kanabis 22 419 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Mutant Mass , prawie 7 kilo za niecałe 200 dobrego gainera, akurat na 2 miechy. Innych sie nie opłaca. Kreta jak w proszku to zielona vitalmaxa, jak kapsy to olimpu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Tori 12 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Z ciekawości poszukałem tego gainera na sfd... jak to dawkujecie? Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Pije zamiast jeść drugi obiad. Dwie miarki z wodą, tj ok. 120g odżywki Chociaż ostatnio jak mi wysiadł troche brzuszek robie przerwe z gainerami i wziełem sie za pyzy z aviko Cytuj Odnośnik do komentarza
Tori 12 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2010 A nie lepiej sobie wziąć po miarce przed i po treningu? Jakby nie patrzeć jedna miarka to już wartości całkiem przywoitego posiłku. Nie pakowałbym na raz tak dużych wartości. Albo chociaż po 1,5 miarki. Chyba kupię ten wór, bo podoba mi się cena, zawartość i ilość. Ale to dopiero na październik, bo teraz na makaronie i ryżu skoczyłem już do 82kg... trenując wciąż tajski 4x w tyg. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sztajniec 18 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2010 (edytowane) Krete chyba lepiej w proszku (i tak jak mowi canabis, na pierwszy cykl najlepsze mono vitalmaxa), ludzie czasem wkur'wiaja sie ze capsy sa duze i ciezko przelknac xD Mi jeszcze zostalo troche mutanta, to pozeram sobie z pol godziny przed treningiem 80g i tyle starcza mi poki co (ale roznie to jadlem, jednak porcja tak jak oni kaza bylaby troche za duza %-), do tego 2x dziennie bialko i masujemy powoli (niedawno wrocilem po przerwie) < OK > btw. na rok szkolny zakupie (procz bialka w proszku ofkors) http://www.sfd.pl/sklep/Interactive_Nutrition_Mammoth_Bar-opis3457.html , 30g bialka w porcji czyli bardzo fajnie i w szkole bede szamal oprocz sniadanka omnomnom Edytowane 19 Sierpnia 2010 przez Sztajniec Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2010 A nie lepiej sobie wziąć po miarce przed i po treningu? Jakby nie patrzeć jedna miarka to już wartości całkiem przywoitego posiłku. Nie pakowałbym na raz tak dużych wartości. Albo chociaż po 1,5 miarki. Chyba kupię ten wór, bo podoba mi się cena, zawartość i ilość. Ale to dopiero na październik, bo teraz na makaronie i ryżu skoczyłem już do 82kg... trenując wciąż tajski 4x w tyg. No wiesz z gainerem jest tak że dla mnie to po prostu uzupełnienie diety i jadam go jakies dwie godziny po tradycyjnym obiedzie Dwie miarki to chyba cos koło 80węgli i 20 białka więc wartościowy posiłek to dwie miarki Jedz tak jak ci odpowiada. Ja godzine przed treningiem żre normalny obiad po treningu mam carbo więc nie opłaca mi sie marnować gainera i szamam go godzine po treningu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2010 W proszku różni się działaniem ,wchłanialnością i ceną ? Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Nie, nie różni się Cytuj Odnośnik do komentarza
Tori 12 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Canabis, ja to oczywiście też traktuję jako uzupełnienie. Czasem zjem na obiad coś słabego, więc po 1-1,5 h wypiję 2 miarki gainera z jedną białka, żeby przewalczyć trening. Ogólnie przestałem się spinać z tym twardym trzymaniem rutyny, co wychodzi na dobre. Ale na mutanta zrobiliście mi smaka, spróbuję. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Moim zdaniem nie ma co za mocno trzymac sie diety wyznaczonej jak to jest na forach przez kulturystów Moja dieta opiera sie głownie na wieśniakach i kurczaku, węgle z ryżu, makaronu czy ziemniaków. Pier.dole jakies tam owsianki , czy inne badziewia.Ważne aby jeść często i o tych samych porach, jadam to co lubie a efekty są a to chyba najważniejsze. Mutanta mozesz brac w ciemno, ja teraz mam o smaku ciasteczkowym Wczesniej miałem o smaku chyba lodów i czekoladowego, ogólnie ok ale jest strasznie słodki (robilem z wodą) Cytuj Odnośnik do komentarza
Sztajniec 18 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Ja mam czekolade, na poczatku swietny, w polowie zaczyna sie nudzic ale nie jest tak zle Cytuj Odnośnik do komentarza
