Skocz do zawartości

Odżywki, Gainery itp.

Featured Replies

• Odpowiedzi 7,6 tys.
  • Wyświetleń 361,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• to mówiłem do ogóra ty cygańska niedomyta spyerdolino. jak gada z jetim na razie to niech gada. a ty szczym ryj remizowy kmiocie discopolowa podróbo cwela bo nic nie zamykałem tylko odpowiedziałem koc

• dobra zaczekaj (pipi)o bo obieram ziemniaki i wstawiam wode zaraz ci odpisze

• Garnier dobra firma, moje włosy po niej zawsze są świetnie odżywone.

Opublikowano

przestalo mnie syfic po tej ostarynie, skora jakas gladsza, ale i tak juz drugiej puszki nie kupie raczej; 

Opublikowano

Jak brać Acetyl l-karnityny? Wziąłem z ciekawości od Swansona i na opakowaniu jest, że brać jedna kapsułkę 500 mg. No, ale ważę 93 kg, więc chyba warto zwiększyć dawkę, co nie?

Opublikowano

Niby 500mg. Stosuje się to też przy chorobach związanych z wiekiem żeby troszkę mózg usprawnić ( nie w Polsce ). Wtedy starszym osobom większe dawki się zaleca.

Chociaż i 3x1g widziałem zalecane dawkowanie.

Sam też na sobie to sprawdzę ale to dopiero za jakiś czas. 

@Shen

Jaki preparat ostaryny brałeś?

Opublikowano

Acl bralem 3g w dni kiedy biegalem i 2g w dni kiedy nie biegalem.

Shen ale to zupelnie normalna reakcja , widocznie ta ostaryna serio mocno odsyfia organizm. Jak kiedys bralem lek od pryszczy swoja droga jedyny w 100% skuteczny z jakimis konskimi dawkami pochodnej prowitaminy a to kazdy kto to bral na poczatku kuracji mial pogorszenie stanu skory. A po tym etapie skora robila sie jak u brytnej spirs

Opublikowano

Ostaryna jedzie po lipidach, u ludzi z niskim teściem potrafi zablokować - samo zdrowie. Nie potrafię zrozumieć ekolegów i zamiast przybić testa walą sarmy od Chinoli. XD

Opublikowano

Dlatego dobrze brać GW 50 które reguluje lipidogram,ludzie nawet w tym celu na koksie go biorą

Jak brać Acetyl l-karnityny? Wziąłem z ciekawości od Swansona i na opakowaniu jest, że brać jedna kapsułkę 500 mg. No, ale ważę 93 kg, więc chyba warto zwiększyć dawkę, co nie?

Jak kabi-2 gramy na 40 min przed wysiłkiem tlenowym to minimum.Jak ktoś biega to niech poczyta o Cordycepsie.

Opublikowano

polecacie jakieś spalacze? Ziomek czegos szuka, dałem mu T5 na testy, ale słabo sie czuł po tym.

Opublikowano

bralem po 3 capsy i nic nie czulem, efektow zadnych tez nie widze, ale to moze przez czipsy i lody

Opublikowano

Brałem ostatnio Berrator. Zero efektów. Dieta niby bez świństw ale nie było dużego deficytu kcal. Może dlatego.

Opublikowano

Polecicie jakieś batony z niską ilością węglowodanów? Najlepiej też bez słodzików. Alkohole mogą być.

Sprawdzałem Olimp Gladiator i Matrix. Gladiator lepszy skład i smak jak dla mnie.

Opublikowano

Gladiator to chyba taki typowo masowy, nie? Biotech ma batony zero inchyba Yambam.

Opublikowano

Eh. Chciałem te batony mieć do pracy, na jakieś wyjazdy, dłuższe pobyty poza domem. Będąc w domu jakby mnie ochota naszła na coś słodkiego żeby się nie bawić w robienie deserów ( te wszystkie dziwne keto składniki ). Tylko szybko złapać, do kawki zjeść i nie tracić czasu. Jednak są za dobre. Zjadłem już 4 dziś. Kalorie i makro dobowe się zgadzają ale mimo to mam wyrzuty sumienia. Zobaczę jeszcze, może się przejedzą i będzie łatwiej się opanować. Ale jak tu się opanować jak wiem że w szafce siedzi karmelowy baton?

Opublikowano

Gladiator krupek na samym ksylitolu,tylko 1,78 gr cukru,także typowy baton białkowy.

Opublikowano

Jo? To może pomyliłem z tym na bazie Gain Bolica, taki fest masowy jakiś jest, pomyliłem nazwy.

Opublikowano

Zamowilem 3 gladiatory karmelowe. W skladzie glownie bialka mleka, serio to taki dobry sklad czy o czyms nie wiem?

Ogolnie mam wyje,bane bo wazne ze ma malo cukru i jest smaczny ale zaciekawilo mnie to

Opublikowano

Na allegro zamowilem jakas promocja po 5 zeta z groszami