Skocz do zawartości

Odżywki, Gainery itp.

Andżej

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W nietreningowy pewnie poprawi regenrację, ale to już trochę drogi biznes wychodzi. To w sumie zależy od intensywności i rodzaju treningów. Ja tak to widzę.

Opublikowano

BCAA optymalnie na 40 min przed wysiłkiem.Opóźni zmęczenie bo konkuruje z tryptofanem o receptory w mózgu i da więcej energii(ich szkielety węglowe są zużywane jak źródło energii jak brakuje glikogenu) i zaraz po, przyśpieszy regenerację i poprawi wrażliwość insulinową.

• Plusik 1
Opublikowano

Najwyższa Izba Kontroli zleciła badanie losowo wybranych suplementów diety Narodowemu Instytutowi Leków pod kątem badań jakościowych oraz Łódzkiemu Regionalnemu Parkowi Naukowo-Technologicznemu - pod kątem analizy jakościowej pojedynczych związków z mieszaniny wieloskładnikowej wybranych próbek suplementów diety.

Oto lista zakwestionowanych suplementów:

1. Orange Triad
  2. Orange Triad + Green
  3. Complete sleep
  4. 5-HTP - kapsułki
  5. Arnold Iron Dream
  6. Creation
  7. Candida Clear
  8. Black Walnut Hulls
  9. Holistic UltraBalans
  10. Animal Pump
  11. Kapsułki Flatol
  12. Sinulan Junior Gardło
  13. CROSTREC PRE -W-BOX
  14. AMIXTM MyoCell® 5 Phase
  15. Diaval Caps
  16. Potassium nitrate
  17. Tropinol XP
  18. Compete! (smak: tangy tangerine, fruit punch slam, lemon drop)
  19. Amino pump
  20. Mex M-Test pro
  21. Xtreme Detonator
  22. Pre Shock
  23. Beta stim
  24. Platinum Multivitamin
  25. Cyclin GF
  26. NO-Bomb
  27. IHS TECHNOLOGY BS BURN SHAPE 2.0 FAT BURNER
  28. Plusssz Care Dzień Bez nerwów - tabletka do połykania
  29. Plusssz Care Dzień Bez nerwów - tabletka musująca
  30. Wobenzyn N
  31. Multi-Enzyme Formula
  32. Mango Peach Powder
  33. B52+
  34. Animal cuts - szaszetki
  35. Animal m-Stak
  36. Animal Pack
  37. Black Bombs
  38. Duo Lactil

http://finanse.wp.pl/kat,1033781,title,Suplementy-diety-na-cenzurowanym-Oto-lista-zakwestionowanych-przez-NIK,wid,18699336,wiadomosc.html?ticaid=1189b3

Opublikowano (edytowane)

Oni raczej czystej amfetaminy nie znaleźli ale sole amfetaminy, których teraz pełno. Maciucha jest od chemii to by się może wypowiedział o takim składzie. U nas wiadomo, nie przejdzie ale w USA idzie jak woda.

6gluvr.jpg

Edytowane przez wuJJek
Opublikowano

Najwyższa Izba Kontroli zleciła badanie losowo wybranych suplementów diety Narodowemu Instytutowi Leków pod kątem badań jakościowych oraz Łódzkiemu Regionalnemu Parkowi Naukowo-Technologicznemu - pod kątem analizy jakościowej pojedynczych związków z mieszaniny wieloskładnikowej wybranych próbek suplementów diety.Oto lista zakwestionowanych suplementów:

• Orange Triad
  • Orange Triad + Green
  • Complete sleep
  • 5-HTP - kapsułki
  • Arnold Iron Dream
  • Creation
  • Candida Clear
  • Black Walnut Hulls
  • Holistic UltraBalans
  • Animal Pump
  • Kapsułki Flatol
  • Sinulan Junior Gardło
  • CROSTREC PRE -W-BOX
  • AMIXTM MyoCell® 5 Phase
  • Diaval Caps
  • Potassium nitrate
  • Tropinol XP
  • Compete! (smak: tangy tangerine, fruit punch slam, lemon drop)
  • Amino pump
  • Mex M-Test pro
  • Xtreme Detonator
  • Pre Shock
  • Beta stim
  • Platinum Multivitamin
  • Cyclin GF
  • NO-Bomb
  • IHS TECHNOLOGY BS BURN SHAPE 2.0 FAT BURNER
  • Plusssz Care Dzień Bez nerwów - tabletka do połykania
  • Plusssz Care Dzień Bez nerwów - tabletka musująca
  • Wobenzyn N
  • Multi-Enzyme Formula
  • Mango Peach Powder
  • B52+
  • Animal cuts - szaszetki
  • Animal m-Stak
  • Animal Pack
  • Black Bombs
  • Duo Lactil
http://finanse.wp.pl/kat,1033781,title,Suplementy-diety-na-cenzurowanym-Oto-lista-zakwestionowanych-przez-NIK,wid,18699336,wiadomosc.html?ticaid=1189b3

Jak moga podwazac suplement o nazwie Arnold Iron Dream

Opublikowano

Sprawę z żylakami bym przedyskutował ze specjalistą. Jak byłem u lekarza po skierowanie do szpeca to przy okazji mi wypisał receptę na jakieś tabletki, a później prawdziwy lekarz mówił, że to zupełnie nie działa.

Opublikowano

Sprawę z żylakami bym przedyskutował ze specjalistą. Jak byłem u lekarza po skierowanie do szpeca to przy okazji mi wypisał receptę na jakieś tabletki, a później prawdziwy lekarz mówił, że to zupełnie nie działa.

Pyerdolić specjalistów, tylko eksperci z siłki i spartakusy (pipi)aaa.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Miałem promkę na spalacz All Nutrition Burn4All. Teoretycznie, skład lepszy od większości tych komercyjnych. W jednym capsie 200mg kofeiny, wziąłem 2 przed bieganiem i dziś przed siłownią. Większa potliwość, serce przyśpiesza i to na tyle. Bardziej pobudza i orzeźwia podwójne espresso.

Opublikowano

Nie ma sie co smiac z maciuchy wielu tak robi. W sumie to nawet sam przed chwila tak zrobilem :)

Nawet kofeina nie musi zaczac dzialac , bo smak tak wykreca morde ze pobudza blyskawicznie.