Skocz do zawartości

Odżywki, Gainery itp.

Andżej

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Już abstrahując od tych rzekomych afer, osobiście odczuwam, że te białka od SFD i KFD są gorsze od np. Olimpu, albo Biotech. Po treningu zazwyczaj robię koktajl i po wypiciu mam różne odczucia. I tak te od SFD i KFD jakoś mniej sycą i mam wrażenie, że koktajl gorzej mnie odżywia. Do tego w smaku i konsystencji też są jakieś dziwne. Może to kwestia indywidualna, ale ja już bym raczej do nich nie wrócił.

Opublikowano

Proch ma sycic? To (pipi) nadaje sie jedynie do owsianego placka co by dodac smaku bo te sa fajne. Szejki to ostatnie co bym ladowal w siebie po treningu. 

"bo straty będziesz mial ziomus i miensnie pitnom" 

Ja ebie ktos w to jeszcze wierzy? :reggie:

Opublikowano

Mówiąc trening, miałem na myśli bieganie, basen, czy inne wytrzymałościowy zajazd, gdzie nie ma się ochoty jeść, a czuję, że w żołądku przewiew. Wtedy wolę pożywnego szejka wypić, a zjeść te 1-1,5h później. Nie mówię tu o żadnych spadkach. To dla mnie też forma forma jakiegoś tam deseru.

Opublikowano

Faktycznie, nie zwróciłem uwagi na gratis. No to cena bardzo dobra, tyle, że będziesz musiał wciągnąć 2,8 kg odżywki o smaku truskawki. Ja po jednym małym opakowaniu miałbym dość tego smaku. No i te natural można sobie zrobić o dowolnym smaku.

Opublikowano

Jest kilka smaków do wyboru. Wezmę chyba wanilię. Jedynie cukier w tym białku mi nie odpowiada. No ale za 180 zł jest białko na miesiąc. Niby KFD naturalne to koszt 100 zł na miesiąc ale coś mi zaczęło tam nieodpowiadać

Opublikowano (edytowane)

No to jak dupa idzie? Powinienes wygladac jak tur. 17 lat to nawet naturalnie można juz kosic sylwetka bez specjalnej genetyki. 

Albo juz jestes w huy chlopa ale nie widzialem :ragus:

Edytowane przez II KoBik II
Opublikowano

No tak 54 i będzie git.

A tak na serio to muszę czuć, ze jestem dobrze odżywiony zarówno przed jak i po treningu a na prawdę jest różnica w treningach z suplami i bez. Tak samo jakość mięśnia.

Opublikowano
7 godzin temu, Kolos28 napisał:

Nie wiem czy aż tyle cukrów prostych ci potrzebnych,patrząc na skład tego gainera to wolałbym zjeść paczkę żelek i zapić białkiem.

Opublikowano
Nie wiem czy aż tyle cukrów prostych ci potrzebnych,patrząc na skład tego gainera to wolałbym zjeść paczkę żelek i zapić białkiem.
Nic mi nie będzie bo będę spożywać tylko raz dziennie, po treningu.
Opublikowano
7 minut temu, Kolos28 napisał:
1 godzinę temu, Litwin81 napisał:

Nic mi nie będzie bo będę spożywać tylko raz dziennie, po treningu.

No ta paczka żelek też była proponowana tylko w tym czasie ;)

Opublikowano
No ta paczka żelek też była proponowana tylko w tym czasie

Fakt jest tych cukrów sporo ale sporo ogrów z siłowni bierze gainery po treningu i się nie zalewają. Tutaj dochodzi również kreatyna w tym produkcie. Ogólnie dieta to podstawa. Dodatkowo białko z rana, gainer po treningu, białko na noc.