Skocz do zawartości

Odżywki, Gainery itp.

Andżej

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
21 minut temu, krupek napisał:

Jak za słaby fizycznie to do składania długopisów, a nie się narkotyzuje do noszenia cegieł , czy rulonów papy :/

Nie masz nic ciekawego do zaproponowania to wiesz co robić. :lapka:

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Daliście mi do myślenia Panowie za co dziękuję. :lapka: Od kilku dni nie ruszam kawy, energoli a wróciłem do yerba mate. Nowy rok nowy ja. Przez cały grudzień chyba 3 browary. 

Boję się co będzie w lecie. 

Opublikowano

Mam kapsy mono z olimpa, natomiast jabłczanu nigdy nie brałem przyznam szczerze, chyba że w stacku było coś 1/5 zawartości. 

Ja duże kapsy łykam w ten sposób, że mam coś przeżutego w gębie jakieś proste węgle i dorzucam wtedy do paszczy kapsy i leci. Sprawdzona metoda.

• Dzięki 1
Opublikowano

Ktoś z szacownego grona korzysta może z tej substancji i czy może coś napisać? 

Będzie cięcie od marca i może się skłuć trochę? Słyszałem tylko, że działa, ale info o produkcie zastanawia.

Opublikowano

Hormonu wzrostu się nie obawiam, ale tu jakieś elementy wyizolowali w laboratorium i żeby się nie okazało, że się własnoręcznie  zaszczepię na covida faktycznie i to nie jeden raz ;)

Opublikowano
1 minutę temu, krupek napisał:

Trochę zastanawiające, dlaczego ktoś nie chce się szczepić na covid, a takie coś sobie wstrzyknie i to kilka razy.

To w ogóle nie jest zastanawiające. Powiedziałbym nawet że rozwiązanie tej zagadki jest oczywiste

• 4 tygodnie później...