Opublikowano 17 maja 20177 l Na dniach rząd powołał Polską Agencję Antydopingową. Wezmą się za Was, koksiarze. Edytowane 17 maja 20177 l przez YETI
Opublikowano 17 maja 20177 l Zawsze mam bekę jak widzę te wszystkie fit profile wrzucające jakieś desery z kalafiora,lody itp. Ja pie.. co za problem zjesc jakiegos cheata i spalic to potem na treningu nie wiem po co wydziwiać z jakimiś niesmaczynymi deseram. Albo ciasto z fasoli. kalafior + szpinak + truskawki wrzucamy do blendera i mamy pyszne smoothie. Mozna dodac jakies bcaa jak dla jakies ulanej gurwy za malo slodkie.
Opublikowano 17 maja 20177 l No można ale po cholere? Można też sobie zrobić smoothie bez kalafiora który nic do niego nie wnosi i będzie równie dobre. Jarmuż,szpinak w smoothie zawsze spoko ale kalafiora jakoś tam nie widze...
Opublikowano 17 maja 20177 l No można ale po cholere? Można też sobie zrobić smoothie bez kalafiora który nic do niego nie wnosi i będzie równie dobre. Jarmuż,szpinak w smoothie zawsze spoko ale kalafiora jakoś tam nie widze...Typie ale to jest opcja. Nikt ci nie nakazuje. Ciasto z fasoli to wypas w huy. Nie ze codziennie ale jest masa przepisow na dobre fit desery gdzie bialka w huy, znikoma tluszczy i wzglednie wegli. Ostatnio wiecej siedze w kuchni i naginam roznosci bo sporo tego. Edytowane 17 maja 20177 l przez U Heisenberg U
Opublikowano 17 maja 20177 l A na siłkę chodzisz, czy pieczesz jak baba w kuchni całymi dniami? Edytowane 17 maja 20177 l przez krupek
Opublikowano 17 maja 20177 l Na dniach rząd powołał Polską Agencję Antydopingową. Wezmą się za Was, koksiarze. Pod warunkiem że startujesz w zawodach lub handlujesz.
Opublikowano 17 maja 20177 l A na siłkę chodzisz, czy pieczesz jak baba w kuchni całymi dniami? Leworeczny podciepie, zamilcz.
Opublikowano 17 maja 20177 l Na dniach rząd powołał Polską Agencję Antydopingową. Wezmą się za Was, koksiarze. Pod warunkiem że startujesz w zawodach lub handlujesz. Wiadomo, ale chciałem Was przestraszyć.
Opublikowano 17 maja 20177 l No można ale po cholere? Można też sobie zrobić smoothie bez kalafiora który nic do niego nie wnosi i będzie równie dobre. Jarmuż,szpinak w smoothie zawsze spoko ale kalafiora jakoś tam nie widze...Typie ale to jest opcja. Nikt ci nie nakazuje. Ciasto z fasoli to wypas w huy. Nie ze codziennie ale jest masa przepisow na dobre fit desery gdzie bialka w huy, znikoma tluszczy i wzglednie wegli. Ostatnio wiecej siedze w kuchni i naginam roznosci bo sporo tego. Nie no ja wiem, ale kurde kalafior nie ma białka a to z fasoli też dupy nie urywa żeby jeszcze psuć fajny deser tym. Za chwilę zaczniecie ubijać wodę z puszki ciecierzycy jak wege typy żeby zastąpić jajka :D
Opublikowano 17 maja 20177 l Tyle, że nikt tu niczego nie zastępuje. Ja tam wolę takie mniej śmiecioowe desery.
Opublikowano 17 maja 20177 l Kto mowi o zastepowaniu? Ciastkiem? Pelnoprasnego posilku? Traktuje to jako dodatek i urozmaicenie. Inni wola zayebac snikersa i ok. Huy mi do tego.
Opublikowano 18 maja 20177 l http://arkadiuszmatras.pl/2017/05/17/kofeina-suplement-sportowy-na-wage-zlota/ Kilka praktycznych informacji o kofeinie.
Opublikowano 18 maja 20177 l Ja tylko coffeine plus z Trec-a,jakbym miał tyle energetyków nawet na słodzikach pić dla 200 mg kofy to bym zwariował.
Opublikowano 18 maja 20177 l Swoja droga nie jestem fanem tych wszystkich dziwnych prod. Białkowych nastawionych na kase jakich ostatnio wiele ale jadłem dzisiaj wszystkie smaki lodów białkowych firmy whoopy whey i musze przyznac ze daja rade i to mocno.
Opublikowano 18 maja 20177 l Dzięki Litwin, że przypomniałes o tej kofeinie w tabsach. Teraz jak sie zrobiło ciepło to picie ciepłej kawy to udręka, a tak to walne tabsa i gitara
Opublikowano 19 maja 20177 l no nie aż taka jak dla twojej żony robienie ci zdjęć w stringach na forum internetowe, bo ja jeszcze kawę piję
Opublikowano 19 maja 20177 l no nie aż taka jak dla twojej żony robienie ci zdjęć w stringach na forum internetowe, bo ja jeszcze kawę pijęJakiej żony? Twojej? Jestes tak zyebany, ze juz musisz zahaczyc o rodzine, znajomych. Eh. No ale ok.. Zejde do twojego poziomu. Edytowane 19 maja 20177 l przez U Heisenberg U
Opublikowano 19 maja 20177 l No zj.ebany to akurat Ty tutaj jesteś i się dopie.rdalasz jak pryszcz do dupy.
Opublikowano 19 maja 20177 l No nikt Ci nie zabroni w ten sposób dowartościowywać swojej osobowości, możesz dalej uprawiać ten żenujący trolling, bo nic mądrego tutaj jeszcze raczej nie powiedziałeś. Moderacji tutaj nie istnieje, więc nawet dziecko z autyzmem może tu pisać, choć nie wiem, czy nie wniosłoby więcej do jakiegoś tematu, bo już wszyscy wiemy, że zajeżdżasz patelnie i ręce Ci drętwieją od trzymania michy.
Opublikowano 19 maja 20177 l Ktos pytal cie o zdanie? xD sluchaj dalej mondrych glow i wygladaj dalej, jak wygladasz.