Opublikowano 1 marca 20178 l Po co ci chudnąć tak szybko i z ryzykiem wystąpienia powikłań? Desperacja??
Opublikowano 1 marca 20178 l ziomek z silki mi podrzucil na testy pare tabletek, ale czytalem opinie na necie i wy(pipi)ie to do smieci ;p
Opublikowano 1 marca 20178 l Chyba dil z siłowni. :D Ciekawe co podrzuci na testy kolejnym razem? Cypka i strzykawki?
Opublikowano 1 marca 20178 l Nie, znajomy, nie handluje. Po efedrynie go trzepało za bardzo, clen sobie chwali.
Opublikowano 1 marca 20178 l Po clenie go mniej trzepie jak po efce? Dziwni są ludzie i ich reakcje na różne substancje.
Opublikowano 1 marca 20178 l Ja wcale nie wątpię. Każdy inny, inaczej reaguje, inna tolerancja na środek,bla bla bla, eot.
Opublikowano 1 marca 20178 l Jakbym był WK to bym powiedział że to zasługa FBW ;) Ale ja normalnie takimi ciężarami operuję,tylko teraz na nie wróciłem.Aż się boje jak się dotnę na Sopot,jakie gadanie będzie ;)
Opublikowano 2 marca 20178 l wzialem pol tabletki tego clenu i zadnej zmiany w samopoczuciu, jutro (pipi)ne cala
Opublikowano 2 marca 20178 l Tylko nie krzycz że chooj jak będę w trójce ;) shen jednak ze śmietnika tego clena wyciągnąłeś? :D Edytowane 2 marca 20178 l przez Litwin81
Opublikowano 2 marca 20178 l nie no dal mi w opakowaniu normalnie, dal 3, jutro walne cala, jak nie ruszy to w sobote 1,5 Edytowane 2 marca 20178 l przez Shen