Opublikowano 2 lutego 20178 l potwierdzam calkiem niezly, ale ten hydrolizat czekoladowy to mi nie wszedl za dobrze. słony karmel jednak numer jeden A właśnie jak ten słony karmel ? Dobre to ? Znajomy kupił i strasznie chwalił.
Opublikowano 7 lutego 20178 l W nietreningowy pewnie poprawi regenrację, ale to już trochę drogi biznes wychodzi. To w sumie zależy od intensywności i rodzaju treningów. Ja tak to widzę.
Opublikowano 8 lutego 20178 l mi ten słony karmel jakoś nie podszedł. Nie jest zły ale chyba go więcej nie kupię.
Opublikowano 9 lutego 20178 l BCAA optymalnie na 40 min przed wysiłkiem.Opóźni zmęczenie bo konkuruje z tryptofanem o receptory w mózgu i da więcej energii(ich szkielety węglowe są zużywane jak źródło energii jak brakuje glikogenu) i zaraz po, przyśpieszy regenerację i poprawi wrażliwość insulinową.
Opublikowano 11 lutego 20178 l Najwyższa Izba Kontroli zleciła badanie losowo wybranych suplementów diety Narodowemu Instytutowi Leków pod kątem badań jakościowych oraz Łódzkiemu Regionalnemu Parkowi Naukowo-Technologicznemu - pod kątem analizy jakościowej pojedynczych związków z mieszaniny wieloskładnikowej wybranych próbek suplementów diety.Oto lista zakwestionowanych suplementów: Orange Triad Orange Triad + Green Complete sleep 5-HTP - kapsułki Arnold Iron Dream Creation Candida Clear Black Walnut Hulls Holistic UltraBalans Animal Pump Kapsułki Flatol Sinulan Junior Gardło CROSTREC PRE -W-BOX AMIXTM MyoCell® 5 Phase Diaval Caps Potassium nitrate Tropinol XP Compete! (smak: tangy tangerine, fruit punch slam, lemon drop) Amino pump Mex M-Test pro Xtreme Detonator Pre Shock Beta stim Platinum Multivitamin Cyclin GF NO-Bomb IHS TECHNOLOGY BS BURN SHAPE 2.0 FAT BURNER Plusssz Care Dzień Bez nerwów - tabletka do połykania Plusssz Care Dzień Bez nerwów - tabletka musująca Wobenzyn N Multi-Enzyme Formula Mango Peach Powder B52+ Animal cuts - szaszetki Animal m-Stak Animal Pack Black Bombs Duo Lactil http://finanse.wp.pl/kat,1033781,title,Suplementy-diety-na-cenzurowanym-Oto-lista-zakwestionowanych-przez-NIK,wid,18699336,wiadomosc.html?ticaid=1189b3
Opublikowano 11 lutego 20178 l Te Plusssze to jest beka, niby dla zdrowia, a skład taki, że od czytania raka można dostać.
Opublikowano 11 lutego 20178 l Panowie znajoma ma problem z żylakami , praca na nogach wiek 35+ i po kilku godzinach pracy wywala żylaki. Dodam że praca z przerwami co 2 godziny więc nie ma tragedii ale może istnieją jakieś maści które pomogą?
Opublikowano 11 lutego 20178 l Na żylaki trza wzmocnić żyły,najlepsze combo to kwercetyna,witamina c i hesperedyna.Beka z tymi suplami,mogli chociaż napisać gdzie amfe znaleźli ;)
Opublikowano 12 lutego 20178 l Oni raczej czystej amfetaminy nie znaleźli ale sole amfetaminy, których teraz pełno. Maciucha jest od chemii to by się może wypowiedział o takim składzie. U nas wiadomo, nie przejdzie ale w USA idzie jak woda. Edytowane 12 lutego 20178 l przez wuJJek
Opublikowano 12 lutego 20178 l Najwyższa Izba Kontroli zleciła badanie losowo wybranych suplementów diety Narodowemu Instytutowi Leków pod kątem badań jakościowych oraz Łódzkiemu Regionalnemu Parkowi Naukowo-Technologicznemu - pod kątem analizy jakościowej pojedynczych związków z mieszaniny wieloskładnikowej wybranych próbek suplementów diety.Oto lista zakwestionowanych suplementów: Orange Triad Orange Triad + Green Complete sleep 5-HTP - kapsułki Arnold Iron Dream Creation Candida Clear Black Walnut Hulls Holistic UltraBalans Animal Pump Kapsułki Flatol Sinulan Junior Gardło CROSTREC PRE -W-BOX AMIXTM MyoCell® 5 Phase Diaval Caps Potassium nitrate Tropinol XP Compete! (smak: tangy tangerine, fruit punch slam, lemon drop) Amino pump Mex M-Test pro Xtreme Detonator Pre Shock Beta stim Platinum Multivitamin Cyclin GF NO-Bomb IHS TECHNOLOGY BS BURN SHAPE 2.0 FAT BURNER Plusssz Care Dzień Bez nerwów - tabletka do połykania Plusssz Care Dzień Bez nerwów - tabletka musująca Wobenzyn N Multi-Enzyme Formula Mango Peach Powder B52+ Animal cuts - szaszetki Animal m-Stak Animal Pack Black Bombs Duo Lactil http://finanse.wp.pl/kat,1033781,title,Suplementy-diety-na-cenzurowanym-Oto-lista-zakwestionowanych-przez-NIK,wid,18699336,wiadomosc.html?ticaid=1189b3 Jak moga podwazac suplement o nazwie Arnold Iron Dream
Opublikowano 12 lutego 20178 l Sprawę z żylakami bym przedyskutował ze specjalistą. Jak byłem u lekarza po skierowanie do szpeca to przy okazji mi wypisał receptę na jakieś tabletki, a później prawdziwy lekarz mówił, że to zupełnie nie działa.
Opublikowano 12 lutego 20178 l Sprawę z żylakami bym przedyskutował ze specjalistą. Jak byłem u lekarza po skierowanie do szpeca to przy okazji mi wypisał receptę na jakieś tabletki, a później prawdziwy lekarz mówił, że to zupełnie nie działa. Pyerdolić specjalistów, tylko eksperci z siłki i spartakusy (pipi)aaa.
Opublikowano 12 lutego 20178 l Jak cyber trzyma skład to o ja je....Składniki psychoaktywne,geranium i jego 2 zamienniki ;)(jakby samo geranium nie wystarczyło)
Opublikowano 20 lutego 20178 l Miałem promkę na spalacz All Nutrition Burn4All. Teoretycznie, skład lepszy od większości tych komercyjnych. W jednym capsie 200mg kofeiny, wziąłem 2 przed bieganiem i dziś przed siłownią. Większa potliwość, serce przyśpiesza i to na tyle. Bardziej pobudza i orzeźwia podwójne espresso.
Opublikowano 20 lutego 20178 l Ja na treningu popijam Murzyniankę lekko gazowaną, można się zdziwić jak się odbije podczas martwego, pompek, albo siadów.
Opublikowano 21 lutego 20178 l Nie ma sie co smiac z maciuchy wielu tak robi. W sumie to nawet sam przed chwila tak zrobilem :) Nawet kofeina nie musi zaczac dzialac , bo smak tak wykreca morde ze pobudza blyskawicznie.