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 15 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2010 Jakis popedzacz przedtreningowy?Moze byc a nawet bylo by milo gdyby byl na kofeinie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Infidel 218 Opublikowano 15 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2010 Tutaj nic innego jak Dorian Yates. Cytuj Odnośnik do komentarza
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 15 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2010 Dosc drogi, nie wiem czy nie wybrac NANO Vapor . Dzieki za rade Cytuj Odnośnik do komentarza
Tori 12 Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 Lista zakupów na ostre, 2 miesięcznie zapier.dalanie (2x mt, 2x mma, 2x fbw) Carbo Max activlab- 3kg - 50zł WPC Protein 750g x 3 - 102zł Vitalmax Bcaa Amino 240 tabs - 67zł Trec Multi Pack 36 120 tabs - 34zł Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 (edytowane) No i git , jeśli nie masz za dużo kasy to może być, osobiście carbo bym wziął olimpu nie activlabu Ja sobie na 6tyg cyklu zakupiłem VitalMax Creatin Mono 500g - 46zł Mutant Mass 6800g - 179zł Syntrax Matrix 5.0 2270g + gratis 458g - 148zł Olimp Taurine mega caps 300 - 51zł Olimp carbo 6kg + 1kg gratis - 109zł Aviko Pyzy z mięsem - 6zł za kilogram i do tego witaminy i minerały Pozostaje do tego dołożyć ostry (pipi) i efektami sie podziele za 6 tygodni Edytowane 24 Września 2010 przez canabis Cytuj Odnośnik do komentarza
Tori 12 Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 Do tego dochodzi kasa za benzynę na dojazdy (miesięcznie ok. 1600-2000km), dlatego dobierałem suple, kierując się stosunkiem zawartości do ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza
Fenix 3 Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 Zrobiliscie juz zapasy supli? Lada chwila kazdy sprzedawca moze podpasc pod ustawe antydopalaczowa ;p Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 9 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2010 Ktoś miał styczność z tym białkiem? http://atleta.pl/sklep/product_info.php?manufacturers_id=32&products_id=1487 Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 10 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2010 Drożyzna Cytuj Odnośnik do komentarza
TeBe 142 Opublikowano 10 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2010 Szukam jakiegoś dobrego spalacza tłuszczu. Pomoże ktoś? Cytuj Odnośnik do komentarza
Totamten 123 Opublikowano 10 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2010 (edytowane) Od siebie mogę polecić Scorch firmy MAN. Zrobiłem na nim jeden cykl na wycinkę, teraz będę leciał drugi. Scorch należy do tych mniej obciążających organizm spalaczy, tzn żadnych szczękościsków i napieprzającego serca, a przy tym jest skuteczny i w przeciwieństwie do niektórych fatburnerów nie powoduje obniżenia nastroju. Już od początku stosowania byłem na nim w stanie przebiec z 1.5-2 razy więcej niż normalnie (staram się budować wytrzymałość). Na sfd jest o nim trochę. Edytowane 10 Października 2010 przez totencham Cytuj Odnośnik do komentarza
Infidel 218 Opublikowano 10 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2010 (edytowane) Ja mysle,ze dobra dieta + L-carnityna spokojnie wystarcza. Chyba,ze strasznie ci na nim zalezy, to sadze,ze Clenburexin od Treca bedzie ok. Edytowane 10 Października 2010 przez Infidel Cytuj Odnośnik do komentarza
Totamten 123 Opublikowano 10 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2010 Oczywiście dieta to podstawa. Spalacze mają jedynie nieco nam pomóc poprzez podniesienie temperatury ciała, ograniczenie łaknienia, dodanie energii/motywacji do ćwiczeń i usprawnienie procesu spalania tłuszczu (chociaż z tym ostatnim to nie wiem czy to nie zwykły chwyt reklamowy). Bez diety na nic się to nie zda. Na podstawie własnych doświadczeń mogę powiedzieć, że preparat pomógł mi nieco w redukcji. Co do L-karnityny, to zdania na temat jej skuteczności są podzielone. Często dawki podane na opakowaniach są mocno zaniżone i przy nich w zasadzie nie ma efektów. Przed jej stosowaniem należałoby sprawdzić jakie dawkowanie stosują karki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Tori 12 Opublikowano 11 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 SFD się kopnęło i zamiast wit/min 120 sztuk wysłali mi 240 szt Mam zapas witamin na 4 miechy. A jeszcze koszulkę dali, dobry dil. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi