Opublikowano 7 marca 20196 l Skład taki sobie, ale jest pyszny, ma sporo białka i kosztuje zazwyczaj mniej niż 4 zł. Polecam sprawdzić.
Opublikowano 8 marca 20196 l https://www.suple.us/index.php?route=product/product&path=142&product_id=212 Kto sprawdzi i zda relacje?
Opublikowano 25 marca 20196 l W sumie mogę wrzucić tutaj, jak pisałem rok temu miałem mocne problemy żołądkowe i nic nie pomagało . W tym roku ponownie mnie złapało ale receptą okazał się genialny Vivomixx , drogi ale polecam 2 saszetki a żołądek chodzi jak nowy , zero wzdęć , kibelek sama przyjemność no i żadnych zgag.
Opublikowano 29 maja 20195 l Nie chcę ci psuć wizji,ale to nie problemy z żołądkiem tylko jelitami.Vivomix to probiotyk,ludzie często bół w dolnym odcinku brzucha charakteryzują jako ból brzucha,gdy faktycznie tam sa jelita.
Opublikowano 13 września 20195 l Kolejne wały od sfd https://www.wykop.pl/link/5129629/prosimy-o-pilne-usuniecie-wynikow-badan-allnutrition-whey-protein/?fbclid=IwAR39_vyyd_QyY3j8u9Io8QlKP0f-4Udq5Vo9nANKb06MUtobeI3GNGdvays
Opublikowano 13 września 20195 l Dobrze ze ja z tych frajerow przeplacajacych za marke Jeszcze mi piersi by urosly od tego roslinnego bialka w tanich "wpc"
Opublikowano 13 września 20195 l Ciekawe czy KFD też coś odwala czy się jednak pilnują, bo w smaku ich białka są bardzo dobre a produkt nie kosztuje wiele.
Opublikowano 13 września 20195 l Oj, prawda. Rozpuszczalność mega. Nawet w szklance plus łyżka daje radę. A efekty? No ostrovii nic nie przebije...
Opublikowano 13 września 20195 l Ostrovia, kfd i sfd to takie polonezy wśród supli. Tanie, ale Polacy chwalą.
Opublikowano 14 września 20195 l Jakbym byl polakiem cwaniakiem i produkowal bialko przez monopoliste mleczarskiego to jednak dodawalbym troche tej tanszej kazeiny do wpc. Ale ja sie nie znam. Pamietam jak jakies 15 lat temu kupilem pierwsze bialko i byla to ostrowia. Rozpuszczalnosci smak 0/10. Centralnie nie dalo sie tego zmieszac chyba ze z cieplym mlekiem xD To byli czasy, no ale wtedy koksowanie nie bylo tak popularne wiec sie sporo zmienilo. Ot tak pewnie wrzucali jako produkt uboczny serkow wiejskich
Opublikowano 6 października 20195 l W każdym WPC zawsze będzie troche kazeiny,bo najmniejsze jej frakcje sa wielkości największych frakcji WPC.Zdradze wam sekret-koszt 1 kg bardzo dobrego WPC w produkcji to 5-6 złotych,reszta to marketing,a i tak oszukują.
Opublikowano 9 października 20195 l Dlaczego Modafinil w Polsce jest na receptę? Przecież to wynalazek wszechczasów. I dla jasności nie mówimy o Adrafinilu.
Opublikowano 10 października 20195 l Choby to bialko w prochu robiło robotę. No nie. Tylko micha z odpowiednia kaloryka i yebaka na silce 6 dni w tygodniu. Bialka nigdy nie rozpatrywalem w smaku, rozpuszczalnosci itd. Makro mialo sie zgadzać i tyle.
Opublikowano 11 października 20195 l Jak ja bym ćwiczył 6 dni na siłce z taką intensywnością jak teraz to po dwóch tygodniach miałbym zgon.Mi styka 3 dni,ważne to wiedzieć po co się na siłkę przychodzi.
Opublikowano 11 października 20195 l Ja generalnie nz suple okresowo /hurtem kupione/ wydaję ok 200, 300 zeciszy. Reszta wydatków to dieta.
Opublikowano 11 października 20195 l Mnie im jestem starszy coraz ciężej namówić to jedzenie 700 gram mięsa,wole to uzupełniać z odzywek,bo są lżejsze i smaczniejsze.Nie wpływa to ujemnie na formę,a nie jestem estetą by mówić o sobie tylko białko z żarcia-jakby wpc nie było z mleka.
Opublikowano 11 października 20195 l Ja tez z 700-800g miesa zszedlem na 500, bo juz nie moglem patrzec. Dobijam odzywka i nabialem.
Opublikowano 11 października 20195 l 500g mięsia to i tak bardzo dużo. Ja obecnie mięso jem może 1-2 razy na 2 tygodnie i to przeważnie jak u rodziców jestem. No, ale ja sylwetkowo nie trenuję, więc też inna bajka.
Opublikowano 11 października 20195 l Ja tez mniej sporo miesa jem teraz. Ale silownia 2 razy w tyg tylko, gora i dol reszta treningi tlenowe wiec nie potrzebne mi tyle.
Opublikowano 15 października 20195 l Już parę dobrych lat temu mówiono, że te słynne 2g białka na kg masy co się przyjęło to mocno na wyrost i można formę robić na dużo mniejszych ilościach (nie mówiąc o tym, że organizm nie zareaguje nagle katabolizmem, jak będziesz miał w jeden dzień 0 mięsa, a w tygodniu parę razy już porządnie pojadłeś). A jak sobie przypomnę mądrości ala forum sfd, żeby nie wliczać białka roślinnego albo z nabiału do makro to w ogóle śmiać mi się chce.
Opublikowano 15 października 20195 l No ciekawe jest to, że kiedyś utarło się, że trzeba jeść mięso i to w dużych ilościach, żeby zrobić formę, a pozostałe źródła białka są ch.uja warte. Jakby jakieś dziwne mięsne lobby panowało i rządziło
Opublikowano 15 października 20195 l 33 minuty temu, krupek napisał: No ciekawe jest to, że kiedyś utarło się, że trzeba jeść mięso i to w dużych ilościach, żeby zrobić formę, a pozostałe źródła białka są ch.uja warte. Jakby jakieś dziwne mięsne lobby panowało i rządziło To zrób suchą masę mięśniową na "bieluchu" . Bez wołowiny i indyka.
Opublikowano 15 października 20195 l Bieluch z ziemniakiami, bieluch z makaronem, bieluch z ryżem do pracy, pyszności.