kanabis 22 446 Opublikowano 20 grudnia 2019 Opublikowano 20 grudnia 2019 Tak jak wezyr pisze, beta alanina. Jedna przedtreningowka zawiera jej mniej druga wiecej. Warto zwracac uwage na to bo dla mnie to mega zje,bane uczucie. Jest sporo przedtreningowek z mniejsza iloscia , fajnie nakrecaja bez pieczenia polikow, prądów po lapach a nawet czasem pieczenia odbytu Dawno nie uzywam takich zajawek. Ale jakbym chcial kopa to zrobilbym najstarsza przedtreningowke wlasnej roboty. Ze dwie stolowe kawy rozpuszczalnej wsypac do szklanki coli. Wykrzywia ryj ale od razu je,bie w dekiel Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 20 grudnia 2019 Opublikowano 20 grudnia 2019 3 godziny temu, Jotrazydwa napisał: Chodzi również o niacynę. Istnieje nawet ostrzeżenie na zagranicznych supelkach, że może powodować flush niacynowy. Ale to tylko jedna odmiana.Pamiętam do dziś jak od Cybera kupiłem,to czułem się jakby mi ktoś wrzątek na ryj wylał.Odczucia po beta alaninie przy tym flushu to pikuś. Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 20 grudnia 2019 Opublikowano 20 grudnia 2019 52 minuty temu, Jotrazydwa napisał: A power był? Nie,poparzony i czerwony ryj.Schodziło ponad 30 min. Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 22 grudnia 2019 Opublikowano 22 grudnia 2019 Podobno flush-a powoduje tylko wysoko biodostępny kwas nikotynowy,a nie zwykła B3. Cytuj
Rillas 96 Opublikowano 8 stycznia 2020 Opublikowano 8 stycznia 2020 https://sklep.kfd.pl/kfd-pure-citrulline-malate-500-g-cytrulina-p-6319.html Faktycznie cos pomaga czy raczej sobie odpuscic? Trenuje wspinaczke 3x w tyg (caly trening czyli rozgrzewka+wspinanie+core to zazwyczaj 2.5h), nie suplemenowalem nic do tej pory ale jesli dzieki temu moj trening moglby byc solidniejszy to czemu by nie Cytuj
krupek 15 475 Opublikowano 8 stycznia 2020 Opublikowano 8 stycznia 2020 Ja odczuwałem podobnie jak po soku z buraka, czyli zwiększa uczucie dotlenienia. Pamiętam, że miałem z Ostrovitu i się odbijało, ogólnie średnio po tym było jeśli chodzi o żołądek. Cytuj
Rillas 96 Opublikowano 8 stycznia 2020 Opublikowano 8 stycznia 2020 W sumie firma dla mnie bez znaczenia, link dla przykladu bo mam stacjonarny sklep pod nosem. Pewnie na aledrogo bym cos za polowe ceny znalazl ewentualnie cos w mniejszej dawce na samo sprobowanie. Cytuj
Carles 84 Opublikowano 26 stycznia 2020 Opublikowano 26 stycznia 2020 Trenuje dużo, zwłaszcza bieganie. Ostatnio jeszcze dorzuciłem siłownie, ale nie napalam się na duże ciężary (jednak zawsze te 3 godziny tygodniowo dochodzą na dość dużej intensywności). Chciałbym spróbować dodać do diety białko w formie suplementu, za Chiny nie zjadam go z samego pożywienia odpowiednio dużo (czyli jak na mnie około 150 g, może wiecej). Piłbym je tylko 3 razy w tygodniu kiedy wypadają mi 2 treningi. Polecicie jakieś konkretne marki, typy? Jest tego multum. Czy po prostu brać to co jest najpopularniejsze na sfd? Absolutnie nie chcę pić białka w celu nabierania jakiejkolwiek masy. Po prostu chcę zobaczyć co się zadzieje jak będę go spożywał odpowiednią ilość. Może zmieni się jakoś moja wydolność, czy poczucie zmęczenia. Cytuj
Shen 9 623 Opublikowano 26 stycznia 2020 Opublikowano 26 stycznia 2020 kfd i olimp dobry stosunek ceny do jakosci produktow sfd nie ruszaj 1 1 Cytuj
krupek 15 475 Opublikowano 26 stycznia 2020 Opublikowano 26 stycznia 2020 Kfd to chyba ten sam sort, co sfd. Jak dużo trenujesz to po każdym treningu rób sobie koktajl z białka i węglowodanów, to dobre dla regeneracji. 1 Cytuj
Shen 9 623 Opublikowano 26 stycznia 2020 Opublikowano 26 stycznia 2020 Co ty krupek (pipi)isz znowu? 1 1 Cytuj
Carles 84 Opublikowano 26 stycznia 2020 Opublikowano 26 stycznia 2020 Na razie zacząłbym na spokojnie z koktajlami, tak ze 3x na tydzień. Węglowodany obowiązkowo zawsze po treningu wjeżdżają ale już w formie normalnego posiłku. Bez niego nie byłoby mowy o kolejnym treningu na wysokim poziomie. Nie będę się suplementował na hurrra bo boję się że waga pójdzie mocno w górę (oczywiście te 2 kg to raczej bez znaczenia, więcej bym nie chciał póki co). Dzięki za info o sfd. Cytuj
krupek 15 475 Opublikowano 26 stycznia 2020 Opublikowano 26 stycznia 2020 Mi się tak samo ch.ujowo trawiły i odbijały, więc dla mnie słaba przyswajalność i jakość. Olimp i Biotech, które polecam, nie sprawiały nigdy problemów. Może coś się znieniło, bo już dawno sfd i kfd nie używałem, ale dla mnie to jedne sort i polecać raczej nie będę. Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 26 stycznia 2020 Opublikowano 26 stycznia 2020 u mnie to samo ino olimp, bo po sfd i kfd jakieś bąki, bóle brzucha i inne takie historie Cytuj
