Opublikowano 13 marca 20178 l Mam tego flexa, na opakowaniu napisane zeby brac jedna miarke proszku, ale miarki nie ma w opakowaniu. Bede sobie teraz 14,4 grama odsypywac codziennie. Wzialem tez tego cissusa, (pipi)ne to combo, a jak nie pomoze to do lekarza.
Opublikowano 13 marca 20178 l ty byś może w końcu dobre pobudzenie załapał jakby cie kto w łeb je.bnął Pisze po prostu, że żadne pobudzenie po tym suplu a ile tam podobno jest kofeiny tu jakaś beka jest. Chyba, że na allegro są fakei. Mam tego 2 blistry po 30 mega caps, częstowałem kilku znajomych, nikt nie czuł po tym pobudzenia.
Opublikowano 13 marca 20178 l I po 2 tabletach i kawie nie czuć doładowania srogiego? Żadna kofeina... Eot.
Opublikowano 13 marca 20178 l Ja tego Burn4all od Allnutrition biorę, w porcji jest 400mg kofeiny, ale nie czuję tego, podwójne espresso na mnie lepiej działa.
Opublikowano 14 marca 20178 l na stawy chcialem cos kupic bo łokcie mi siadły, brał to ktos? Byłem dzisiaj w jednym sklepie z suplami i wziąłem cissus z 7Nutrition. Babka zachwalała i teraz na necie patrzę to na tabletkę ma nawet więcej tego cissus quadrongularis. 6 dyszek dałem, już się czuję lepiej Zrobię sobie tydzień-dwa przerwy i mam nadzieję, że będzie git. W lidze szóstek teraz będę grał, więc przyda się trochę zregenerować, bo w debiucie kondycyjnie było bez rewelacji xd
Opublikowano 14 marca 20178 l zapisalem sie do endokrynologa, zobaczymy co powie na tego mojego niskiego tescia.
Opublikowano 14 marca 20178 l Mi na za wysoką prolaktynę endokrynolog powiedział 'są ważniejsze sprawy'. No i to była moja ostatnia wizyta u niego. Generalnie, lekarz o dobrych opiniach.
Opublikowano 14 marca 20178 l Moj gastrolog mowil ze tescia powinien mi przepisac i tyle. No zobaczymy.
Opublikowano 14 marca 20178 l Mysle ze tak, jak zachorowalem to kilku konowałów nie potrafilo postawic diagnozy, ten od razu sie domyslil co mi jest i w tydzien postawil na nogi.
Opublikowano 14 marca 20178 l Teraz shen modli sie, zeby mu tescia przepisali to pobije kabiego na plaskiej a Litwina w siadzie :D
Opublikowano 15 marca 20178 l Z ciekawosci raczej, zobaczymy co mi powie. Gdybym chcial wbic teścia to bym poszedł tutaj http://www.revital.clinic/ Wszystkie badania za 500zl, a potem za drobna miesieczna opłata dostajesz zastrzyki. Do ortopedy sie jeszcze zapisalem, bo przez robote przy biurku garbie sie jak stary dziad Edytowane 15 marca 20178 l przez Shen
Opublikowano 15 marca 20178 l No idz idz, jak ci przepisze cos ciekawego to i ja sie przejde :D Zrobie w piatek badania tescia, zobaczymy czy sie cos zmienilo przez rok
Opublikowano 15 marca 20178 l No idz idz, jak ci przepisze cos ciekawego to i ja sie przejde :D Zrobie w piatek badania tescia, zobaczymy czy sie cos zmienilo przez rok Glownie chce zobaczyc czy mi tesc cos podskoczyl, bo jak badalem ostatnio to mialem nawrot choroby i bralem silne leki. Gdzies od 1,5 miesiaca choroba w remisji, wiec moze sie cos poprawilo.
Opublikowano 15 marca 20178 l Mysle ze tak, jak zachorowalem to kilku konowałów nie potrafilo postawic diagnozy, ten od razu sie domyslil co mi jest i w tydzien postawil na nogi. Nie śmiałem się tam wyżej z twojego zdrowia. Co ci było jak można zapytać? No i jak ty masz jakieś schorzenia to lepiej żeby Ci dawki przepisał lekarz a nie koksu z pakerni. Z 2 strony pewnie dostaniesz dawki terapeutyczne więc na wielkie przyrosty bym nie liczył ale zawsze to lepiej jak na sucho.
Opublikowano 15 marca 20178 l Ja tam nie mam zadnego cisnienia zeby mi cos przepisal,podobno i tak niechetnie to robia w Polsce. Chetnie zrobie sobie dokladne badania, bo wczesniej to robilem na wlasna reke. No i zobaczymy co mi powie. Kolejka taka ze i tak dopiero w maju wizyta.
Opublikowano 15 marca 20178 l Mi endokrynolog powiedział że takie spowolnienie to nie powód do leczenia,to po co te normy?(norma od 0,5 do 4,2 a ja miałem 4,5).Później czytam że optymalne wartości do redukcji to 0,5-1,5.