K_Mazur 63 Opublikowano 2 lutego 2017 Opublikowano 2 lutego 2017 potwierdzam calkiem niezly, ale ten hydrolizat czekoladowy to mi nie wszedl za dobrze. słony karmel jednak numer jeden A właśnie jak ten słony karmel ? Dobre to ? Znajomy kupił i strasznie chwalił. Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 2 lutego 2017 Opublikowano 2 lutego 2017 Tak. Popros znajomego o porcje Cytuj
Banny 2 656 Opublikowano 7 lutego 2017 Opublikowano 7 lutego 2017 Bcaa wystarczy tylko w dzień treningowy, prawda? Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 7 lutego 2017 Opublikowano 7 lutego 2017 W nietreningowy pewnie poprawi regenrację, ale to już trochę drogi biznes wychodzi. To w sumie zależy od intensywności i rodzaju treningów. Ja tak to widzę. Cytuj
MaZZeo 14 186 Opublikowano 8 lutego 2017 Opublikowano 8 lutego 2017 mi ten słony karmel jakoś nie podszedł. Nie jest zły ale chyba go więcej nie kupię. Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 8 lutego 2017 Opublikowano 8 lutego 2017 Fajny posmak w ryju zostawia. Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 9 lutego 2017 Opublikowano 9 lutego 2017 BCAA optymalnie na 40 min przed wysiłkiem.Opóźni zmęczenie bo konkuruje z tryptofanem o receptory w mózgu i da więcej energii(ich szkielety węglowe są zużywane jak źródło energii jak brakuje glikogenu) i zaraz po, przyśpieszy regenerację i poprawi wrażliwość insulinową. 1 Cytuj
YETI 10 998 Opublikowano 11 lutego 2017 Opublikowano 11 lutego 2017 Najwyższa Izba Kontroli zleciła badanie losowo wybranych suplementów diety Narodowemu Instytutowi Leków pod kątem badań jakościowych oraz Łódzkiemu Regionalnemu Parkowi Naukowo-Technologicznemu - pod kątem analizy jakościowej pojedynczych związków z mieszaniny wieloskładnikowej wybranych próbek suplementów diety.Oto lista zakwestionowanych suplementów: Orange Triad Orange Triad + Green Complete sleep 5-HTP - kapsułki Arnold Iron Dream Creation Candida Clear Black Walnut Hulls Holistic UltraBalans Animal Pump Kapsułki Flatol Sinulan Junior Gardło CROSTREC PRE -W-BOX AMIXTM MyoCell® 5 Phase Diaval Caps Potassium nitrate Tropinol XP Compete! (smak: tangy tangerine, fruit punch slam, lemon drop) Amino pump Mex M-Test pro Xtreme Detonator Pre Shock Beta stim Platinum Multivitamin Cyclin GF NO-Bomb IHS TECHNOLOGY BS BURN SHAPE 2.0 FAT BURNER Plusssz Care Dzień Bez nerwów - tabletka do połykania Plusssz Care Dzień Bez nerwów - tabletka musująca Wobenzyn N Multi-Enzyme Formula Mango Peach Powder B52+ Animal cuts - szaszetki Animal m-Stak Animal Pack Black Bombs Duo Lactil http://finanse.wp.pl/kat,1033781,title,Suplementy-diety-na-cenzurowanym-Oto-lista-zakwestionowanych-przez-NIK,wid,18699336,wiadomosc.html?ticaid=1189b3 Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 11 lutego 2017 Opublikowano 11 lutego 2017 Te Plusssze to jest beka, niby dla zdrowia, a skład taki, że od czytania raka można dostać. Cytuj
SpacierShark123 1 507 Opublikowano 11 lutego 2017 Opublikowano 11 lutego 2017 Panowie znajoma ma problem z żylakami , praca na nogach wiek 35+ i po kilku godzinach pracy wywala żylaki. Dodam że praca z przerwami co 2 godziny więc nie ma tragedii ale może istnieją jakieś maści które pomogą? Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 11 lutego 2017 Opublikowano 11 lutego 2017 Na żylaki trza wzmocnić żyły,najlepsze combo to kwercetyna,witamina c i hesperedyna.Beka z tymi suplami,mogli chociaż napisać gdzie amfe znaleźli ;) 1 Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 12 lutego 2017 Opublikowano 12 lutego 2017 (edytowane) Oni raczej czystej amfetaminy nie znaleźli ale sole amfetaminy, których teraz pełno. Maciucha jest od chemii to by się może wypowiedział o takim składzie. U nas wiadomo, nie przejdzie ale w USA idzie jak woda. Edytowane 12 lutego 2017 przez wuJJek Cytuj
