Opublikowano 6 marca 20178 l Liti propaguje, jakas premie powinien dostac od olimpa Wątpię,od 3 miechów premii nie dostaje bo za mało się staram ;) Je.... to,jestem wodnikiem,nigdy nie miałem parcia na szkło.
Opublikowano 12 marca 20178 l mogę polecić to odkąd biorę przestały dokuczać kolana. Wcześniej próbowałem jakichś aptecznych środków, ale bez sukcesów. Bardzo dobry w smaku. Jest też dostępny w kapsułkach, stosowałem je przed tym proszkiem i bardziej wolę właśnie kapsuły.
Opublikowano 12 marca 20178 l Nutrend Flexit, Trec Joint Therapy, FA Flexcore - Brałem te i zawsze pomagały.
Opublikowano 12 marca 20178 l Cissus przeciwzapalny,na smarowanie nie pomoże.Wpadnij shen po próbki Flex Power z olimpa(bardziej dopasiony Flexit),jak dla mnie petarda-smakowo i działaniem.
Opublikowano 12 marca 20178 l No spalacz jeszcze chce, w muscle zone 50zl, jak masz w podobnej cenie to podejde jutro.
Opublikowano 12 marca 20178 l Jak cissus jest przeciwzapalny to sobie chyba sprawię, bo od kilku tygodni plery mnie bolą od martwego ciągu i nie przechodzi ;( Do tego ciągły ból w mostku, nadgarstku i kolanach to by się przydało coś wziąć, może pomoże choć odrobinę. Btw ktoś przypomni jak się nazywały te grzyby na stany zapalne? Jak szukam w Google na telefonie to same brzydkie rzeczy mi wyskakują
Opublikowano 12 marca 20178 l Nie lepiej zrobić sobie tydzień przerwy od siłowni? Na treningu wywołujesz sobie właśnie stan zapalny, więc po co łykać na to tabletki?
Opublikowano 12 marca 20178 l Jutro mam wolne ale dostaniesz za 50 zeta,jeżeli chodzi ci o thermo speed extreme.Grzybko cordyceps,shitake lub reishi.
Opublikowano 12 marca 20178 l Daj cynk temu ziomkowi, wpadne po 16, a jak nie to daj znac kiedy bedziesz popoludniu Edytowane 12 marca 20178 l przez Shen
Opublikowano 12 marca 20178 l Powiedz że dałem cynka że za tyle masz,jakby co to niech dzwoni do mnie.
Opublikowano 12 marca 20178 l Jak ktoś chce thermal speed extreme z Olimp to mam tanio bo na mnie to nie działa. Lepsze pobudzenie mam po mocnej kawie.
Opublikowano 12 marca 20178 l ty byś może w końcu dobre pobudzenie załapał jakby cie kto w łeb je.bnął
Opublikowano 13 marca 20178 l Nie lepiej zrobić sobie tydzień przerwy od siłowni? Miałem niedawno tydzień deloadu i nie pomogło nic, a nic. Chyba bym musiał z miesiąc odpocząć.
Opublikowano 13 marca 20178 l Cissus przeciwzapalny,na smarowanie nie pomoże.Wpadnij shen po próbki Flex Power z olimpa(bardziej dopasiony Flexit),jak dla mnie petarda-smakowo i działaniem. Cześć. Flex Power to jakiś nowy produkt? Bo ciężko znaleźć opinie, a w sklepach internetowych są tylko pojedyncze recenzje. Skład jest bardzo interesujący, więc możliwe że przetestuję na sobie. Edytowane 13 marca 20178 l przez Kris77
Opublikowano 13 marca 20178 l Nowy,odpowiedz Olimpa na Flexit.Dużo substratów by organizm maź stawową produkował(nie wystarczą same przeciw zapalne,skoro nie ma smarowania) i siarka organiczna,ekstrakt boswelii.Ja się po nim super czuje.
Opublikowano 13 marca 20178 l Jak ktoś chce thermal speed extreme z Olimp to mam tanio bo na mnie to nie działa. Lepsze pobudzenie mam po mocnej kawie. Daj znac na pw ile chcesz piniendzy to wezme pewnie.
Opublikowano 13 marca 20178 l Jak ktoś chce thermal speed extreme z Olimp to mam tanio bo na mnie to nie działa. Lepsze pobudzenie mam po mocnej kawie.clen kup a nie bawisz sie w polsrodki Nowy,odpowiedz Olimpa na Flexit.Dużo substratów by organizm maź stawową produkował(nie wystarczą same przeciw zapalne,skoro nie ma smarowania) i siarka organiczna,ekstrakt boswelii.Ja się po nim super czuje.masz to u siebie? wezme na testy, widze ze nie jest zbyt drogie Edytowane 13 marca 20178 l przez Shen
Opublikowano 13 marca 20178 l Nowy,odpowiedz Olimpa na Flexit.Dużo substratów by organizm maź stawową produkował(nie wystarczą same przeciw zapalne,skoro nie ma smarowania) i siarka organiczna,ekstrakt boswelii.Ja się po nim super czuje. Dzięki za info. Jak skończę puchę Flexit to wezmę na próbę. Edytowane 13 marca 20178 l przez Kris77
Opublikowano 13 marca 20178 l Nie lepiej zrobić sobie tydzień przerwy od siłowni? Miałem niedawno tydzień deloadu i nie pomogło nic, a nic. Chyba bym musiał z miesiąc odpocząć. Ile ty już jedziesz pod rząd na tej siłce?
Opublikowano 13 marca 20178 l No to chyba jednak trenowanie, jedzenie syfu i picie alkoholu jednak nie idzie w parze, skoro ciągle coś boli i trzeba miesiąc przerwy robić.
Opublikowano 13 marca 20178 l Mam i TSE i Flexa,jakby ci TSE za 50 a flexa za 60 nie chciał dać,to niech dzwoni do mnie.