Skocz do zawartości

Odżywki, Gainery itp.

Featured Replies

Opublikowano

Shen ty żyjesz po tym czerwonym?

swieta byly, doszedlem do wniosku ze (pipi)e cardio w sobote.  Wrzuce za tydzien.

• Odpowiedzi 7,6 tys.
  • Wyświetleń 352,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• to mówiłem do ogóra ty cygańska niedomyta spyerdolino. jak gada z jetim na razie to niech gada. a ty szczym ryj remizowy kmiocie discopolowa podróbo cwela bo nic nie zamykałem tylko odpowiedziałem koc

• dobra zaczekaj (pipi)o bo obieram ziemniaki i wstawiam wode zaraz ci odpisze

• Garnier dobra firma, moje włosy po niej zawsze są świetnie odżywone.

Opublikowano

Liti masz te bialka o smaku masła orzechowego? Dwie paczki bym wzial, kiedy jestes popoludniu w robocie?

Opublikowano

Jutro jestem.Chodzi ci o complexy?Dam ci próbkę masła orzechowego z Result,jeszcze lepsze.

Opublikowano

(pipi)a takie zjazdy mam po tym t5 ze chyba wy(pipi)e do smieci, rok temu wchodzilo jak zloto. (pipi)ac te spalacze, team natural

Opublikowano

Sa na rynku u nas jakies bialka bez tej sukralozy calej (Oczywiscie mowie o smakowych) ? Nienawidze tego posmaku we wszystkich tych suplach smakowych.

Co tam teraz jest na topie jak chodzi o kreatyne, bo widze ze wszedzie ludzie wbijaja w te nowe wynalazki i kazdy cisnie mono.

Opublikowano

Ja jem chlorowodorek(con cret) i powiem że czuć różnicę.Jestem na ostrej redukcji a siła bez spadków,mimo iż robię serie łączone,nie raz po 20-30 powt.

Opublikowano

No wlasnie kumpel z silki zachwalal crea dx3 o smaku coli ale to jest od sfd wiec kij wie czy trzyma sklad.

Na porcje az 1g chlorowodorku wlasnie tez ma i w sumie pucha powinna styknac na cykl (biorac 1x dziennie)

Opublikowano

Kreatyna coś pomaga przy pracy nad wydolnością organizmu?

Opublikowano

Głównie siła i masa jako efekt uboczny nie bezpośredni.

Żadnego sensownego źródła na temat wydolności nie ma. Za to chyba beta alanina daje rade w tej właśnie.

Opublikowano

Na wydolnosc to grzybki tybetanskie od Litwina. Chociaz ja je biorac nie stwierdzilem skoku wydolnosci. Moze za male dawki byly, libido skoczylo za to, lol.

Edytowane przez Plugawy

Opublikowano

Najlepsze na wydolność:GW50,ALC,Cordyceps a kreatyna ma wpływ na wydolność,bo każdy ruch zapoczątkowuje się z ATP.Szczególnie daję radę gdy mamy ostatnią prostą i biegniemy w długu tlenowym,wtedy uaktywniają się beztlenowe przemiany energetyczne.

Opublikowano

Ja tam nic nie ruszam na wydolność. Tylko ciężki trening, pot, krew i łzy.

Opublikowano

Sa na rynku u nas jakies bialka bez tej sukralozy calej (Oczywiscie mowie o smakowych) ? Nienawidze tego posmaku we wszystkich tych suplach smakowych.

Co tam teraz jest na topie jak chodzi o kreatyne, bo widze ze wszedzie ludzie wbijaja w te nowe wynalazki i kazdy cisnie mono.

MyProtein robi białko Impact Whey słodzone stewią. Czekolada, wanilia, truskawka, czekolada miętowa i borówka z maliną.

Chyba nic więcej już się nie znajdzie u nas. Reszta albo bez smakowe albo sukraloza.

Opublikowano

To chyba wole bez smakowe bo MyProtein to podobno niezły syf.

Opublikowano

Wzialem sobie białko, cos nie mam apetytu ostatnio, to chociaz awaryjnie bede pic to (pipi) ;/

Opublikowano

Ja przez święta takie wspaniałe murzynki robiłem po świątecznym żarku, aż wczoraj stwierdziłem, że trzeba się białeczkiem podratować, bo mało mięsa wpadło i co mi się z jelitami dzieje dziś to głowa mała. Kilka beznadziejnych lepiących się do dupy klocków, no niefajnie. Będę się starał omijać odżywki szerokim łukiem, ewentualnie sprawdzę białko olimpa czy też będzie tak na mnie działać.

Opublikowano

Nie badałem, nie wiem jak się za to zabrać nawet

Opublikowano

Kreatyna coś pomaga przy pracy nad wydolnością organizmu?

Kiedys to bral ponoc zidane czy davids, jakies tam problemy mieli bo kreatyna chyba byla nie do konca wtedy dozwolona. Obstawiam ze w zawodowej pilce bardziej interesuje wydolnosc niz masa miesniowa wiec cos musinw tym byc.

Zrodlo: Bravo Sport. Wiec powazna gazeta