Shen 9 623 Opublikowano 26 stycznia 2020 Opublikowano 26 stycznia 2020 Przerzucilem sie na kfd i nie mam żadnych problemow zoladkowo/jelitowych 1 Cytuj
Carles 84 Opublikowano 26 stycznia 2020 Opublikowano 26 stycznia 2020 https://www.olimp-nutrition.pl/18-odzywki-bialkowe Jeszcze jedna drobna sprawa. Jest sporo typów, ale chyba dla takiego Janusza to najlepiej Whey protein complex? nawet idzie taniej złapać: https://almamed.pl/olimp-whey-protein-complex-2270g-wszystkie-smaki?utm_source=ceneo&utm_medium=cpc&utm_campaign=ceneo Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 26 stycznia 2020 Opublikowano 26 stycznia 2020 Lepiej kup małą folię bo nie wiadomo czy ci smak podejdzie. Cytuj
Carles 84 Opublikowano 26 stycznia 2020 Opublikowano 26 stycznia 2020 Nie będę brał jakiegoś specyficznego smaku, wezmę wanilię czy coś w tym stylu. A nawet jakby średnio podchodziło to w imię wyższego dobra się przemogę. Jak z sokiem z buraków Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 10 lutego 2020 Opublikowano 10 lutego 2020 kfd to nawet na kofeinie leci w chuya używałem wcześniej tej z treca, a teraz kupiłem z kfd i nie działa nawet w połowie tak dobrze, a dawka 200mg podobno ta sama Cytuj
kanabis 22 446 Opublikowano 10 lutego 2020 Opublikowano 10 lutego 2020 Bylo nie rezygnowac z marki premium suplementow biedaku. Sam sobie jestes winny. Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 10 lutego 2020 Opublikowano 10 lutego 2020 cumpel sobie zamawiał to już machnąłem ręką i mówiłem mu żeby mi też wziął bo się uparl że szkoda dopłacac 5zł do treca no i cóż Cytuj
kotlet_schabowy 2 677 Opublikowano 27 lutego 2020 Opublikowano 27 lutego 2020 A ja natomiast polecam białko kfd, u mnie żadnych bąków i innych dziwnych reakcji nigdy nie było, więc skoro tak sobie oceniamy czysto subiektywnie, to uważam, że warto. No chyba, że jesteś z tych, dla których nadrzędną cechą, za którą są w stanie zapłacić więcej, jest np. rozpuszczalność (czytaj: musisz pomieszać i potrząsnąć szejkerem trochę dłużej, niż przy białku Olimpu) xd. Koniec końców, te różnice cenowe nie są aż tak potężne (co, na logikę, jest argumentem zarówno za, jak i przeciw w dyskusji o wyższości jakościowej jednego nad drugim), więc jak masz się czuć spokojniej i nie wkręcać sobie potem autosugestii, że "tanie, to pewnie gorsze", to lepiej dopłać. Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 27 lutego 2020 Opublikowano 27 lutego 2020 5 godzin temu, kotlet_schabowy napisał: A ja natomiast polecam białko kfd, u mnie żadnych bąków i innych dziwnych reakcji nigdy nie było, więc skoro tak sobie oceniamy czysto subiektywnie, to uważam, że warto. No chyba, że jesteś z tych, dla których nadrzędną cechą, za którą są w stanie zapłacić więcej, jest np. rozpuszczalność (czytaj: musisz pomieszać i potrząsnąć szejkerem trochę dłużej, niż przy białku Olimpu) xd. Koniec końców, te różnice cenowe nie są aż tak potężne (co, na logikę, jest argumentem zarówno za, jak i przeciw w dyskusji o wyższości jakościowej jednego nad drugim), więc jak masz się czuć spokojniej i nie wkręcać sobie potem autosugestii, że "tanie, to pewnie gorsze", to lepiej dopłać. Jest ograniczony margines-da się taniej,czyli można zejść trochę z marży,żeby podbić rynek,natomiast nie mamy wiedzy czy to się tak odbywa,czy po prostu jest nam serwowany gorszy surowiec.Oprócz bąków,dobre białko,nawet WPC nie powinno zalegać na kichach,tylko tutaj też są wyjątki,wszystko zależy jak u nas z enzymami,do ich trawienia. Cytuj
Milo 56 Opublikowano 17 marca 2020 Opublikowano 17 marca 2020 (edytowane) Ja zrobiłem sobie zapas jakiś czas temu. Dużo rzeczy było w przecenie to wziąłem, a w zestawie na zdjeciu jest: Magazyn Muscular Development nr 05 (Wrzesień/Październik) 2016 Gratis! ENERGY PHARM BCAA XXL INSTANT 400 g puszka ECOMAX Vitamin C 1000mg 100 kaps HUMANOPHARMA Tryptophan Uspokojenie L-Tryptophan + Melisa 60 kaps HUMANOPHARMA Tryptophan Sen L-Tryptophan + Melatonina 60 kaps MBN GOLDEN BEST Gainer 6800 g data_NATROL Well Belly Probiotics and Enzymes 30 kaps Edytowane 17 marca 2020 przez Milo 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi