Grabek 2 780 Opublikowano 9 czerwca 2017 Opublikowano 9 czerwca 2017 Ale ze bez piwerka do gierek? Taka opcja nie przejdzie. Cytuj
TheAceOfSpades 482 Opublikowano 9 czerwca 2017 Opublikowano 9 czerwca 2017 Raz na 2 miesiące zachleję mordeczkę, a tak to najwyżej 1-2 lepsze piwa wliczone w kcal. Jak zacząłem poważniej podchodzić do przerzucania żelastwa i trzymania diety, no to jednak szkoda trochę to psuć alko.Jak by mi ktoś rok temu powiedział, że będę prowadził taki styl życia to bym wyśmiał xD Kilkanaście lat jarania fajek i picia piweczek weekendowo. Cytuj
Shen 9 635 Opublikowano 11 czerwca 2017 Opublikowano 11 czerwca 2017 waga prawie nie leci, ta yohimbina to jakas sciema, czas na cos mocniejszego Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 11 czerwca 2017 Opublikowano 11 czerwca 2017 Nie wycinaj juz. Pyerdol to. Dzis mam pudełko lodow Tiramisu :obemi: Cytuj
Shen 9 635 Opublikowano 11 czerwca 2017 Opublikowano 11 czerwca 2017 Do konca czerwca, potem dalej dieta redukcyjna z miejscem na cheaty, a od wrzesnia masa. Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 11 czerwca 2017 Opublikowano 11 czerwca 2017 Olej te joszki i inne bzdety. Trzymaj miche po prostu. Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 11 czerwca 2017 Opublikowano 11 czerwca 2017 Efekty po joszce widać 2 tygodnie po odstawieniu bo ona wodę ciągnie.Zjadłem dzisiaj te hageny,jagodowy obłędny. Cytuj
mushabelly 384 Opublikowano 11 czerwca 2017 Opublikowano 11 czerwca 2017 Nie wiem jak u was ale u mnie po yoszcze apetyt spada. Na czczo idę poćwiczyć. Po nich w ogóle nie jestem głodny ale wypijam jakieś białko. Później coś przegryzę i mógłbym nic nie jeść. Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 11 czerwca 2017 Opublikowano 11 czerwca 2017 A ty na końcówce redukcji jestes ze walisz johe? Cytuj
mushabelly 384 Opublikowano 11 czerwca 2017 Opublikowano 11 czerwca 2017 Sam nie wiem. 83kg 187cm. Sadełko jeszcze jest. Chciałem trochę przyspieszyć. No i ogólnie lubię testować różne specyfiki, diety itp. Tylko nie wiem czy lepiej masy nie robić bo ogólnie to chudym szczurem zawsze byłem. Mięśni nigdy dużo nie było. Ale jak już redukuje to, dopóki mnie to nie męczy, to pociągnę dalej. Tym bardziej że latem nie chce mi się jeść. Cytuj
Shen 9 635 Opublikowano 11 czerwca 2017 Opublikowano 11 czerwca 2017 Mi syfy wyskakuja odkad biore yohe, odstawiam to Cytuj
mushabelly 384 Opublikowano 11 czerwca 2017 Opublikowano 11 czerwca 2017 W tłuszczu niby najwięcej toksyn siedzi. Może to i działa i stąd syfy. W sumie to mi dwa pryszcze też ostatnio na gębie wyszły ale nie zwróciłem na nie większej uwagi ( i tak brzydki jestem, pryszcze odciągają wzrok od okropnego ryja :) ). Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 11 czerwca 2017 Opublikowano 11 czerwca 2017 To samo mu mówiłem,że organizm utylizuje coś zamykając to w adipocytach. Cytuj
Plugawy 3 685 Opublikowano 11 czerwca 2017 Opublikowano 11 czerwca 2017 Ostatnie zejscie to jednak nie bylo od ashwy, bo dzisiaj wzialem i wszystko git. Bylem wykonczony po rannej zmianie i siedzialem pochylony dluzszy czas przez granie i moze od tego mnie przysldusilo, zapomnialem, ze trzeba oddychac xD Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 11 czerwca 2017 Opublikowano 11 czerwca 2017 waga prawie nie leci, ta yohimbina to jakas sciema, czas na cos mocniejszego Revange - thyrotherm next generation Revange - thermal pro hardcore Cytuj
mushabelly 384 Opublikowano 11 czerwca 2017 Opublikowano 11 czerwca 2017 waga prawie nie leci, ta yohimbina to jakas sciema, czas na cos mocniejszego Revange - thyrotherm next generation Revange - thermal pro hardcore Też bym spróbował ale boję się że stracę nawet torebkę tłuszczową wokół nerki. Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 13 czerwca 2017 Opublikowano 13 czerwca 2017 (edytowane) Panowie stron tego tematu wiele więc nie chce wertować tego wszystkiego, a więc do rzeczy. Jakie białko do robienia shaków po treningu, najlepiej by jakoś to smakowało i by portfel wytrzymał. Edytowane 13 czerwca 2017 przez SG1-ZIELU Cytuj
D.B. Cooper 3 066 Opublikowano 13 czerwca 2017 Opublikowano 13 czerwca 2017 Coś na dobre smarowanie kolan?. Kończę animala i chce coś dobrego do stałej subplementacji. Najlepiej z podobnym składem do animala tylko wiadomo o mniejszych dawkach. Cytuj
kanabis 22 469 Opublikowano 13 czerwca 2017 Opublikowano 13 czerwca 2017 Olimp joint therapy jest spoko , wiadomo to nie to samo co animal ale tez dobre i chyba duzo tansze z tego co pamietam. Cytuj
mushabelly 384 Opublikowano 13 czerwca 2017 Opublikowano 13 czerwca 2017 (edytowane) Panowie stron tego tematu wiele więc nie chce wertować tego wszystkiego, a więc do rzeczy. Jakie białko do robienia shaków po treningu, najlepiej by jakoś to smakowało i by portfel wytrzymał. Smak to kwestia indywidualna. Jakbym miał coś doradzić to podziel sobie białka ze względu na słodziki. Masz te w których jest: - aspartam, acesulfam k - sukraloza - stewia Aspartam ma złą sławę. Sukraloza też jest kontrowersyjna. Stewia wydaje się ok ale może dawać taki dziwny posmak, nie wiem jak to opisać, trzeba samemu spróbować. Jako sam słodzik miałem z kilku źródeł i tylko w połączeniu z erytrytolem nie było tego posmaku. Co do białka to też dużo z samą stewią nie ma. Jest tylko średnie Myprotein i ostatnio wróciło protein labs ( te mi smakowały, wszystkie smaki ). Jakbyś coś z sukralozą brał to masz taki wybór że głowa mała. Podobno słony karmel jest dobry. Edytowane 13 czerwca 2017 przez mushabelly 1 Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 13 czerwca 2017 Opublikowano 13 czerwca 2017 Olimp joint therapy jest spoko , wiadomo to nie to samo co animal ale tez dobre i chyba duzo tansze z tego co pamietam. Chyba Trec Joint Therapy :D Od Olimpa jest coś innego, Litwin polecał. Ja tego Jointa też polecam. Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 13 czerwca 2017 Opublikowano 13 czerwca 2017 Olimp Flex Power w tej cenie z tym składem jest fajny.Najlepszy słodzik ever to ksylitol,co do sukralozy to może wpływać negatywnie na florę bakteryjną jelit i w tej sposób podnosić poziom cukru we krwi. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi