Shen 9 636 Opublikowano 17 marca 2017 Opublikowano 17 marca 2017 Chyba dziala combo flex + cissus, bólu w lokciach prawie nie ma. Chyba warto raz do roku stawy nasmarowac Cytuj
kanabis 22 470 Opublikowano 17 marca 2017 Opublikowano 17 marca 2017 Sam sobie dopowiedziałeś :D I się pomyliłem bo chodziło mi o Pepsi Light. Po tym wycieczka do łazienki w 30 minut, Cola Zero jako tako ok, chociaż też czuję się troche nieswojo po niej. Jak piłem Oshee zero cukru z aspartamem i acesulfamem K (czyli tym co jest zarówno w Coli Zero jak i Pepsi Light) to w ogóle nie miałem żadnych dolegliwości, więc to nie wina bezpośrednio tych słodzików. Może w połączeniu z dwutlenkiem węgla zachowują się jakoś inaczej, albo w Pepsi mają ich doje.bane znacznie więcej. Sam nie wiem. Slaba psychika Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 17 marca 2017 Opublikowano 17 marca 2017 Chyba dziala combo flex + cissus, bólu w lokciach prawie nie ma. Chyba warto raz do roku stawy nasmarowac To chyba raczej mało prawdopodobne, żeby suplement pomógł po kilku dniach. Raczej stan zapalny minął i ból ustąpił. Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 17 marca 2017 Opublikowano 17 marca 2017 Tego nie wiem, odpuscilem wszelkie cwiczenia na trica poza pompkami na poreczach, bo przy nich mnie bolalo. To tez moglo miec wplyw. Cytuj
kanabis 22 470 Opublikowano 17 marca 2017 Opublikowano 17 marca 2017 Bo ja wiem jak matce kupilem na zwyrodnienie animal flexa to tez odczuwala poprawe juz po pierwszym razie. Bol stawow moze byc spowodowany tez zmniejszonym wydzielaniem tego guvna dajacego stawom "poslizg", substancje zawqrte w tych preparatach moga zwiekszac jego ilosc w sumie nawet przez noc kiedy wlasnie ten "sluz" jest regenerowany na nastepny dzien wiec mozliwe. Chyba, tak mi sie wydaje. Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 17 marca 2017 Opublikowano 17 marca 2017 Bralem z 5 miesiecy leki sterydowe, one tez (pipi)ia stawy, odstawilem z miesiac temu. To tez moglo miec wplyw na poprawe. Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 17 marca 2017 Opublikowano 17 marca 2017 Ja czułem poprawę po 5 dniach i to nie że bolało,tylko w smarowaniu. Cytuj
wronerro 257 Opublikowano 17 marca 2017 Opublikowano 17 marca 2017 Ja sobie chyba jutro kupie jakies odzwyki. Cytuj
Plugawy 3 685 Opublikowano 17 marca 2017 Opublikowano 17 marca 2017 Kupilem ten slony karmel i jak bedzie kijowy to sami bedziecie go wpier.dalac. Zauwazyliscie, ze ceny tych tanich bialek poszly do gory? Chodzi mi o kfd premium ktore juz kosztuje tyle co olimp, zwykle wpc kfd zostalo mocno ograniczone smakowo (zeby ludzie brali te drozsze), bialka uns tez podrozaly. Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 17 marca 2017 Opublikowano 17 marca 2017 Ostrovit też,muszą zacząć zarabiać jak już zdobyli bazę klientów ;) Jak ci słony nie podejdzie to możesz mi wysłać ;) Ja dzisiaj sernik na słonym i maśle migdałowym :D Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 17 marca 2017 Opublikowano 17 marca 2017 Masło migdałowe to jest coś pięknego, szkoda, że cena kosmiczna. Jak jestem u siostry w UK to przywożę kilka słoików, bo często za 2-3 funty można znaleźć. Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 17 marca 2017 Opublikowano 17 marca 2017 Białka All Nutrition się zepsuły, jak przez długi czas było bardzo spoko, to teraz chyba coś nie tak z rozpuszczalnością. Niby się rozpuszcza całe, a jednak jak pije to czuję w mordzie malutkie grudki, jakby taka mąka czy coś :/ Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 17 marca 2017 Opublikowano 17 marca 2017 Czyli jak mąka to albo kazeina(bo tania) lub soja(bo jeszcze tańsza) :) 1 Cytuj
Plugawy 3 685 Opublikowano 17 marca 2017 Opublikowano 17 marca 2017 W ogole Olimp probuje ludzi w blad wprowadzic serwujac im bialka sojowe. Te wszystkie provity i jeszcze sojavit to bialka sojowe. Siostrzeniec pomylil whey protein olimpa z provit olimp bo takie same opakowania i tylko nazwa rozna. Nie doczytal w tekscie i kupil. No ale ludzie to kupuja, nie wiem moze to bialka dla kobiet? Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 17 marca 2017 Opublikowano 17 marca 2017 (edytowane) Wprowadza w błąd bo kuzyn nie czyta co kupuje? Wprowadzić w błąd to można jak napisałeś że to WPC a dałeś do środka SPI,a coś takiego nie ma miejsca.Olimp wszystkie białka ma w żółtych foliach,taką linię teraz mają. Edytowane 17 marca 2017 przez Litwin81 Cytuj
Plugawy 3 685 Opublikowano 17 marca 2017 Opublikowano 17 marca 2017 (edytowane) Sojavit mowilo wprost, ze to bialko sojowe, przy provit myslal, co innego. Jego blad, ze nie doczytal kolumny tekstu w ktorym wspomina sie o bialku sojowym w jednym miejscu. Na aukcjach sprzedawcy jakos sie tym faktem nie chwala. Potem mowil, ze jakos mu nie podchodzilo xD choc pewnie to nie zasluga soi tylko wybranego smaku. Edytowane 17 marca 2017 przez Plugawy Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 17 marca 2017 Opublikowano 17 marca 2017 Provit to mieszanka SPI i WPC(pewnie SPI najwięcej skoro wymienione na pierwszym miejscu) i nawet pod napisem Provit mają że to mix formula ;) Cytuj
kanabis 22 470 Opublikowano 18 marca 2017 Opublikowano 18 marca 2017 Widzialem to co mowi plugawy, no ale zawsze przy takiej cenie jednak czytam co to dokladnie jest. Troche takie nierozgarniety jego kolega. Liczyl na 20zl tansze wpc niz zwykle na kilogramie? Kupilem ten karmel i jest pychota, ale jednak na razie lider jednak izolat z fa banan brzoskwinka Cytuj
TheAceOfSpades 482 Opublikowano 18 marca 2017 Opublikowano 18 marca 2017 Słony karmel z Olimpu nie bierze jeńców, jak dla mnie nr.1. Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 20 marca 2017 Opublikowano 20 marca 2017 Panowie, taka sprawa. Jestem niskociśnieniowcem. 120/90 to u mnie rzadkość. Ostatnio na fizjologii po kolokwium i wcześniej wypitej mocnej kawie miałem ciśnienie 104/72 :D. Przeszkadza to strasznie w skupianiu się i generalnie aktywności jakiejkolwiek. Polepsza mi się rzecz jasna po spożyciu soli, no ale nie będę wpie.rdalał każdego ranka paczki popcornu. Szukam jakiejś receptury na napój który bym sobie mógł na szybkości każdego ranka zrobić. Jakaś sól z cytryną i wodą, ku.rwa nie wiem, dlatego pytam :P Cytuj
Plugawy 3 685 Opublikowano 20 marca 2017 Opublikowano 20 marca 2017 (edytowane) Słony karmel z Olimpu nie bierze jeńców, jak dla mnie nr.1. Bardzo dobry w smaku, jednak zostanę przy kokosie z KFD. Mimo wszystko wolę trochę trochę słodkie białka, a kokos z kfd smakuje jak rafaello. Pierwsze wrażenie po wzięciu łyku tego słonego karmelu to o qierwa prawie jak tiramisu, więc już czekałem na uderzenie mdlącej słodkości, ale na szczęście jej nie było :D Trafiłem na parę grudek mimo, że długo trząchałem. Piany nie miałem, wyszedł fajny lekko gęsty. Również polecam w każdym razie. Edytowane 20 marca 2017 przez Plugawy 1 Cytuj
mushabelly 384 Opublikowano 20 marca 2017 Opublikowano 20 marca 2017 Smakowo bardzo fajne te odżywki ale kurde ta nieszczęsne słodziki. Ja zrobię sobie takiego mixa. Jakieś czyste WPI ( Extensor bardzo fajny, szkoda że drogi ). Np. liofilizowane truskawki sproszkowane, i jakby było mało słodkie to stewia. Drugi sposób to jakiś aromat spożywczy. Np https://www.guiltfree.pl/pl/aromaty-spozywcze/2080-funky-flavors-caramel-30ml-karmel-aromat-bez-cukru-bez-tluszczu-5905279367197.html do tego też stewia i nawet można lekko posilić to będzie słony karmel :). Cytuj
kanabis 22 470 Opublikowano 21 marca 2017 Opublikowano 21 marca 2017 Panowie, taka sprawa. Jestem niskociśnieniowcem. 120/90 to u mnie rzadkość. Ostatnio na fizjologii po kolokwium i wcześniej wypitej mocnej kawie miałem ciśnienie 104/72 :D. Przeszkadza to strasznie w skupianiu się i generalnie aktywności jakiejkolwiek. Polepsza mi się rzecz jasna po spożyciu soli, no ale nie będę wpie.rdalał każdego ranka paczki popcornu. Szukam jakiejś receptury na napój który bym sobie mógł na szybkości każdego ranka zrobić. Jakaś sól z cytryną i wodą, ku.rwa nie wiem, dlatego pytam :P Moze izotoniki wlasnej roboty. Sol, glukoza. Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 21 marca 2017 Opublikowano 21 marca 2017 Ja ma na to sposób-efedryna ;) Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 21 marca 2017 Opublikowano 21 marca 2017 Rowniez polecam. Dziala swietnie. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi