że ćwiczę, jak nie wtedy, gdy będę pił z shakera białko na uczelni? Pomyślcie (pipi)a, ja jestem wolny, muszę się sprzedać. Nalej sobie koka koli do szejka, albo rosołu Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 31 grudnia 2016 Opublikowano 31 grudnia 2016 Przepłacać za białko xD - myślałem, że to już dawno obalone. Ale widzę, że jak za stówkię to jest proch prosto od chemików z HogwartuLitości,białko,chemia?Serio?Nie wyobrażam sobie żreć normalnego posiłku zaraz po nogach. Ale gdzie napisalem ze mam cos do bialka. Chodzi mi o to ze to za stowke jest takie samo jak to za 4 dyszki. Kanabis mowil ze taki Peak jest whuy lepszy od wszystkiego bo pucha 2.2kg za ponad 150zl to jskosciowy killer ale nie powtorzyl tego jak Peak zaczal np. wypuszczac swoje bialko w workach 1kg za 69zl. xD Krupek sle ile jem tego nabialu to tez wiesz lepiej ode mnie? Jak zle moze na mnie dzialac jeden twarog na tydzien czy 50ml mleka dodanego do dwoch plackow owsianych na przestrzeni 7 dni? Wiesz co to dieta zbilansowana? Jedz mieso 4 dziennie przez 7 dni, na pewno bedziesz zdrowszy xD Cytuj
kanabis 22 470 Opublikowano 31 grudnia 2016 Opublikowano 31 grudnia 2016 (edytowane) Oczywiscie ze powtorze. 69zl to i tak nie 49zl. To i tak prawie polowe drozej niz garazowe bialko kfd. Zreszta dla mnie to i gruz spod sciany mozecie jesc jak wam sie podoba. Kazdy ma inne podejscie, u kobika na chacie pewnie pod ps4 podpieta full hd manta a w garazu fiat marea bo nie jest frajer i za marke nie placi. Wole wziac sprawdzone produkty, peak, trec whey, fitmaxa czy opyimum whey. Wy tam jedzcie na czym chcecie, kazdy ma prawo robic jak uwaza. Edytowane 31 grudnia 2016 przez kanabis Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 31 grudnia 2016 Opublikowano 31 grudnia 2016 Dobra. Odpal teraz mi filmik jak robio ten twoj Peak. Chce zobaczyc te laboratoria xD 2 dyszki roznicy. Dealfakingbrejker. Cytuj
kanabis 22 470 Opublikowano 31 grudnia 2016 Opublikowano 31 grudnia 2016 TFIE DYSZKI ROZNICY TFIE DYSZKI DILBREJKER OJACIEKRECE Kur.wa jakby to bylo dwie dyszki przy 480 i 500 xD 40% drozsze, to tak jakby tv kupic za 2000k i 2800k. Koniec tematu jedz ten prowit dla swin od kfd , ja sie spinac o to nie zamierzam. Ale jak bedzie afera jak z sfd ze wyjdzie ze 20% waszego wpc to izolat soi to bede kur.wa pierwszy ktory bedzie o tym trabil wszem i wobec Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 31 grudnia 2016 Opublikowano 31 grudnia 2016 (edytowane) Ok mozesz to juz zrobic samemu. Wziac probke i zbadac. Oficjalnie kfd ma wyyebane na wyniki bo wiedza co sprzedaja. Ale ok. No i wciaz czekam na jakis filmik jak sztab specow z treca dlubie przy bialku. Poza tym to taki sam dodatek jak kazdy supel. Bialko 150 czy 40zl nie zrobi roboty bez diety, treningu i snu. Tu chyba sie gurwa zgodzisz? Edytowane 31 grudnia 2016 przez U Heisenberg U Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi