Skocz do zawartości

Odżywki, Gainery itp.

Andżej

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dmaa zakazane w USA i i niedługo całkiem źródła wyschną w suplach z zagranicy więc róbcie zapasy bo będzie jak z efedryną kiedyś ja wam mówię.

Rynek pokazuje że nie ma co się bać bo zaraz wymyślą jakiś inny mózgotrzep. Jaki powód teraz ? Zakazali bo jakiś idiota znów przedawkował ? 

Opublikowano

INFO z 1 ręki:

Podczas gdy ceny surowcow do produkcji supli poszly przez ostatnie 4 miesiace srednio az o 60% w gore a DEA aresztowala na Supply Side West w Vegas kilka dni temu kilku Chinskich dostwcow DMAA jak i zrobila Raid na producenta Hi Tech Pharmaceutical - najwiekszego wytwiorce na Swiat produktow opartych na DMAA. Czyli uszczupli sie rynek mocnio dzialajacych supli na calym swiecie

Pewnie zaraz będzie posucha na rynku bo nie oszukujmy się - Chinole rządzą.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano (edytowane)

To nie przedtreningówka tylko supel na poprawę samopoczucia u facetów +35 lat + potężny booster teścia. O składzie nie piszę bo można wygooglować, istotne to - wyciąg z pokrzywy, arimistane i laxogenin. Jak to u Revange skład kosmos i zagadka, cena 169 zł w detalu za 2-3 tygodnie.

No i jeszcze witamina d3. Przydała by się też k2. Czy jest jej za dużo? U nas tak a tymczasem gdzie indziej...

d3_127.png

Edytowane przez JJoker
Bo tak
Opublikowano

Korci mnie ogromnie bo lubię stacki podnoszące libido, poprawiające samopoczucie czy preworkouty. Jak się zdecyduję dam znać. Z racji mojej żywiołowej kariery robola lubię torpedę w pracy i nadużywałem supel Iron Kick ostatnio więc na razie nieco stopuję. Niesamowite są te Chińskie wynalazki. :banderas:

Opublikowano

Jaki trening? XD Od stu lat nie bywam na siłowni, w robocie walę parę ton betonu dziennie, dziecko lada chwilę - zero formy spartakusa. Piszę o tym suplu bo temat taki a nie inny. Obecna waga 88 kg więc +11 jak się ostatnio widzieliśmy. :lapka:

• 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

W jednym wątpię by były takie stężenia na porcję.Musiałbyś osobno kupić np. AAKG mega caps,lub Argipower i Aero2 z Biogenixa.Mógłbyś kupić z Trec-a AAKG hardcore ale na porcję musiałbyś jeść 16 kapsów ;) by dostarczyć ilości o jakie ci chodziło.

• Plusik 1
  • 4 tygodnie później...