Skocz do zawartości

Odżywki, Gainery itp.

Featured Replies

Opublikowano

Liti propaguje, jakas premie powinien dostac od olimpa

Wątpię,od 3 miechów premii nie dostaje bo za mało się staram ;) Je.... to,jestem wodnikiem,nigdy nie miałem parcia na szkło.

• Odpowiedzi 7,6 tys.
  • Wyświetleń 361,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• to mówiłem do ogóra ty cygańska niedomyta spyerdolino. jak gada z jetim na razie to niech gada. a ty szczym ryj remizowy kmiocie discopolowa podróbo cwela bo nic nie zamykałem tylko odpowiedziałem koc

• dobra zaczekaj (pipi)o bo obieram ziemniaki i wstawiam wode zaraz ci odpisze

• Garnier dobra firma, moje włosy po niej zawsze są świetnie odżywone.

Opublikowano

na stawy chcialem cos kupic bo łokcie mi siadły, brał to ktos?

20090623111409.jpg

Opublikowano

mogę polecić to 

335-thickbox_default.jpg

odkąd biorę przestały dokuczać kolana. Wcześniej próbowałem jakichś aptecznych środków, ale bez sukcesów. Bardzo dobry w smaku. Jest też dostępny w kapsułkach, stosowałem je przed tym proszkiem i bardziej wolę właśnie kapsuły. 

Opublikowano

Nutrend Flexit, Trec Joint Therapy, FA Flexcore - Brałem te i zawsze pomagały.

Opublikowano

Cissus przeciwzapalny,na smarowanie nie pomoże.Wpadnij shen po próbki Flex Power z olimpa(bardziej dopasiony Flexit),jak dla mnie petarda-smakowo i działaniem.

Opublikowano

No spalacz jeszcze chce, w muscle zone 50zl, jak masz w podobnej cenie to podejde jutro.

Opublikowano

Jak cissus jest przeciwzapalny to sobie chyba sprawię, bo od kilku tygodni plery mnie bolą od martwego ciągu i nie przechodzi ;( Do tego ciągły ból w mostku, nadgarstku i kolanach to by się przydało coś wziąć, może pomoże choć odrobinę.

Btw ktoś przypomni jak się nazywały te grzyby na stany zapalne? Jak szukam w Google na telefonie to same brzydkie rzeczy mi wyskakują

Opublikowano

Nie lepiej zrobić sobie tydzień przerwy od siłowni?

Na treningu wywołujesz sobie właśnie stan zapalny, więc po co łykać na to tabletki?

Opublikowano

Jutro mam wolne ale dostaniesz za 50 zeta,jeżeli chodzi ci o thermo speed extreme.Grzybko cordyceps,shitake lub reishi.

Opublikowano

Daj cynk temu ziomkowi, wpadne po 16, a jak nie to daj znac kiedy bedziesz popoludniu

Edytowane przez Shen

Opublikowano

Jak ktoś chce thermal speed extreme z Olimp to mam tanio bo na mnie to nie działa. Lepsze pobudzenie mam po mocnej kawie.

Opublikowano

ty byś może w końcu dobre pobudzenie załapał jakby cie kto w łeb je.bnął

Opublikowano

Miałem niedawno tydzień deloadu i nie pomogło nic, a nic. Chyba bym musiał z miesiąc odpocząć.

Opublikowano

Cissus przeciwzapalny,na smarowanie nie pomoże.Wpadnij shen po próbki Flex Power z olimpa(bardziej dopasiony Flexit),jak dla mnie petarda-smakowo i działaniem.

Cześć. Flex Power to jakiś nowy produkt? Bo ciężko znaleźć opinie, a w sklepach internetowych są tylko pojedyncze recenzje. Skład jest bardzo interesujący, więc możliwe że przetestuję na sobie.

Edytowane przez Kris77

Opublikowano

Nowy,odpowiedz Olimpa na Flexit.Dużo substratów by organizm maź stawową produkował(nie wystarczą same przeciw zapalne,skoro nie ma smarowania) i siarka organiczna,ekstrakt boswelii.Ja się po nim super czuje.

Opublikowano

Jak ktoś chce thermal speed extreme z Olimp to mam tanio bo na mnie to nie działa. Lepsze pobudzenie mam po mocnej kawie.

Daj znac na pw ile chcesz piniendzy to wezme pewnie.

Opublikowano

clen kup a nie bawisz sie w polsrodki

Nowy,odpowiedz Olimpa na Flexit.Dużo substratów by organizm maź stawową produkował(nie wystarczą same przeciw zapalne,skoro nie ma smarowania) i siarka organiczna,ekstrakt boswelii.Ja się po nim super czuje.

masz to u siebie? wezme na testy, widze ze nie jest zbyt drogie

Edytowane przez Shen

Opublikowano

Dzięki za info. Jak skończę puchę Flexit to wezmę na próbę.

Edytowane przez Kris77

Opublikowano

Miałem niedawno tydzień deloadu i nie pomogło nic, a nic. Chyba bym musiał z miesiąc odpocząć.

Ile ty już jedziesz pod rząd na tej siłce?

Opublikowano

No to chyba jednak trenowanie, jedzenie syfu i picie alkoholu jednak nie idzie w parze, skoro ciągle coś boli i trzeba miesiąc przerwy robić.

Opublikowano

Mam i TSE i Flexa,jakby ci TSE za 50 a flexa za 60 nie chciał dać,to niech dzwoni do mnie.