Skocz do zawartości

Odżywki, Gainery itp.

Featured Replies

Opublikowano

Wyciągi ziołowe wolę jednak na pewnych patentach,przekonałem się o tym przy cordycepsie.

• Odpowiedzi 7,6 tys.
  • Wyświetleń 361,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• to mówiłem do ogóra ty cygańska niedomyta spyerdolino. jak gada z jetim na razie to niech gada. a ty szczym ryj remizowy kmiocie discopolowa podróbo cwela bo nic nie zamykałem tylko odpowiedziałem koc

• dobra zaczekaj (pipi)o bo obieram ziemniaki i wstawiam wode zaraz ci odpisze

• Garnier dobra firma, moje włosy po niej zawsze są świetnie odżywone.

Opublikowano

Ja sie zastanawiam nad mothers protect w wersji plynnej. Pisza ze nalezy przy ashwie kofeine ograniczyc i povudzacze jest to czyms uzasadnione?

Opublikowano

No ograniczas stymulanty bo ashwa resetuje receptory odpowiedzialne za pobudzenie,czyli ze znowu niższa dawka będzie bardziej pobudzać po takim detoksie.

Opublikowano
  • Autor

wpier da la lem te aszwagande kiedys z firmy swanson i dobre na odposnorc, przez cala jesien ani kataru. no I fajnie cziluje I pobudza w jednym

Edytowane przez Andżej

Opublikowano

Ten czarodziej od nich fajnie wygląda. Tylko cena niezła. Jakbyś przetestował przypadkiem to daj znać :).

Myślałem ale cena faktycznie spora jak na miesiąc stosowania...

Opublikowano

Ashwa w badaniach skuteczna w dawcę 2 razy dziennie po 300 mg ale liczy sie ile % ma ekstrakt.

Edytowane przez Litwin81

Opublikowano

Ja miałem teraz jabłczan z kfd i ogolnie słabo, gorzej niz mono z olimpu. Wiec nastepnym razem nie kombinuje juz.

Opublikowano

Schodze do 10mg z yohimbina w dni z cardio, dzis bym pawia puscil gdyby nie to ze trenuje na czczo

Opublikowano

Ja dziś URX bombshell piłem,nawet fajnie klepie,ale w składzie ma agmatyne i alfa johimbinę i na nich mi najbardziej zależało.

Opublikowano

yoha i wegle?

Jak się źle czuję i słabo w czasie ćwiczeń to sok ze świeżo wyciśniętych owoców zawsze na propsie. Wiadomo, że zło bo węgle ale piszę co mi pomaga.

Opublikowano

Ale to ma tak działać że wypłukuje glikogen.Zresztą kto pije napoje hipertoniczne podczas?Jak już to tylko po i to na masie.

Opublikowano

Shen, jesz węgle na wieczór jak ćwiczysz rano na czczo?

Opublikowano

Ja teraz sprobuje zrobic przerwe od kofeiny i innych pobudzaczy jak faktycznie ta ashwa ma resetowac receptory zamowilem te olimpu wleci 3 x dziennie czyli w sumie 900mg