kanabis 22 475 Opublikowano 12 lutego 2017 Opublikowano 12 lutego 2017 Najwyższa Izba Kontroli zleciła badanie losowo wybranych suplementów diety Narodowemu Instytutowi Leków pod kątem badań jakościowych oraz Łódzkiemu Regionalnemu Parkowi Naukowo-Technologicznemu - pod kątem analizy jakościowej pojedynczych związków z mieszaniny wieloskładnikowej wybranych próbek suplementów diety.Oto lista zakwestionowanych suplementów: Orange Triad Orange Triad + Green Complete sleep 5-HTP - kapsułki Arnold Iron Dream Creation Candida Clear Black Walnut Hulls Holistic UltraBalans Animal Pump Kapsułki Flatol Sinulan Junior Gardło CROSTREC PRE -W-BOX AMIXTM MyoCell® 5 Phase Diaval Caps Potassium nitrate Tropinol XP Compete! (smak: tangy tangerine, fruit punch slam, lemon drop) Amino pump Mex M-Test pro Xtreme Detonator Pre Shock Beta stim Platinum Multivitamin Cyclin GF NO-Bomb IHS TECHNOLOGY BS BURN SHAPE 2.0 FAT BURNER Plusssz Care Dzień Bez nerwów - tabletka do połykania Plusssz Care Dzień Bez nerwów - tabletka musująca Wobenzyn N Multi-Enzyme Formula Mango Peach Powder B52+ Animal cuts - szaszetki Animal m-Stak Animal Pack Black Bombs Duo Lactil http://finanse.wp.pl/kat,1033781,title,Suplementy-diety-na-cenzurowanym-Oto-lista-zakwestionowanych-przez-NIK,wid,18699336,wiadomosc.html?ticaid=1189b3 Jak moga podwazac suplement o nazwie Arnold Iron Dream Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 12 lutego 2017 Opublikowano 12 lutego 2017 Xtreme Detonator moj faworyt Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 12 lutego 2017 Opublikowano 12 lutego 2017 Sprawę z żylakami bym przedyskutował ze specjalistą. Jak byłem u lekarza po skierowanie do szpeca to przy okazji mi wypisał receptę na jakieś tabletki, a później prawdziwy lekarz mówił, że to zupełnie nie działa. Cytuj
Wojtas1986 1 621 Opublikowano 12 lutego 2017 Opublikowano 12 lutego 2017 Sprawę z żylakami bym przedyskutował ze specjalistą. Jak byłem u lekarza po skierowanie do szpeca to przy okazji mi wypisał receptę na jakieś tabletki, a później prawdziwy lekarz mówił, że to zupełnie nie działa. Pyerdolić specjalistów, tylko eksperci z siłki i spartakusy (pipi)aaa. Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 12 lutego 2017 Opublikowano 12 lutego 2017 Jak cyber trzyma skład to o ja je....Składniki psychoaktywne,geranium i jego 2 zamienniki ;)(jakby samo geranium nie wystarczyło) Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 20 lutego 2017 Opublikowano 20 lutego 2017 Miałem promkę na spalacz All Nutrition Burn4All. Teoretycznie, skład lepszy od większości tych komercyjnych. W jednym capsie 200mg kofeiny, wziąłem 2 przed bieganiem i dziś przed siłownią. Większa potliwość, serce przyśpiesza i to na tyle. Bardziej pobudza i orzeźwia podwójne espresso. Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 20 lutego 2017 Opublikowano 20 lutego 2017 kawa rozpuszczalna z pepsi/colą i dzida 8) Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 20 lutego 2017 Opublikowano 20 lutego 2017 no przysiadów to tak nie do końca polecam robić, ale reszta ok Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 20 lutego 2017 Opublikowano 20 lutego 2017 Ja na treningu popijam Murzyniankę lekko gazowaną, można się zdziwić jak się odbije podczas martwego, pompek, albo siadów. Cytuj
kanabis 22 475 Opublikowano 21 lutego 2017 Opublikowano 21 lutego 2017 Nie ma sie co smiac z maciuchy wielu tak robi. W sumie to nawet sam przed chwila tak zrobilem :) Nawet kofeina nie musi zaczac dzialac , bo smak tak wykreca morde ze pobudza blyskawicznie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi