Skocz do zawartości

Odżywki, Gainery itp.

Andżej

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
W dniu 20.02.2018 o 12:06, Shen napisał:

kumpel dal mi na sprobowanie clenbuterol, ale tak mnie grzeje po 1 tabletce, ze wiecej tego nie wezme. 

Koksu z Kolumbii by ci lepiej dał jak chcesz sobie szkodzić a nie jakieś leki dla zwierząt. 

Opublikowano
1 godzinę temu, Plugawy napisał:

@MAJOCHEY_PL co to za dzika firma od tego gainera? Pierwszy raz widzę taką.

O formotivie nie słyszałeś?

Polska firma. Skład tego podobny do mutant massa, ale pod pełną kontrolą, nie jak w mutancie, gdzie strychninę znaleźli c'nie?

Opublikowano

Mutant to się skur.wil konkretnie. Jak ostatnio go kupiłem a to było ponad 2lata temu to miał konsystencję budyniu w shakerze. Połowa worka poszła do pieca a smak bananowo truskawkowy smakował jak guma balonowa. Kupiłem go wtedy drugi raz bo za pierwszym razem było wszystko ok. Ostatni dobry gainer jaki miałem to Mass XXL Treca i w smaku czekoladowym był pijalny bardzo.Formotiv miał jakieś badania robione na ich prochy?

• Plusik 1
Opublikowano (edytowane)

A formotiva to nie sa te typy co przeniesli sie z rynku lekow? To raczej by dobrze o nich swiadczylo. 

Chyba ze myle firmy

Oj tak trec mass xxl hehe, pijalem z 10 lat temu jak kuzyn mial a ja jeszcze nie chodzilem na silownie. Dobry towar

Edytowane przez kanabis
Opublikowano

Póki co moj młody to młóci, bo wyższy od ojca, ale mięsa na łapkach brakuje  :/

Ja sporadycznie jako przedtreningówkę z espresso. Tak, to na izolacie olimpu lecę.

Ale tez słyszałem, że formotiva jakieś leki kręciła wcześniej, a może i teraz. Generalnie ja ich polecam bo gainerek smakowo kosmos /pewnie zbrzydnie szybko/ czeko smak. No i przy takiej kaloryczności musi mięsień urosnąć c'nie ziomki?!

Opublikowano

Jak nie mam gajnerka, to właśnie snickersa mixuję blenderem /musi być prosto z lodówki / i dorzucam surowe białka jaj. Tak ok 4 na jednego batona. Czasem trzy.  Najczęściej jednak 4. Mieszam i dodaję 2 dojrzałe banany, które zgniatam + olej koko, następnie do piekarnika na 15 minut. Czasem + płatki owsiane,  ale wtedy na noc nie można zżerać. No i baty wyłażą po takim domowym koksie. 

Opublikowano
W dniu 20.02.2018 o 12:06, Shen napisał:

kumpel dal mi na sprobowanie clenbuterol, ale tak mnie grzeje po 1 tabletce, ze wiecej tego nie wezme. 

O kuhwa , zawsze byłem zdania że clenu nigdy w życiu nie wezmę . Z tego co się orientuje clen pali tłuszcz ze względu na ciągłe podbitą temperature ciała , więc latamy cały czas w stanie podgorączkowym . Jak już chcesz tabsy bierz turinabol , co prawda drogi ale ładnie chłopa na siłowni ładnie na redukcji ubił . Sam jak odpocznę i skończe się regenerować to zacznę łykać turinabol ze względu na bardzo niskie skutki uboczne.

Opublikowano

Bezpieczniejszym zamiennikiem clena jest salbutamol,nie aktywuje aż tak receptorów na sercu.Mój obecnie ulubiony posiłek po treningu do donut Oreo z Biedry :D przypominam że redukuję ;)

Opublikowano
27 minut temu, MAJOCHEY_PL napisał:

Nigdy nie zrozumiem tej waszej redukcji.

Pół roku diety, żeby założyć bluzę i zero efektów.

po cos sie robi te wycinke na lato, na plazy trzeba wygladac

Opublikowano

Czyli teraz ekwiwalentem fajnie wyglądającego ciała jest to jak prezentujesz się w bluzie? :) W lato chodzę w bezrękawnikach lub na krótki rękaw,w nich mam dobrze wyglądać,a ulaństwo temu przeszkadza.