Opublikowano 30 maja 20177 l Żeby nie było. Te 0,2mg/kg to dawka, której raczej nie powinno się przekraczać. Zobacz jak zareagujesz na 5mg, potem 10mg i ewentualnie 15mg. Ciśnienie po tym może wzrosnąć, mogą być zawroty głowy, kołatanie serca. Ja nic takiego nie miałem. Były za to bóle brzucha. Brałem koło 18, i koło 1 w nocy się zaczęły. Nie jakieś silne ale upierdliwe. Ale przyzwyczaiłem się i już nic takiego nie występuje. Po takiej efedrynie zawsze mi serce kołacze, jestem nerwowy, bardziej przeszkadza niż pomaga. po 5mg nic nie czuje, jutro walne 10
Opublikowano 30 maja 20177 l Biorę 10mg Teraz. Jestem z(pipi)any po robocie. Zobacze co z tego będzie. Poćwiczę i do spania :|.
Opublikowano 30 maja 20177 l Ryj mam czerwony od tego. Spać się nie chce. Łeb mnie rozbolał. No nic. Następnym razem będzie trzeba wziąść 15mg :).
Opublikowano 31 maja 20177 l Ja byłem na koncercie,spałem 4hi ledwo zyje. Przy(pipi)ałem 10mg yohy właśnie a zaraz jeszcze dorzuce dwa capsy T5 i mozna leciec na trening.
Opublikowano 31 maja 20177 l A ja wyprubowalem ta aszwagandzie. Narazie pozytywnie czuc dzialanie. Jakby tak na luzie czlowiek bardziej.
Opublikowano 31 maja 20177 l 74 jakies, mysle ze jeszcze kilogram i koncze. Rok temu wazylem 67, wiec jakis progres jest i tak.
Opublikowano 31 maja 20177 l Kurde. Chudziutko juz. Ile wzrostu? Ja przy 180cm teraz te 82kg to juz styka. Nizej nie schodze.
Opublikowano 31 maja 20177 l Huy tam. Lepiej sie czuje obecnie niz jak ulana gurwa. Patrze na stare foty i ja yebie XD
Opublikowano 31 maja 20177 l Jak ważyłem prawie 115 kg to spacer w lato kończył się mokrą koszulką, nie polecam.
Opublikowano 31 maja 20177 l Ja 130kg ważyłem w szczycie formy. To już nawet nie ulana qurwa. To zatopione gurwisko. Rzygać się chce jak sobie pomyślę.
Opublikowano 31 maja 20177 l Pracuję w centrum handlowym i to jest dramat to jakich objętości doprowadzają się ludzie.
Opublikowano 31 maja 20177 l U nas to jeszcze nic, w UK to ludzie potrafią być szersi w pasie niż wyżsi.
Opublikowano 31 maja 20177 l To jeszcze nic, ja bylem ostatnio na basenie. I powiem tak, michalek juz tego dnia nie stanal.
Opublikowano 31 maja 20177 l W ogole jak widzę grubasow to mnie na rzyg bierze. Spocone, ulane i yebiace leniwe qurwy. Bleh
Opublikowano 31 maja 20177 l Mnie trochę współczucie bierze jak widzę młodych ludzi w takim stanie, bo to rodzice ich doprowadzili do takiego stanu. Psychika i pewność siebie im przez to siadła już za młodu i ciężko z tego wyjść bez wsparcia i motywacji.
Opublikowano 31 maja 20177 l no jak w dzień dobry tvn widzi taki jeden z drugim, że bycie szczupłym opiera się na jedzeniu marchewki i sałaty to się nie dziwię, że im się nawet spróbować schudnąć nie chce
Opublikowano 31 maja 20177 l Wspolczucia to nawet nie chca ludzie niewidomi, bez konczyn. Itd. Grube qurwie nie zasługują na współczucie.
Opublikowano 31 maja 20177 l Moja pani sie mnie pyta czemu nie toleruje grubasów. To jej tłumacze,nikt mu nie każe w zawodach startować ale zeby byc tak ułanem w wieku 16 lat jak kiedyś ludzie po 60 to świadczy tylko o jego lenistwie. Na leniwych ludziach nie można polegać,bo wiecznie im sie czegoś nie chce,cos jest za ciężkie. Ogólnie dla mnie to ludzie bez ambicji. Sam mam niedoczynnosc tarczycy i nisko tescia(to akurat kiedyś ;) ) ale i tak pakowałem by jakoś wyglądać.