Skocz do zawartości

Odżywki, Gainery itp.

Featured Replies

• Odpowiedzi 7,6 tys.
  • Wyświetleń 361,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• to mówiłem do ogóra ty cygańska niedomyta spyerdolino. jak gada z jetim na razie to niech gada. a ty szczym ryj remizowy kmiocie discopolowa podróbo cwela bo nic nie zamykałem tylko odpowiedziałem koc

• dobra zaczekaj (pipi)o bo obieram ziemniaki i wstawiam wode zaraz ci odpisze

• Garnier dobra firma, moje włosy po niej zawsze są świetnie odżywone.

Opublikowano

ziomek z silki mi podrzucil na testy pare tabletek, ale czytalem opinie na necie i wy(pipi)ie to do smieci ;p

Opublikowano

Nie, znajomy, nie handluje. Po efedrynie go trzepało za bardzo, clen sobie chwali.

Opublikowano

Po clenie go mniej trzepie jak po efce? Dziwni są ludzie i ich reakcje na różne substancje.

Opublikowano

no tak twierdzi, ale tez pewnie wszystko zalezy od dawki

Opublikowano

Ja wcale nie wątpię. Każdy inny, inaczej reaguje, inna tolerancja na środek,bla bla bla, eot.

Opublikowano

a inny znajomek sie mnie dzis pytal czy Liti jest na bombie xd

Opublikowano

Litwin może być na bombie, bo daje bombowe rady i próbki.

Opublikowano

Jakbym był WK to bym powiedział że to zasługa FBW ;) Ale ja normalnie takimi ciężarami operuję,tylko teraz na nie wróciłem.Aż się boje jak się dotnę na Sopot,jakie gadanie będzie ;)

Opublikowano

To fajnie, będę ultrasem Litwinem i będę krzyczał sędzia ch.uj.

Opublikowano

wzialem pol tabletki tego clenu i zadnej zmiany w samopoczuciu, jutro (pipi)ne cala

Opublikowano

Tylko nie krzycz że chooj jak będę w trójce ;) shen jednak ze śmietnika tego clena wyciągnąłeś? :D

Edytowane przez Litwin81

Opublikowano

nie no dal mi w opakowaniu normalnie, dal 3, jutro walne cala, jak nie ruszy to w sobote 1,5

Edytowane przez Shen

Opublikowano

pisalem ze wy(pipi)ie do smieci, ale szkoda marnowac towar

Opublikowano

Zamienia tkankę tłuszczową w mięśniową oraz wzmacnia włosy i paznokcie.

Opublikowano

Niezle odzyweczki shen.

Obstawiam ostatni rok shena naturala